- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi cigdemmm26
Aileniz çok ayıp etmiş cidden ve kayınpederiniz anlayışlı insanmış ki sizi üzmek istememiş. Sizi bilemem ama eşinizin ailenize mesafe koyması şart yoksa daha çok üzülür. Ben olsam eşim o kadar iyi niyetliyken ve aileme karşı saygılıyken onu ezdirmezdim bu ailem içinde geçerli. Malesef bazı insanlar ağzıyla kuş tutsada yaranamıyor en güzeli nankörlüğü gördüğü anda yapmayı bırakmak daha az yıpranır en azından.
Açıp telefonu her şeyi söyleyesim var annemle babama. Siz n’aptınız nasıl yaptınız diye bağırasım var...mantığım almıyor bu yaptıkları ayıbı gerçekten. Ne olacak sandılar? Kp eşimi dövecek mi? Yada eşim saçma hakaretleri yutup özür mü dileyecek ailemden? Neyi umdular da böyle yaptılar anlam veremiyorum. Eşimin gözündeki değerlerini kaybettiler bunu mu istediler yani??? Ben eşime karşı utandım ailemin yaptığından ya. Beni bu hale kendileri düşürdüler. Düşman olsa yapmaz ya bunu? Şurda 15günlük bebeğimle eşimle yepyeni bi hayata başlamışız. Böyle mi oluyor iyi dilekte bulunmak??
Mesafeli mi davransın eşim şimdi?? Senin ve oğlumuzun hatırına yutuyorum bunları bişey olmamış gibi davrancam dedi ama yapabilir mi? Yada yapmalı mı öyle kararsızım. Onca laftan sonra eşimi beni o kadar üzüp ağlattıktan sonra bişey olmamış gibi yapmak doğru gelmiyor bana hiç...
Ne yapardın da ezdirmezdin peki canım? Ben de ezdirmek istemiyorum eşimi.sen olsan benim yerimde ne yapardın ??