- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.544
- 133
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
-
Baslik parasi mi? Skandal ya bu devirde10 aylık evliyim ve şu an hamileyim...Doğulu olduğum ailem başlık paramı biraz fazla istemişlerdi ve eşimin ailesi ilk başlarda çok fazla istedikleri için olmaz dediler.Çok fazla diye eğer bu kadar verirsek yarın öbür gün sıkıntı çekerler siz kızınızın mutlu olmasını istemez misiniz?Deyince annemde bizde adet böyle işinize gelmiyorsa buyur kapı orda EVET aynen öyle söylemişti ve o kadar utanmıştım ki.Neyse eşim arabayı satmış borç harç derken evlendik 10 ay oldu ben hala sıkıntı çekiyorum nedeni ise ailem şu an kendi evimde bile değil kv yanımda kalıyoruz.Bide her aradıklarında ne zaman evine geçiyorsun diye sorup duruyorlar.Maddi durumu herşeyi bildikleri halde.Kendi evimiz kirada ordan gelen kirayla geçinmeye çalışıyoruz.Çocuk düşünmüyorduk ama korunmama rağmen allah verdi çok şükür...Ablamlar eniştemler annemler hepsi yazın burayı gelmeyi planlıyor her aradıklarında eşime söyleyip duruyorlar yazın hepimiz ordayız diye..Ve ben o kadar soğumuşum ki kendi ailemden telefonlarına cevap vermek istemiyorum napacam bilmiyorum eşim saygıdan da olsa genelde hep arıyo konuşuyo ama ben istemiyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen bi akıl verin
AİLENE SORSANA EŞİNİZLE BOŞANDIĞINIZDA BAŞLIK PARASINI İADE EDECEKLER MİYMİŞ ?10 aylık evliyim ve şu an hamileyim...Doğulu olduğum ailem başlık paramı biraz fazla istemişlerdi ve eşimin ailesi ilk başlarda çok fazla istedikleri için olmaz dediler.Çok fazla diye eğer bu kadar verirsek yarın öbür gün sıkıntı çekerler siz kızınızın mutlu olmasını istemez misiniz?Deyince annemde bizde adet böyle işinize gelmiyorsa buyur kapı orda EVET aynen öyle söylemişti ve o kadar utanmıştım ki.Neyse eşim arabayı satmış borç harç derken evlendik 10 ay oldu ben hala sıkıntı çekiyorum nedeni ise ailem şu an kendi evimde bile değil kv yanımda kalıyoruz.Bide her aradıklarında ne zaman evine geçiyorsun diye sorup duruyorlar.Maddi durumu herşeyi bildikleri halde.Kendi evimiz kirada ordan gelen kirayla geçinmeye çalışıyoruz.Çocuk düşünmüyorduk ama korunmama rağmen allah verdi çok şükür...Ablamlar eniştemler annemler hepsi yazın burayı gelmeyi planlıyor her aradıklarında eşime söyleyip duruyorlar yazın hepimiz ordayız diye..Ve ben o kadar soğumuşum ki kendi ailemden telefonlarına cevap vermek istemiyorum napacam bilmiyorum eşim saygıdan da olsa genelde hep arıyo konuşuyo ama ben istemiyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen bi akıl verin
Baslik parasimi yuh ohaaasatlik mal gibi hemde bu devirde Ailen dogulu oldugu icin 100% inandim bu nasil bir gorgusuzluk nasil bir terbiyesizliktir sogumakta haklisin vallahi ayrica bu dogulular insanlari hem maddi hemde manevi acidan somurmesini cok severler insanlari para icin kullanmasini menfaatleri icin yasamasini cok iyi bilirler kusura bakma ama bu bi gercek maalesef !! Ailenin imani para olmus baksana acik ve net adetmis boyle adet olmaz olsun alsinlar bir yerlerine soksunlar o parayi geri zekalilar sinirlerim bozuldu ... Mesafeni her daim korumalisin
Bence de genelleme yapmasa iyiydi.. not :doguluyum daha ailemi birak yedi sulalemde boyle bise yasanmamistir..Genelleme yapmasan iyiydi..
NOT: Doğulu değilim.
Bence de genelleme yapmasa iyiydi.. not :doguluyum daha ailemi birak yedi sulalemde boyle bise yasanmamistir..
Ben de.. insanlar icin onyargi okadar basit olmuski..herkes ayniymis gibi davraniyorlar.. guzel ulkemin her kosesinde her turdem insam varr doguda kotu var, batida da.. doguda bu isin adi baslik parasi olur baska yerde farkli bisekilde adami somururler.. amann ne diyeyim be canimm herkes kendinden sorumludur ne dusunmek istiyorsa dusunsun insanlarBöyle yorumlara kızıyorum. Tanıdığı 3,5 kişiye bakarak böyle genelleme yapmak büyük haksızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?