Ailesel sorun!

Ağırlayamayacak durumda olduğumu eşime belirtirdim öncelikle

Mutsuz oldular carşaflar bile pislik icinde yikanmamisti kadın ne yapacagini sasirdi bi an ben zaten tamamen şok geçirmiştim aklım almıyor kim ne derse desin

Abartıyor olabilir misiniz ? Bu durumda, orada kalamayacaklarını söyleyip; neden başka yer bakmadınız ?

sizin ailenizde bir garip kusura bakmayın.
kızının eltisinin evine kalmaya gidilmez.
birde bir sürü akraba var yazmışsınız eşinizin halası teyzesi niye sizin anne babanızı evinde yatılı misafir etsin ne alaka yani.
aynı şekilde anneniz babanızda eltinizi yatılı misafir etmesin.
otel ayarlasınlar onlarda.
Hala teyze dediğin insanlar birinci dereceden yakin insanlar sonuçta hadi abisi müsait degildi orayi anladık siz ne güneydinizki bu insanlar otel odasinda yatarken ben kendim utandım zaten tamam kimse evinde agirlamak zorunda degil ama onlarada o yakışırdı bence diye düşünüyorum sonuçta bu insanlar ilk defa gelmiş

Hala teyze dediğin insanlar birinci dereceden yakin insanlar sonuçta hadi abisi müsait degildi orayi anladık siz ne güneydinizki bu insanlar otel odasinda yatarken ben kendim utandım zaten tamam kimse evinde agirlamak zorunda degil ama onlarada o yakışırdı bence diye düşünüyorum sonuçta bu insanlar ilk defa gelmiş

ne yakışması nasıl bir anlayışınız var gerçekten anlayamadım.
düşünüyorum benim babamın eşimin teyzesinin evinde yatılı ne işi var anlayamıyorum. eltinin evinde ne işi var onuda anlamıyorum. ben istemem eltimin babası benim evimde yatılı kalsın mesela. anneniz tek olsa onu otele yerleştirseler tek başına haklısınız ama bu durumda haksızsınız.
aynı şekilde eltimle kaynımında annemin evinde yatılı kalması saçma.
tekrar yazıyorum sizde otel ayarlayın gelince.

Abartıyor olabilir misiniz ? Bu durumda, orada kalamayacaklarını söyleyip; neden başka yer
Kalmama gibi bi lüksleri yoktu ama nereye gidebilirlerdi ki
Valla hiç gelmeseler daha iyi annemler orada nasil sabahladi kim bilir birde geliceklermiş burda kalicaklarmış eşime söyledim

ne yakışması nasıl bir anlayışınız var gerçekten anlayamadım.
düşünüyorum benim babamın eşimin teyzesinin evinde yatılı ne işi var anlayamıyorum. eltinin evinde ne işi var onuda anlamıyorum. ben istemem eltimin babası benim evimde yatılı kalsın mesela. anneniz tek olsa onu otele yerleştirseler tek başına haklısınız ama bu durumda haksızsınız.
aynı şekilde eltimle kaynımında annemin evinde yatılı kalması saçma.
tekrar yazıyorum sizde otel ayarlayın gelince.
Siz dediğimi anlamadınız galiba ailem eşimin memleketine ilk defa misafir olarak gittiler eşimin aileside hayatta olmayinca evde agirlamak kime düşer bu durumda tabiki abisine ama onlarda bunu beceremediler o yüzden diyorum hadi abiside müsait degildi diyelim eşimin koskoca halası teyzesi vardı onlardami diyemedi gelsinler biz agirlariz buraya kadar misafir gelmisler sonuçta bunda anlamadığınız nedir ki

Siz dediğimi anlamadınız galiba ailem eşimin memleketine ilk defa misafir olarak gittiler eşimin aileside hayatta olmayinca evde agirlamak kime düşer bu durumda tabiki abisine ama onlarda bunu beceremediler o yüzden diyorum hadi abiside müsait degildi diyelim eşimin koskoca halası teyzesi vardı onlardami diyemedi gelsinler biz agirlariz buraya kadar misafir gelmisler sonuçta bunda anlamadığınız nedir ki

yo gayet ben anladım şahsım adına.
eşinizin annesi babası yoksa gitmeselerdi. çok mu lazımdı eşinizin memleketini görmeleri.
kim davet etti ailenizi eşinizin memleketine?
eltiniz davet etmiş olsaydı evinde ağırlamayı göze alırdı.

