Konu sahibi için üzüldüm ama daha çok o masum çocuk için üzüldüm.Allah vicdan versin, şuncacığın boğazından, bakımından ne olacak.
bakmamalarını senin bakmanı istemelerini anlarım bak ama sen bakarken lokma hesabı yapıyorlarsa, babası alsın diyolarsa orası başka.
Konu sahibi için üzüldüm ama daha çok o masum çocuk için üzüldüm.
Bir çocuğun istenmemesi ve sevilmemesi çok kötü
Ve büyükler çocuk o anlamaz dese de küçücük çocuklar farkında
Konu sahibi ne yap et çocuğunu sağlıklı ve sevgi dolu bir ortamda büyüt
Yeni bosanmisİyi de yeni değil ki çocuk 18 ay olmus. Boş konusuyolar demek ki, duymazdan gel.
Ama hamileyken baba evine donmusYeni bosanmis
Ama hamileyken baba evine donmus
Çocuk babanın derkenŞöyle diyeyim, herşeyi biz karşılıyoruz maddi olarak babanın bir yardımı yok zar zor nafaka yatırıyor o kadar. Çocuk babanındır babası gelince götürsün diyorlar iki günde bir aynı muhabbet açılıyor
AlıyorumEski eşinizden nafaka almıyor musunuz ?
Çok teşekkür ederimBebeginizi gule gule buyutun. Ben oglumla kendime ayri bir duzen kurdum. Ev ev ustunde olmuyor. Siz de sartlar olgunlasinca ayri bir eve cikin. Isiniz olsa idi bebeginizi krese verir ayri bir eve cikardiniz. Tek goz oda bile olsa daha huzurlu olacaginiz kesin.
Tamamen gitsin çocuk döner gelir diyorlar yeni bi muhabbet değil aslında bu geldim geleli aynı muhabbet dönüyor bir arkadaş sormuş da istemediler evliliğimi memleket farklı şöyle böyle diye. Evlendim ama rızaları yoktu olduramadım açıkcası. Eş ayrı ev açmak istemedi oyaladı yalan söylüyor herşeyi nedense çok basit bi konu bile olsa annesi bişeyden bahsetti gene para konusuydu bende doğruladım beni yalanladı anası. Bu yüzden boşandım ailem gel madem ama çocuk istemeyiz dediler onlar da istemiyorlar dedimTemelli olarak babaya ver biz bakamıyoruz mu diyorlar ?
Sonuç olarak bende kaldı ama hala aynı muhabbet dönüyor sıkıldım artık. Vermem dedim belli bi yaşa gelene kadar benle dursun babası gelsin görsün dedim.Tamamen gitsin çocuk döner gelir diyorlar yeni bi muhabbet değil aslında bu geldim geleli aynı muhabbet dönüyor bir arkadaş sormuş da istemediler evliliğimi memleket farklı şöyle böyle diye. Evlendim ama rızaları yoktu olduramadım açıkcası. Eş ayrı ev açmak istemedi oyaladı yalan söylüyor herşeyi nedense çok basit bi konu bile olsa annesi bişeyden bahsetti gene para konusuydu bende doğruladım beni yalanladı anası. Bu yüzden boşandım ailem gel madem ama çocuk istemeyiz dediler onlar da istemiyorlar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?