İstemenin sınırı yok ki evlendim her ay maaşımdan düzenli olarak üçte birini istediler çünkü beni okutmuşlar,bunlarında konusahibi gibi ikisi de emekli kendi evleri arabaları vs var,hayırlı evlat olmıycaksın bu devirde annene babana bile öyle sınırsız verici olmayacaksın ne memnun olurlar ne doyarlarbu da ayrı bi klinik vaka galiba
ne demek erkek kardesini evlendir yahu
evin icinde bankamatik kurduklarini mi dusunduler acaba
Kardeşinizi size güvenip mi doğurmuşlar??bana da dediler biz seni okuttuk erkek kardeşini de sen okutacaksın diye
İstemenin sınırı yok ki evlendim her ay maaşımdan düzenli olarak üçte birini istediler çünkü beni okutmuşlar,bunlarında konusahibi gibi ikisi de emekli kendi evleri arabaları vs var,hayırlı evlat olmıycaksın bu devirde annene babana bile öyle sınırsız verici olmayacaksın ne memnun olurlar ne doyarlar
Ne diyon sen bacım ya? Bugün kaçıncı mesajın böyle dine imana davet niteliğinde! Görev mi edindin bunu kendine yoksa birileri mi görevlendirdi seni? Tövbe tövbe!Annem babana asi olma tabiki ama neden sana saygısı olmayan anne babanın için krediye faize yani harama girdin anlamsız..onun yerine ..seni sevene anlayana donsen eminim daha çok mutlu olursun mesela ise evi satıp faizden kurtulmakla başla ve deki Allah'ım senin için yapıyorum bakalım neler olacak :)
Sizi sürekli eleştirip duygusal yakınlık göstermeyen ailenize ev alıp içini dayayıp döşediyseniz emin olun uzman yardımına ihtiyacıniz var.ben çok çatıştım çok kavga ettim ama aynı evin düşünde sürekli eleştiriye maruz kalmak böyle birşey.Uzmanlık bir yanım yok sadece cidden artık öfkemin taştıgı nokta diyelim..
Konu sahibi, ailene adamışsın kendini ve ailen için yaşıyorsun. Küçüklükten beri -ailenin de katkılarıyla tabii- onları ileride rahat ettirmek adına kendini şartlandırmış olabilirsin. Bu konuda bir psikologla konuşmaya ihtiyacın var gibi. En güzel yıllarını harcama. Bu hayatta hepimiz tek başınayız. Kendin olman gerek.
Bu arada ev kredisi mi çektin evinizi almak için? Ev kimin üstüne?
Kredi borcu sizin adınıza, ev babanızın üstüne mi? Nasıl oluyor o iş? Ev kredisi kimin adına çekilirse tapu da onun üstüne olur.babamın üstüne evet kredi çektim.. olsun ben onlara hep almak istemiştim para mal mülk gözümde değil de evlat olarak itilmek beni üzüyor...
Kredi borcu sizin adınıza, ev babanızın üstüne mi? Nasıl oluyor o iş? Ev kredisi kimin adına çekilirse tapu da onun üstüne olur.
Konu faiz mi ? Haram, helal, inanç mı?Annem babana asi olma tabiki ama neden sana saygısı olmayan anne babanın için krediye faize yani harama girdin anlamsız..onun yerine ..seni sevene anlayana donsen eminim daha çok mutlu olursun mesela ise evi satıp faizden kurtulmakla başla ve deki Allah'ım senin için yapıyorum bakalım neler olacak :)
Sizinle benzer duygular içerisindeyim.Ne diyon sen bacım ya? Bugün kaçıncı mesajın böyle dine imana davet niteliğinde! Görev mi edindin bunu kendine yoksa birileri mi görevlendirdi seni? Tövbe tövbe!
Daha fazla faiz ödüyorsun ama! Ev kredileri ihtiyaç kredisine göre daha ucuzdur ve daha az ödenir. Yazık olmuş ya!ihtiyaç kredisiyle aldım canım 4 yıllık çektim
evi satamam oturuyorlar işte satıyorum çıkın mı diyim emekli insanlar..
evet öyle olduDaha fazla faiz ödüyorsun ama! Ev kredileri ihtiyaç kredisine göre daha ucuzdur ve daha az ödenir. Yazık olmuş ya!
Aileniz sizi orada bile düşünmemiş maalesef!evet öyle oldu
var evet ama kız erkek ayrımı yapan br aile değil benmki kendileri gıcık benceErkek kardeşin var mı merak ettim bazı ailelerde sadece kız olman yetiyor önemsiz olman için seni kastetmiyorum ama belki erkek olsan farklı olurdu bilmiyorum neden böyle düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?