Bu kadar dert edilcek bisey yok.Benim sorunum çoğu kişinin aksine kendi ailem. 3yıllık evliyim ve 9aylık hamileyim şu an. Ailem eğitimli halleri vakitleri iyi insanlardır. Ancak her zaman büyüklük taslarlar ve burunlarından kıl aldırmazlar.
Düğün zamanı kayınvalidemle altın konusunda tartıştılar. Normalde benim ailem düğünde takılan tüm altınları bana vericeklerdi. Ama kayınvalidem düğünde takılanları vermeyince benim ailemde vermekten vazgeçti. Bu konu üzerine eşimle iki tarafa da birşey demedik altınlar ailelerde kaldı. Bende sadece eşimin ailesinin taktığı bilezikler ve setler kaldı.
İşin ilginç tarafı şu ki kendi ailem bana düğün için set almıştı. Kayınvalidemle tartışınca bana aldıkları seti takmadılar eşime de aldıkları saati takmadılar tepki olarak. Bu arada kendi ailem bana söz ve nişanda dahi hiç bir şey takmadılar eşime de. Yani anlayacağınız kendi ailemin bana hatıra olarak kalacağı bir çeyrek altınları dahi yok. Nişanda göstermelik bütün altın taktılar bana onu da vermediler. Üstüne üstük daha kendi sadıçlarımın borçlarını dahi ben ödedim onlar ödemedi. Şimdi doğum yapıcam belki doğumda seti verirler diye düşünüyordum, kardeşime beğenmem için künye modeli göndermişler sadece künye alıcaklarmış. Sette evde duruyor bana verilmiyor. Artık o kadar gücüme gidiyor ki. Bizim burada herkes kızına damadına bir şeyler yaparlar benimkiler durumları olmasına rağmen bir çeyrek altınları dahi yok. Kendimi artık enayi gibi hissediyorum. Her şeyi içimde bıraktılar. Hiç bir şeye özeneniyorum artık. Kafama takmak istemiyorum ama ister istemez takılıyor Bugün o künyeleri görünce iyice moralim bozuldu. Ve eminim ki kardeşime takı yaparlar belki seti bile ona verirler.
Ben eşimin ailesini affetmedim. Bu kavga düğün anında oldu yani söz ve nişanda böyle bir durum söz konusu değildi. Yani benim ailem ne söz de ne de nişanda bize bir şey takmadı. Nişanda göstermelik sadece bütün altın taktılar onu da zaten yine bana vermediler. Eşime sadece düğün hediyesi olarak sözde taktıkları saat var. Evet tüm o altınlar bizim hakkımız ama benim ailem bize hiç bir şey takmamışken eşime o arsa bizim hakkımız o altınlar bizim hakkımız diyemiyorum haliyle. Eşimde o zaman senin ailen ne yaptı sankı diyebilir haklı da. Ve 3 yıldır bu şekilde bir şey demedi de. Üstüne üstük daha benim arkadaşlarıma olan altın borçlarını da eşim ödedi.iki taraf da altınları alıp harcadı demişsiniz, annenler belki harcamamıştır, belki sizin için saklıyorlardır?
Yani gördüğüm kadarıyla eşinizin tarafına sesiniz yükselmiyor hatta onları affetmişsiniz gibi algıladım ben, öfkeniz garip bir şekilde kendi ailenize karşı. Onlar da bunu anladıklarından borçlara gitti deyip sizin adınıza saklıyorlardır belki.
ama olay dediğiniz gibiyse eşinizin ailesi de paragöz, sizinkiler de paragöz, yazık valla, ben olsam ne yapardım inanın bilmiyorum, çok çirkin bir durum, bebeğiniz rızkıyla gelir, düşünmeyin bunları, altın da alınır mal da mülk de. Bir çeyrek altın hatıraları yok ibaresi komik geldi, bunu da belirtmek isterim, çeyrek altın maddi destek için takılır yani rahmetli babamın taktığı çeyrek altın diye saklamak hiç aklıma gelmedi, saklayan var mı hatıra olarak çeyrek altın saklayan? İşte bu tip cümleler kendi ailenize karşı bu süreçte biraz daha sert davranmış olabileceğinizi düşündürdü ama bilemem tabii.
hamileliğinize ve bebeğinize odaklanın, bu yazdığınız konu dahil, gerisi teferruat
Benim sorunum çoğu kişinin aksine kendi ailem. 3yıllık evliyim ve 9aylık hamileyim şu an. Ailem eğitimli halleri vakitleri iyi insanlardır. Ancak her zaman büyüklük taslarlar ve burunlarından kıl aldırmazlar.
Düğün zamanı kayınvalidemle altın konusunda tartıştılar. Normalde benim ailem düğünde takılan tüm altınları bana vericeklerdi. Ama kayınvalidem düğünde takılanları vermeyince benim ailemde vermekten vazgeçti. Bu konu üzerine eşimle iki tarafa da birşey demedik altınlar ailelerde kaldı. Bende sadece eşimin ailesinin taktığı bilezikler ve setler kaldı.
