Ailemle altın konusu

Çok iyi yapmışlar. Pardon da eşinizin ailesini suclayacaginiza kendi ailenizi sucluyorsunuz. Önce onlar demiş altınları alcaz diye sizin ailenizde madem öyle işte böyle demiş. Ohhj aferin onlara

Bu kadar dert edilcek bisey yok.
Bi set ne kadr ortalama 10 bin flaan.
Bebeğe gelen altınlarla yaparsınız kendinize bi set,eğer cok önemliyse.
Saglık olsn da gerisi hallolur.
Buna takılmayın bence.

Enteresan olaylar. Ama setiniz hala evde duruyorsa, annenizle pozitif bir dille konuşmayı deneyin bence.

Annecim anlıyorum, onlar bana değer vermedi, siz de elin oğluna yedirmeyelim diye düşündünüz haklı olarak, ama o set benimse, almak istiyorum. Söz sadece kendime kullanacağım, arabamı yenilerken vs gibilerinden bişey diyin.

Merhaba. Öncelikle saglikla bebegini kucagina al insallah. Iki taraf da gercekten yakisiksiz ve bi nevi utanc verici davranmis. Benim size tavsiyem: Bundan sonra ne es ailesi ile nede ailenize karsi bir beklenti icine girmemeniz. Bu dogum icin de gecerli. Bunlar yine birsey takmasa bos yerden lohusa halinizle üzüleceksiniz. Esiniz hediyesini alsin. Belli ki oda ailesine laf geciremiyor. Onun icin bundan sonra kendi yaginizda kavrulun, ama insanlara da maddi yardim yapmayin. Altin icin annenize babaniza mesafeli olun demem kimseye. Ama onlarin karakterlerinin nasil oldugunu biliyorsaniz realist beklentiler icine girin. Zamani gelince lafinizi esirgemezsiniz. Simdi önemli olan sizsiniz ve bebeginizin saglikli dünyaya gelmesi. Bu güzel süreci insanlarin salakliklari yüzünden kendinize zehir etmeyin

Eş ailesi tamam kurnaz ama senin ailen de maşallah bahane aramış altına konmak takmamak için.
Ayıp etmişler.
Dünürüm olsa ve aynı durum yaşansa altınları verir, damadı ezerim. Hata etmişler.
Bu saatten sonra konuşma bence konuyu, akıl etmediklerine ders verdiklerine vs vermiyor değiller seti, işlerine gelmiyor. Eşine de laf verme bu konuda.

Ben eşimin ailesini affetmedim. Bu kavga düğün anında oldu yani söz ve nişanda böyle bir durum söz konusu değildi. Yani benim ailem ne söz de ne de nişanda bize bir şey takmadı. Nişanda göstermelik sadece bütün altın taktılar onu da zaten yine bana vermediler. Eşime sadece düğün hediyesi olarak sözde taktıkları saat var. Evet tüm o altınlar bizim hakkımız ama benim ailem bize hiç bir şey takmamışken eşime o arsa bizim hakkımız o altınlar bizim hakkımız diyemiyorum haliyle. Eşimde o zaman senin ailen ne yaptı sankı diyebilir haklı da. Ve 3 yıldır bu şekilde bir şey demedi de. Üstüne üstük daha benim arkadaşlarıma olan altın borçlarını da eşim ödedi.

Burada da defalarca yazıldı altınlar kadının hakkı . Düğünde kavga nedir yaa ben bu aileleri de anlamıyorum insan misafirlerinin bulunduğu ortamda gerginlik çıkarır mı?

Altın nedir bu kadar dert edilecek
Aileniz de eşinizin ailesi de çirkin davranmış lakin bunda bu kadar dert edilecek bir durum yok
Çok kafanıza takılıyor madem onlar sizin aileniz açıkça bu duygularınızı onlara da anlatın belki net bir cevap alabilirsiniz ama size dostane bir tavsiye dünya malı için bu kadar üzülmeyin. Bir hak varsa ise kimsenin hakkı kimse de kalmaz, Rabbim denkler merak etmeyin

Eşinizin ailEsi hediyelik olarak takılan çeyrekleri mi sizden aldı. Yoksa bilezikleri küpe kolye vs leride mi aldı

Keşke benım ailemde vermeseydı.Evlemdıgımde aılemın altınları ıle dugun borcunu kapadılar.Karaktersızler.

belki kendinizi iyi hissedersiniz,

aileler bizde de altinlari aldilar,
ustune esime alinacak hediyeleri kendim aldim, saati vs her seyi,
+ dugunde iki aile de bana bilezik hediye ettiler, erkek tarafi daha fazla sayida aldi.
cocugumun dogumuna ceyrek altin taktilar,

diyeceklerim bu kadar

Eşinizin ailEsi hediyelik olarak takılan çeyrekleri mi sizden aldı. Yoksa bilezikleri küpe kolye vs leride mi aldı
Bılezıklerı seylerı vermışler galıba düğünde eş dostun taktığı para çeyrek alınmış onlarla arsa alınmış. Arsa sizin vs dedıler mı onu merak ediyorum

Sadece misafirlerin getirdiği takıları aldılar
Bılezıklerı seylerı vermışler galıba düğünde eş dostun taktığı para çeyrek alınmış onlarla arsa alınmış. Arsa sizin vs dedıler mı onu merak ediyorum
İyide benim kayınvalidemde de bilezikleri vs verdi çeyrek şu bu aldı. Ben bunu hiç yadırgamadım çünkü gidilecek yerlere o götürecek onları. Ben götürmeyeceğim ki. Bu durumda bana göre eşinizin ailesi yanlış bişey yapmış olmuyor konu sahibi. Sizin aileniz tam altını bile alarak kendilerini rezil etmişler.

Ne kadar saçma. Ailen altınları dünürlerine değil sana almadılar mı ? Sonuçta sen takacaksın. Vermemek nedir ?

Çok ayıp etmişler, artık altınları verseler de kabul etme. Ama yeri geldiğinde bunun konusunu aç, biraz utansınlar. çok gurur yıkıcı bi olay (eşine karşı)

Bana burdaki üyeler kızacaklar şimdi ama kesinlikle kızın ailesi haksız.Sen varlıklıyken kızını eşin ailesine ezdirisen onlar da istediğini yaparlar.Konu sahibi ailem sözde nişanda hiç bir şey takmadı diyor.İşte burada en başta kızlarını ezdiren ailede suç hem de varlıklıyken.

Laf gelince arsa sizin demiyor ama kayınpederimin üstüne benden çok eşimin kayınvalidemin ve görümcemin aslında benimle alakası falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…