- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi oscarandthewolf
-
Gozu acilmamis lazm tabi cnku ne b.k olduklarini anlamasin!! Gozu açılmamış olsn ozguveni olmasin vur kafasina yaptir isini!!!! Nefret ederim boylelerindennnnnnnnnn.iyi bari ne b.k olduklarini biliolar da gözüm açılmamis isteriz diye kendilerini ele vermis asagilik pisliklerGozu açılmamış nedir ya, akli basinda olunca bu tiplere gore anasinin gozu, yırtık oluyoruz sanirim.. Cehalet..
Kizcagiz gariban ve ezik olsun, kastettigi bu gözü acilmamistan.. Bu da ezsin, istedigi gibi yonetsin yönlendirsin.. Misafiri ben de cok severim.. Ama bu adam vurguladigina gore, amac serilmek gelinin sirtina.. Bu tiplerle huzurlu bi evlilik cok zor.. Malesef..
bunun aynisini kuzenim yssadi biz evlrnirler diyr beklerken ayrildilar ve hop pat diye evlendi cocuk ailesinin zoruylaymis sozde oyle dediler bi sure sonra cocuk aramaya basladi istr bizimki evlilik degil falan filan iste karimla beraber olmuyorum ayda yilda bir iste suphelenmesin diye ask yokki zatenler goz boyamalar aglamalar derken kuzen kandi tabi buna cocuk iste zaman ver ailemi ikma etcem bosancam demeler sonra derken karisi hamile sozde kirkta yilda birdi tabikide yalan hersey hikaye cok uzuldu kuzenim cok neyse tekrar tekrar oku bunu eger onunla gorusmeye drvam edersen basina gelecekler bunlar iste hep bi yalan hep bi kandirilma bol gozyasi
askiniz o kadar buyukki kuzenimdr asla diyordu allem etti kallem etti kandirdi kizi ah ah cok dedik dinlemedi cok asikti bosanacagina o kadar inaniyoduki neyse hakkinizda hayirlisi sonuctaBana da buna benzer konuşurdu. Biz ayrılsak bile benim başkasında gözüm olmaz bu saatten sonra. Annem bulur birini vakti gelince evlenirim ama o kıza da yazık ederim çünkü kalbimde sen varken nasıl onunla olayım. ben sendeki huzuru kimse de bulamam eminim. hatırlıyor musun seni görür görmez sana tutulmuştum, 1 sene seninle olmak için her şeyi yaptım, senden vazgeçmeye çalıştım ama yapamadım yine geri döndüm çünkü sen ne olursa olsun benim kadınımsın. ben evlensem de o karım olacak kadınla bir şeyler yaşasam da aklımda sen olursun, onu değil seni hayal ederim demişti. O kadar tanıdık geldi ki yazdıklarınız.. Ama ben böyle bir şeye asla müsaade etmem, o kadar küçülmedim ve bir kere evlendiyse bitmiştir. O vebale giremem zaten. Gerisi kendi problemi.
tatlim sorun sende degil zatn...o kendini ezik hissediyor...durum karsisinda caresiz..ama ne olursa olsun gercek seven mucadele ederdi yani...arkadas kolayi secmis..oysa basta okurken insan kendini masal gibi bir askin icinde hissediyor..sonunun boyle cikmasina uzuldumbaban okumuş insan benim gibi bir damadı nasıl kabul etsin, hadi etti diyelim istemeye ailemsiz nasıl geleyim, biliyorum gelmezler dedi. yahu ben babamdan değil annemin tepkisinden korkarken kadın beni teselli etti, bana yol gösterdi, kendi mesaj at yanında ol dedi. hiç ummazdım annemden böyle bir yaklaşım ama sevgimi gördü, ağlayışlarımı.. şimdi düşünüyorum da aslında benim canımı acıtan ailesinin tepkisi, zorlaması değil, onun somut olarak mücadele etmeyip babasının 2 3 kere karşı çıkmasıyla herşeyi silip atması.. Babası sözleriyle onu öyle küçültmüş, ezmiş ki adamın kendine güveni kalmamış. ya da bizim aşkımızı savaşmaya değer bulmuyordu. tamam varsın olmasın ilerde de olmasın ama ne bileyim gerçekten seviyorsan onunda dağ olsa geçersin ya.. üstesinden gelinemeyecek bir konu değildi ya. ben de buldukları problem okumuş, çalışan bir kadın olacak olmam.. onların istediği için bildiğimiz tipik okumamış ev kızı modeli ve samsunlu, her zaman onlara yakın yaşayabilecek biri. kızlara bu baskı yapılır tamam da erkeğe bu baskı normal midir? annesi bu konuda babası gibi düşünmüyor. tamam babadır elbette hayali başka ama hepimiz ailelerimizin hayal ettiği şekilde, hayal ettiği kişilerle mi yaşıyoruz? bir yerden sonra belli bir yaşa da gelince bireyliğimiz öne çıkıp kendi kararımızı veriyoruz çoğu konuda. şimdi genç, işi gücü yok ailesi böyle düşünebilir ama ilerde ben mezun olduğumda, o da iş sahibi olduğunda tekrar ikna etmeye çalışabilirdi. biz vazgeçmedik seviyoruz bunun içinde yıllarca birlikteydik ondan başkasıyla evlenmem saygı duyun diyebilirdi. sonuçta benim evlenemeyecek kadar kötü ne yanım var? sırf üniversite mezunuyum diye mi? ben bunları yediremiyorum. yoksa ben de geride bırakacağım..
tatlim sorun sende degil zatn...o kendini ezik hissediyor...durum karsisinda caresiz..ama ne olursa olsun gercek seven mucadele ederdi yani...arkadas kolayi secmis..oysa basta okurken insan kendini masal gibi bir askin icinde hissediyor..sonunun boyle cikmasina uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?