İşin ilginç tarafı şu ki kendi ailem bana düğün için set almıştı. Kayınvalidemle tartışınca bana aldıkları seti takmadılar eşime de aldıkları saati takmadılar tepki olarak. Bu arada kendi ailem bana söz ve nişanda dahi hiç bir şey takmadılar eşime de. Yani anlayacağınız kendi ailemin bana hatıra olarak kalacağı bir çeyrek altınları dahi yok. Nişanda göstermelik bütün altın taktılar bana onu da vermediler. Üstüne üstük daha kendi sadıçlarımın borçlarını dahi ben ödedim onlar ödemedi. Şimdi doğum yapıcam belki doğumda seti verirler diye düşünüyordum, kardeşime beğenmem için künye modeli göndermişler sadece künye alıcaklarmış. Sette evde duruyor bana verilmiyor. Artık o kadar gücüme gidiyor ki. Bizim burada herkes kızına damadına bir şeyler yaparlar benimkiler durumları olmasına rağmen bir çeyrek altınları dahi yok. Kendimi artık enayi gibi hissediyorum. Her şeyi içimde bıraktılar. Hiç bir şeye özeneniyorum artık. Kafama takmak istemiyorum ama ister istemez takılıyor Bugün o künyeleri görünce iyice moralim bozuldu. Ve eminim ki kardeşime takı yaparlar belki seti bile ona verirler.
Eşinizin ailEsi hediyelik olarak takılan çeyrekleri mi sizden aldı. Yoksa bilezikleri küpe kolye vs leride mi aldıBen eşimin ailesini affetmedim. Bu kavga düğün anında oldu yani söz ve nişanda böyle bir durum söz konusu değildi. Yani benim ailem ne söz de ne de nişanda bize bir şey takmadı. Nişanda göstermelik sadece bütün altın taktılar onu da zaten yine bana vermediler. Eşime sadece düğün hediyesi olarak sözde taktıkları saat var. Evet tüm o altınlar bizim hakkımız ama benim ailem bize hiç bir şey takmamışken eşime o arsa bizim hakkımız o altınlar bizim hakkımız diyemiyorum haliyle. Eşimde o zaman senin ailen ne yaptı sankı diyebilir haklı da. Ve 3 yıldır bu şekilde bir şey demedi de. Üstüne üstük daha benim arkadaşlarıma olan altın borçlarını da eşim ödedi.
Sadece misafirlerin getirdiği takıları aldılarEşinizin ailEsi hediyelik olarak takılan çeyrekleri mi sizden aldı. Yoksa bilezikleri küpe kolye vs leride mi aldı
Keşke benım ailemde vermeseydı.Evlemdıgımde aılemın altınları ıle dugun borcunu kapadılar.Karaktersızler.Benim sorunum çoğu kişinin aksine kendi ailem. 3yıllık evliyim ve 9aylık hamileyim şu an. Ailem eğitimli halleri vakitleri iyi insanlardır. Ancak her zaman büyüklük taslarlar ve burunlarından kıl aldırmazlar.
Bılezıklerı seylerı vermışler galıba düğünde eş dostun taktığı para çeyrek alınmış onlarla arsa alınmış. Arsa sizin vs dedıler mı onu merak ediyorumEşinizin ailEsi hediyelik olarak takılan çeyrekleri mi sizden aldı. Yoksa bilezikleri küpe kolye vs leride mi aldı
Sadece misafirlerin getirdiği takıları aldılar
İyide benim kayınvalidemde de bilezikleri vs verdi çeyrek şu bu aldı. Ben bunu hiç yadırgamadım çünkü gidilecek yerlere o götürecek onları. Ben götürmeyeceğim ki. Bu durumda bana göre eşinizin ailesi yanlış bişey yapmış olmuyor konu sahibi. Sizin aileniz tam altını bile alarak kendilerini rezil etmişler.Bılezıklerı seylerı vermışler galıba düğünde eş dostun taktığı para çeyrek alınmış onlarla arsa alınmış. Arsa sizin vs dedıler mı onu merak ediyorum
Bana burdaki üyeler kızacaklar şimdi ama kesinlikle kızın ailesi haksız.Sen varlıklıyken kızını eşin ailesine ezdirisen onlar da istediğini yaparlar.Konu sahibi ailem sözde nişanda hiç bir şey takmadı diyor.İşte burada en başta kızlarını ezdiren ailede suç hem de varlıklıyken.Ben eşimin ailesini affetmedim. Bu kavga düğün anında oldu yani söz ve nişanda böyle bir durum söz konusu değildi. Yani benim ailem ne söz de ne de nişanda bize bir şey takmadı. Nişanda göstermelik sadece bütün altın taktılar onu da zaten yine bana vermediler. Eşime sadece düğün hediyesi olarak sözde taktıkları saat var. Evet tüm o altınlar bizim hakkımız ama benim ailem bize hiç bir şey takmamışken eşime o arsa bizim hakkımız o altınlar bizim hakkımız diyemiyorum haliyle. Eşimde o zaman senin ailen ne yaptı sankı diyebilir haklı da. Ve 3 yıldır bu şekilde bir şey demedi de. Üstüne üstük daha benim arkadaşlarıma olan altın borçlarını da eşim ödedi.
Laf gelince arsa sizin demiyor ama kayınpederimin üstüne benden çok eşimin kayınvalidemin ve görümcemin aslında benimle alakası falan yokBılezıklerı seylerı vermışler galıba düğünde eş dostun taktığı para çeyrek alınmış onlarla arsa alınmış. Arsa sizin vs dedıler mı onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?