Ailemin yanından gitmek istiyorum

Bu kadar kendini paraladığın için kıymetin olmuyr. Bu ana babaya çok afrdersin ama köpek gibi davransan, bencil olsan, hiçbir işine karıştırtmasan, bi gram maddi manevi yardımın olmasa kızım kızım diye etrafında dört dönerler.

bana da dediler biz seni okuttuk erkek kardeşini de sen okutacaksın diye
aaaa babalarımız bir mi ya
Ama ben yapmadım tabi. Durumları var, olmasa tamam. bana güvenip mi doğurdular?
Bu ailelerin çocuklardan bu şekildeki beklentileri nedir ya?
Ben okutucam tabi çocuğumu, sanki ona sordum mu dünyaya gelmek istiyor musun diye?
Bunu bir beklentim olmadan yapmalıyım, şimdi yatırım yapayım 20 sene sonra faiziyle öder ne de olsa diye düşünülür mü

Çok hayırlı bir evlatsin. Annen de babanda sorun var bence.

Ne ilginç. Bizde de babam herşeyi yaptı ama abilerim nankör çıktı.

Yalvarttırana kadar görüşmeyeceksin. Bir b.k yapmayacaksın.

aileyi seçemiyor cocuklar maalesef.. sürekli eleştiri ile büyümek insanin özgüvenini mahveder. Anne baba olmak çocuğunu korumaktır, desteklemektir, dünyayı alin ise yaramaz, keske o borca hiç girmeseydiniz...zaten gencecik yasta o kadar borcun altına sokulmaz bir genc kiz..bazen cocuklara en büyük zararı kendi aileleri veriyor maalesef ve bunun bile farkında degil aileler..

Bazı ana babalar terk edilmeyi cidden hak ediyor. Ama ceremesini malesef her türlü evlatlar çekiyor.

Fazla fedakar davraninca anne baba bile salak yerine koyuyorlar insani.

Kac kurtul baska sehire gitmeye bak. Ayri eve çık.

Senin gibi evlat başüstüne.Bence onlar anasına babasına ne yapmış bir bak,seni öpüp başlarına koysunlar evladında anne babanın da Allah hayırlısını versin.Sen gerekeni yapmışsın birbirlerine yetiyorlarsa ayrı eve çık bence bunlar ömrünü törpüler ,kendine güven hobi edin.Kafanı takma yaşlılıkta da oluyor böyle.Bir destek almak seni rahatlatacaktır

Yalnız ben ihtiyaç kredisi ile nasıl ev aldığınızı anlamadım. Onların ufak bir eksiği vardı da onu mu tamamladınız? 300 000 ihtiyaç kredisi çıkacak değil ya.

beraber yasamak zorunda degılsınız oturdukları eve otursalardıda kendınıze dızseydınız alsaydınız o evı esyaları... anne baba da olsa evlat da olsa kıymet bılmeyene fazla fedakarlık yapmamak gerekıyor..

Konu ev maddi olarak yaptıklarım değil çünkü gözümde değil hiç konu cidden bu kadar onları düşünen bir evlat varken bu kadar kötü olabilmeleri....

Sen yine iyi dayanıp hala daha yaranmaya çalışıyorsun ister beş yıl ister on yıl didin çabala inan değişen hiçbir şey olmayacak. Ne değerin artıyor ne de yaptıklarından pişman oluyorlar. Kendin için çalış çabala şu saatten sonra zaten her türlü kötüsün beceriksizsin bari kendine bir faydan olsun. Ben de senin gibiydim baktim olacağı yok çektim elimi eteğimi kendim için yaşıyorum. Istedikleri kadar konuşsunlar umrum dışı artık.

bırakıp gidersem bu hayatta başka kimsem yok akrabamız da kalmaz ailesini terk etti gitti diye tek başıma kalmak istemiyorum bu hayataa
Zaten yalnızsınız.
Anne baba görünümlü kuru kalabalık onlar.

Kıymetinizi bilsin istiyorsanız evi satın, borcu kapatın. Kendinize ayrı ev açın.

Ya da onlara kiralık eşyalı bir ev bulup oraya taşıyın. Kirayı onlar ödesin, siz değil.
Nasıl olsa sizinle yaşamak istemiyorlar.
Yaptığınızı yemiyorlar, muhatap almıyorlar.

En azından onların istediğini gerçekleştirmiş olursunuz.
Belki siz olmadan gerçekten daha mutlu olacaklar.

Siz de kendi başınıza mutlu olmayı öğrenin.

İkiside insanlıktan nasibini almamış sizde ayrı eve cıkın yuzunuze hasret kalsınlar

Sizi istemiyorlar evde başka niye sebep arıyorsunuzki? Yaptığınız bile yenmiyor evlat olarak görmüyorlar. Oradan gitme vaktiniz gelmiş çok üzücü.

ben şuan beş kuruş para vermiyorum çok kıymetliyim çünkü bu para sevdaları yüzünden yıllarca konuşmadım onlarla telefonlarda bile engelledim,bir yıl önce barıştık öyle paraya alışmışlardı ki beni gözden çıkartmışlardı bi silkelendiler,şuan bizimle görüş yeter ki beş kuruş para istemiyoruz modundalar,bu bahsettiğim beş yıl sürdü o kadar dayanabilir misiniz bilmem ama,ben de akıllansınlar filan diye yapmadım bu arada dört yıl tüm maaşımı verdim kıymetli olmadım da şimdi mi kıymetli olucam,hiçbirinizle görüşmüyorum dedim,araya sülaleyi soktular barışmak için şimdi benimle konuşurken cımbızla seçiyorlar lafları yine küserim diye

Konu ev maddi olarak yaptıklarım değil çünkü gözümde değil hiç konu cidden bu kadar onları düşünen b
siz benim yaşadıklarımı yaşamışsınız cidden ya :)))) nasıl başardınız bunu hayırsız evlat damgası yemeden:)) hayran kaldım

Ben çok sinirlendim ve sildim onları ,çünkü bana kendimi enayi gibi hissettirdiler,merak etme senin de sabrın taşar bi gün hırsından özlemezsin bile :)

sen kendini neden parçalıyorsun bırak kendi hallerine sen kendine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…