Siz çok kötü ve kindar birisiniz. Yatalak babasina bakan kadının başına üşüştünüz 4 kişi nerde yer bulsun. Apart bulabilmis ki ayarlamis. Belki imkanı yoktu belki yatagi yoktu. Ne oldu ölmediniz ya. Hadi diyelim anne babaniza hizmet etmedi ağırlamadi hic. Siz insanlik edin o kadar yoldan gelecekler hurmet edin.

Kalmama gibi bi lüksleri yoktu ama nereye gidebilirlerdi ki

Eşinizin memleketine giderken ulaşımı nasıl sağladınız ?

Anne babanızın veya herhangi bir insanın üzerine para vererek kalabileceği bir yer değilse ; "annemler burada kalamaz, ya başka bir yer bulalım ya da bizi otogara bırakın" deseydiniz. Neden demediniz ?

Evde yatalak hastası olana kalmaya gidilmesi hata zaten. Ayrıca eltimin anne babası niye bana gelsin cok saçma .
Çünkü kayınvalide yok kimse yok en yakın abisi zaten bu insanlar kalıcı gitmiyor oraya giderken bir iki günlüğüne gezmek amaçlı burada hata tamamen eşimde ben eşimde buluyorum eşimin soylemesi gerekirdi o zaman abim müsait degil evde yatalak hastasi var sizin için burasi uygun olurmu kalabilirmisiniz diye yani ne yapsalardı ki abisi varken otelde yatmalarimi mantikli sizce eşimin hatası tamamen annemle babam herhalde agirlaniriz düsüncesindelerdi nerden bilceklerdi yatalak hastayi

Aileniz eşinizin memleketine giderken ya biz gidiyoruz da kime gidiyoruz, nerede kalmaya gidiyoruz diye düşünmedi mi? Neden düşünmedi? Ayarlamadan etmeden gidilir mi, elti değil aileniz hatalı.

Siz çok kötü ve kindar birisiniz. Yatalak babasina bakan kadının başına üşüştünüz 4 kişi nerde yer bulsun. Apart bulabilmis ki ayarlamis. Belki imkanı yoktu belki yatagi yoktu. Ne oldu ölmediniz ya. Hadi diyelim anne babaniza hizmet etmedi ağırlamadi hic. Siz insanlik edin o kadar yoldan gelecekler hurmet edin.

Aileniz eşinizin memleketine giderken ya biz gidiyoruz da kime gidiyoruz, nerede kalmaya gidiyoruz diye düşünmedi mi? Neden düşünmedi? Ayarlamadan etmeden gidilir mi, elti değil aileniz hatalı.
Eşim abimde yer var diye söylemiş meğer kadının bu durumdan haberi yokmuş

Çünkü kayınvalide yok kimse yok en yakın abisi zaten bu insanlar kalıcı gitmiyor oraya giderken bir iki günlüğüne gezmek amaçlı burada hata tamamen eşimde ben eşimde buluyorum eşimin soylemesi gerekirdi o zaman abim müsait degil evde yatalak hastasi var sizin için burasi uygun olurmu kalabilirmisiniz diye yani ne yapsalardı ki abisi varken otelde yatmalarimi mantikli sizce eşimin hatası tamamen annemle babam herhalde agirlaniriz düsüncesindelerdi nerden bilceklerdi yatalak hastayi

kadının evinde yatalak hastası olduğunu bilmeyecek kadar samimiyetleri olmayan evde kalmak daha uygundu yani?

jes konu sahibesinin evine gelmiyorlar ki hürmet etsin.
konu sahibesinin annesinin evinde kalıp tatil yapacaklarmış.
her iki tarafta tuhaf bu hikayede.
ne münasebet eltinin annesinin babasının evinde tatil yapmaya geliyorlar ki.

jes konu sahibesinin evine gelmiyorlar ki hürmet etsin.
konu sahibesinin annesinin evinde kalıp tatil yapacaklarmış.
her iki tarafta tuhaf bu hikayede.
ne münasebet gelip eltinin annesinin babasının evinde tatil yapmaya geliyorlar ki.
Nasıl yani ? 2 ay tatildeyiz dedi ben annesinde kalsin demedim ki kendi evine götürsün ölmez ya.

Eltisinin bu dördünün gideceginden haberi bile yokmus. Bunlar tam görgüsüz bak diyim ben sana.

Kocasi demis abimde yer var. Ulan insan demez mi ara sor musaitler mi biz yuk olmayalım filan.

Nasil bir duruma soktularsa insanlari otel ayarlamışlar küçük şehirde.

peki ya siz?
eltinizin yatalak hasta baktığını bilmiyormuydunuz?
haberleşip konuşmadığınız iki sohbetiniz olmayan insanın evine kendinizle birlikte anne babanınızı kalmaya nasıl götürdünüz?
insan eltisinin hastasını bilmez mi yahu.

Back
X