- 7 Kasım 2019
- 5.794
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.401
- 198
- Konu Sahibi BengisuCan91
Senin annen yorgun ve hasta diye evine almasını uygun gormedın sacma buldun aılen otele yerlestırılınce nıye kıyametı kopardın orayı anlayamadım ki ben? Sen onlar senin aılenı dandık yere gonderdıyse arasaydın guzel otel ayarlasaydın? Hıc olmadı Eltıne ıyı otel ayarla ben odıycem deseydin? Yatalak birı varmış evde? Yer gök oda mı şatoda mı yasıyorlar? herkes yatacak yer ayarlıyor lendıne hem ben birinin evınde kalmaktansa uyduruk motelde yanımdan ayırmadıgım yedek nevresımımı serer yatarım.. hıc de orası dandık burası bilmem ne demem mısafır umdugunu degıl buldugunu yer demısler. Memnun kalmamak da nedır. Mecburiyet yok ki?Merhabalar bir sorum olacaktı gece gece kafayı yememek elde değil biz şu an eşimle birlikte annemlere tatile memlekete geldik geldiğimiz 2 ay olucak yaklaşık az önce eşim konuşurken duydum eltim ve kocası bulundugumuz yere tatile gezmeye gelmeyi düşünüyorlarmış eşimde burdayken bir iki günlüğüne falan eşimin de ne yazık ki ailesi hayatta değil size sormak istedigim asıl soru şu?? annemle babam eşimin memleketine gidip oraları gezip görmeyi çok istemişlerdi ve gittiklerinde eltim ve kocası olacak insanlar evinde agirlamak yerine otel gibi küçük bir yer ayarlamislardi üstelik berbat bir yerdi ne kalınır ne yatılır neymiş efendim eltimin evde yatalak babası varmış o yüzden kadın çekinmiş galiba ağırlayamamış annemlerde ne yazıkki orda kalmak zorunda kalmislardi bir tanesi akıl edipte misafir geliyorlar evimizde ağırlamak yakışır diye düşünmediler ben bu durumdan hiç memnun kalmamıştım aynı şekilde annem ve babamda moralsizdiler sadece eşim ve ben abisinin evinde kalmıştık annemler ise o sacma sapan yerde ne kadar sacma düsünsenize gece bile dogru duzgun uyuyamamistim ne olursa olsun evinde agirlamasi gerekirdi diye dusunmüstum hep sadece gündüzleri ailemle bir araya geliyorduk şimdi onların elini kolunu sallayıpta bu kadar aradan sonra ilk defa gelicez demesi asabımı çok bozdu hatta gelmelerini bile hiç istemiyorum sizce haksızmıyım düşünceme katılanlar varmı aranızda üstelik annem çok yorgun ve hasta bu aralar