Ailesel sorun!

Kindarlıkla bir ilgisi yok ben olaya fazlaca olumlu yaklaşmaya çalıştım bu insanlarin kalkipta oraya kadar gitmesi mi hata oldu yani tamam evde hastası olabilir ben neden var diye sorgulamıyorum sadece şunu anlatmaya çalışıyorum en başından söyleyebilirlerdi açık bi şekilde

Nasıl yani ? 2 ay tatildeyiz dedi ben annesinde kalsin demedim ki kendi evine götürsün ölmez ya.

Eltisinin bu dördünün gideceginden haberi bile yokmus. Bunlar tam görgüsüz bak diyim ben sana.

Kocasi demis abimde yer var. Ulan insan demez mi ara sor musaitler mi biz yuk olmayalım filan.

Nasil bir duruma soktularsa insanlari otel ayarlamışlar küçük şehirde.

ya işte 2 ay tatildeyiz dediği annesine memlekte gitmişler tatile.
konu sahibesi ve eşi 2 aydır konu sahibesinin ailesinin evinde kalıyormuş eltilerde o şehre gezmeye gelecekmiş🙈

ya işte 2 ay tatildeyiz dediği annesine memlekte gitmişler tatile.
konu sahibesi ve eşi 2 aydır konu sahibesinin ailesinin evinde kalıyormuş eltilerde o şehre gezmeye gelecekmiş🙈
Oh ohhhh bu ne be. Ben misafir gidecegim anamin evine eltim kocamin kardesi de misafirin ustune misafir mi gelecek. Abi bunlar kafayi kırmış bak valla normal kimse yok.

Kindarlıkla bir ilgisi yok ben olaya fazlaca olumlu yaklaşmaya çalıştım bu insanlarin kalkipta oraya kadar gitmesi mi hata oldu yani tamam evde hastası olabilir ben neden var diye sorgulamıyorum sadece şunu anlatmaya çalışıyorum en başından söyleyebilirlerdi açık bi şekilde

yahu siz eltinizin hastasını bilmiyormusunuz?
eltinizle hastasını bilecek kadar samimiyetiniz sohbetiniz yokken cümbür cemaat milletin evine nasıl kalmaya gidebiliyorsunuz?
eltinize giderken hiç aramadınız mı kadını müsaitmisiniz diye? neticede hizmeti edecek olanda elti.

Siz eltinizle hiç konuşup görüşmeden plan yapmadanmi toplanıp gittiniz ?

Oh ohhhh bu ne be. Ben misafir gidecegim anamin evine eltim kocamin kardesi de misafirin ustune misafir mi gelecek. Abi bunlar kafayi kırmış bak valla normal kimse yok.

hah işte onu diyorum normal biri yok konuda.
herkes herkese yatılı gitme derdinde değişik.

• Komik
Reactions: JES

Kadin babasına bakarken size soracak değildi ztn
Gayet mantikli bir çözüm bulmuşlar
Hiç yatalak hasta baktınız mı çok değil 3 gün?
Ne yaşadığından haberiniz bile yok
Ne yapsalardı babayı cami avlusuna bırakıp sizi mi agirlayacaklardi?

peki ya siz?
eltinizin yatalak hasta baktığını bilmiyormuydunuz?
haberleşip konuşmadığınız iki sohbetiniz olmayan insanın evine kendinizle birlikte anne babanınızı kalmaya nasıl götürdünüz?
insan eltisinin hastasını

peki ya siz?
eltinizin yatalak hasta baktığını bilmiyormuydunuz?
haberleşip konuşmadığınız iki sohbetiniz olmayan insanın evine kendinizle birlikte anne babanınızı kalmaya nasıl götürdünüz?
insan eltisinin hastasını bilmez mi yahu.
Biliyordum elbetteki ama eşim gel burada kalırsınız deyince
Aynen öyle kardeşim böyle saçmalık olmaz hem bir faydalarını görmedim hem evimde agirlayacagima yanıyorum derdim o benim

Biliyordum elbetteki ama eşim gel burada kalırsınız deyince

Aynen öyle kardeşim böyle saçmalık olmaz hem bir faydalarını görmedim hem evimde agirlayacagima yanıyorum derdim o benim

yahu sizde otel ayarlayın işte.
bunun oluru budur.
anneniz babanız içinde öyledir
eltiniz ve eşi içinde.

Bu olayın üzerinden ne kadar zaman geçti ?
Eşinizin abisi ve eltiniz şu anda sizin memleketinize gezmeye gelebiliyorlarsa; babası vefat mı etti yoksa ?

Asla yapmazlar onlar yinede ağırlarlar zavallımm yani sinirden çatlayacağım inanın kötü düşüncem yok sadece uyuz oldum biraz galiba
Muhtemelen bir kaç gun kalir donerler. Zor ama idare edin olmadi.

Sizde o ebleh koca oldukca daha coook bu durumlara düşersiniz

Ayyy
yahu sizde otel ayarlayın işte.
bunun oluru budur.
anneniz babanız içinde öyledir
eltiniz ve eşi içinde.
Yaa yinede yapmazlar öyle bir şey ama ben uyuz oldum bir kere artık istemiyorum herhangi bir iletişimde bulunmak

Muhtemelen bir kaç gun kalir donerler. Zor ama idare edin olmadi.

Sizde o ebleh koca oldukca daha coook bu durumlara düşersiniz
Tamamen eşimin hatası söyledim zaten biz burada annemlerde misafir kaliyoruz bide onlarlami ugrasacagim ayyy hic gerek yokk

Ayyy

Yaa yinede yapmazlar öyle bir şey ama ben uyuz oldum bir kere artık istemiyorum herhangi bir iletişimde bulunmak

Olayın üzerinden kaç yıl geçti ? Kadın size kasti bir şey yapmamış , kadının evinde de kalmışsınız.

Yoktan sorun yaratmaya mı çalışıyorsunuz ?

Back
X