- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi Nottediluce
-
Deşifre olmamak içindir. Konu sahibi o konuda pek temkinli.Hiç yazmayayım, ortalık karıştıran olmayayım dedim ama siz yazmışsınız tebrik ederim
2019'da 3 yıllık ilişkisi varken 2020'de 2 yıllık ilişkisi olduğunu yazmış. 2 ihtimal var;
Ya doğruyu söylemiyor.
Ya da sevgili konu sahibinin ilişkisini geriye doğru sayıyor. 3..2...
Kredi kaç yıllık tam yazmadı mesela çünkü desifre olmak istemiyor ahahhahaahahDeşifre olmamak içindir. Konu sahibi o konuda pek temkinli.
Ne güzel söylemişsiniz dünyanın her hali var 17 yıl sonraki yatırımi düşünmek yorucu olmuyormu ? evliyim bir kızım var sizin kadar hesap kitap yapmıyorum evliliğime güvenip.Peki on altı on yedi yıl boyunca acaba bu ay gönderecekler mi parayı diye mi bekleyeceğim. Benim çoluğum çocuğum yatırımım olmayacak mı. Bana sunacağı çözüm ev satılır dedi ama ben ödeyebilseler bile on yedi yıl maaşının ipotekli olmasını istemiyorum. Dünyanın her hali var
+1
30 Mart 2019
23 Nisan 2020
3 Ağustos 2020
21 Ağustos 2020
Sus yüreğine inecek şimdi.Kredi kaç yıllık tam yazmadı mesela çünkü desifre olmak istemiyor ahahhahaahah
Ay bizim bi tanıdık 17 yillik kredi çekmişti o olmasın hahaah
höff kk ya gelmiş , siz kadınlar minvalinde balkon konuşması yapıyorsunuz.Burada ufak bir grup dışında kimse bahsettiğiniz tarzda bir hayat yaşamıyor. Onlarda dönem dönem gelen üyeler. Ayda 10 bin tl kazanan ve ayda 10 bin tl kazanan adam bulan , evlilik teklifi almaya layık görülen, hatta zorla ikna edilen tek kadın siz değilsiniz. Kaldı ki arkadaş yazdıklarınızı alıntımış muhtemelen deşifre olmamak adına herşeyi yalan- yanlış yazdınız. O yüzden ne evlilik teklifine ne bu güçlü kadın hikayenize ne de kredi süresine vs inanmıyorum. Sorunuz doğru ona eminim bu kadar modern bir kadın bu detayı takmaz, canım bu kredi işinden hoşlanmadım ? nasıl yapsak bu şartlarda evlenmek içime sinmeyecek der( güya zaten kapınızda köpek ? ) ve adam döner adam kapıyı gösterir ya da gidip aileme çemkireyim der. Konu da kapanırKendimi neden başka bir erkeğim vicdanına bırakayım. Kocam bile olsa. Kendi işim var gücüm varken neden zorluğa düşeyim. Onun beni ailesine savunacak olmasına güvenmek zorunda olayım.
Aynı tutarı kadın da kazanıyor o da ailesine kredi çeksin. Evlenince ev almak istediklerinde kim kredi çekecek? Kredi limiti dolmuş olacak?ya sanırım bir ben şu kafaya gelemedim. Asla eşimin parasına karışmam. Ben de çalışıyorum o da benimkine karışmaz. Ailesine illa ki veriyor çünkü versin de. Sorup rencide de etmem. Çok şükür beni mağdur etmedi. Ben eşime güveniyorum önceliği evidir.
Adamın alın teriyle kazandığı her kuruşta nasıl söz hakkın olabilir ki?
Aynen böyle yani illa kalabilir başına. Karışamazsın sana ne diyen yorumları anlayamadım? Herkesin kocası kv ye kredi çekip ev alsın o zaman sanki çok normalBu kadar yüksek miktar ve uzun süre krediye girerken ne düşünmüş arkadaş
10 bin gelir var da kredinin aylık geri ödemesi kaç bin
Yani aile ödeyemezse ben ne yaparım dememiş mi
Yıllar önce kv min köyüne TOKİ ev yaptı kv de özendi, kendisi köye 20 saat uzakta, bizimle aynı şehirde
Neyse başvuruldu ve şart evi olmamak idi, sonuçta ev eşime çıktı
15 yıl geri ödemeli, kv dedi ki bu işe gireriz de 15 yıla ölürüz vs kim ödeyecek
Öderiz dedi kardeşler ne olacak ki dediler, düşük zaten ödeme vs
işe girişildi, sonuç kimse ölmedi ama yine de ödemeler başımıza kaldı
artış vs bu aşamada 500 civarı hatta öderiz diyen kardeşler annemin peşinatını da anneme öde demiş eşime
15 yıllık evliyim hiç gitmediğim köyde bu ev, o miktar bizi fakir yapmaz ama aynı miktar benim içinde oturduğum evin kredisi
Bunları erkek arkadaşınız da düşünmüştür zira ben ilk baştan beri olur öderiz diye düşündüm, huzurum kaçmadı bu sonucu öngörmüştüm
Aynı tutarı kadın da kazanıyor o da ailesine kredi çeksin. Evlenince ev almak istediklerinde kim kredi çekecek? Kredi limiti dolmuş olacak?
Evlilik planı olan insanlar geleceğini böyle ipotek etmemeli. Evlenecek aday bunu kabul etmek zorunda değil
Biz henüz flört döneminde olduğumuz için ben bu konuda bir şey söylemeyi ayıp olarak gördüm, karşı çıkmadım.
Seni çokta ilgilendiren bir durum yokki ortadaBu krediyi ailesi her ay erkek arkadaşıma gönderiyor.
Sunu anlamiyorsunuz galiba esi degil ki erkek arkadasi. Yani istemiyorsa evlenmesin.Aynen böyle yani illa kalabilir başına. Karışamazsın sana ne diyen yorumları anlayamadım? Herkesin kocası kv ye kredi çekip ev alsın o zaman sanki çok normal
Aynen böyle yani illa kalabilir başına. Karışamazsın sana ne diyen yorumları anlayamadım? Herkesin kocası kv ye kredi çekip ev alsın o zaman sanki çok normal
YersenDeşifre olmamak içindir. Konu sahibi o konuda pek temkinli.
Ne yuzugu gollum mu o?senin yüzüğün var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?