- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi Nottediluce
-
Valla desin de olacakları görsün.aman bırak desin krediyi kapatın diye görsün ne olacak.
1 seneye kim öle kim kala 1 sene sonra evleneceklermiş.
Ben bunu bilmiyordum.evet doğru.evlilikten sonra ödenen kısmı boşanma durumunda eşit paylaşılır
Valla desin de olacakları görsün.
"sen neden zamanında fikrini belirtmedin?" sorusuna ne cevap verecek merakla bekliyorum.
Ama yine de zamanında fikrini belirtseydi şuan olumsuz bir durum olduğunda direkt olarak haklı çıkacaktı "ben demiştim" diyecekti.bence zamanında da söylese çözüm bulamazdı.
sevgili kişisi sevgilisi olduğunu evlenme niyetinde bulunduğunu biliyordu neticede.
çocuk ailesine güvenmiş çekmiş. aile içi güveni sorgulamak kimseye düşmez.
Sözleşme yapmış gibi konuşuyorsunuz. insanoğlu bu şaşar beşerAile tanışması söz nişan ne kadar saçma, ne kadar gereksiz. Ciddiye bindiğinin kıstası bu mu. Sayılı zaman kaldı diyorum. Aile tanışmasa ne olacak. Ne nişan ne kız isteme istedim. Tarihimizi belirledik o tarihte evleneceğiz, aileler de tanıştı ama tanışmasa da önemli değildi. Dip dibeyiz zaten sürekli evlenecek olmaya bu delalet bizim içim
Ama yine de zamanında fikrini belirtseydi şuan olumsuz bir durum olduğunda direkt olarak haklı çıkacaktı "ben demiştim" diyecekti.
Ben de aynısını diyecektim ama bilmediğim bir dönemde yapılmıştır belki dedim. Kredi pandemide çekilmiş gibi de gelmedi flortun basında demiş. Zaten başında olmasa düşünemiyorum konu sahibini.Bildigim kadariyla 17 yil geri odeme kredi yok en fazla 15 yil var o da pandemide cikti zaten
Deşifre olmamak için 17 demiştir.Ben de aynısını diyecektim ama bilmediğim bir dönemde yapılmıştır belki dedim. Kredi pandemide çekilmiş gibi de gelmedi flortun basında demiş. Zaten başında olmasa düşünemiyorum konu sahibini.
Bu kafayla size hayatta başarılar diliyorumÇok komik bir cevap. Bu güzel bir örnek falan değil lütfen konuyu okuyup yeni evlenecek olanlar böyle bir şeye müsaade etmesin. Ben en başta nezaket gösterip müdahale etmedim hata ettim ta o zamandan çektirmemem gerekiyordu. Şimdi amacım erken kapattırmak. Aileye girip girmemek benim için detay çok önemli değil hanımefendi, erkek arkadaşımın hayatına tam orta yerinden girdim aile dediğiniz şimdi bizim onunla olacağımız şey.
Konu sahibinin ilişkisi max 6 7 aylık. Ağustos ayında 2 aylık ilişkileri olduğunu söylemiş. Pandemi döneminde çekilmiş yani.Ben de aynısını diyecektim ama bilmediğim bir dönemde yapılmıştır belki dedim. Kredi pandemide çekilmiş gibi de gelmedi flortun basında demiş. Zaten başında olmasa düşünemiyorum konu sahibini.
Basta da söylerdi de yerinden emin olamamıştır. Şimdi emin kendine göre demek ki. Flörtün basında biri kişisel alanıma bu şekilde müdahale etse uzatmazdım bile. Ama bazı insanlar katlanıyor böyle şeylere anlam veremiyorum.Bu kafayla size hayatta başarılar diliyorumkeşke en başında nezaket göstermemiş olsaydınız, en azından adam gerçek yüzünüzü başında görürdü.
Ayrıca gelin ata binmiş ya nasip demiş...
Bu kadar içli dışlı olunca- Yani ailesinin krediyi bazen 2 gün kadar geç ödediğini bilecek kadar-2 senelik falan sandim.Konu sahibinin ilişkisi max 6 7 aylık. Ağustos ayında 2 aylık ilişkileri olduğunu söylemiş. Pandemi döneminde çekilmiş yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?