- 18 Mart 2017
- 210
- 339
- 103
- Konu Sahibi dandinidastana
-
yani sorunlarımızı tespit ettik bundan sonra hangi yolu izlemeliyim. kendimde nasıl değişiklik yapabilirim. onda ise nasıl yol izlemeliyim. frekansı tutturmuşken devamı gelsinÇok büyük bir problem göremiyorum hepimizin yetişme tarzı ve ailelerimizden gördüklerimiz farklı evlenince de bu farklılıklarda orta yolu bulmak önemli. Oturup konuşmuş ve sizin mükemmelliyetçi onunda nasıl seveceğini bilmeyen bir adam olduğu sonucuna varmışsınız, bunları birde çift terapisi alıp uzman gözünden dinleyin size yol göstersin. Tartıştığınız konu çok normal bence destek almalık bir durum bile değil herkes anlık sinirlenir ani tepkiler verir ve sonra yatışınca gönül almacalar başlar. Destek önerim kök sebeplere değinmiş olmanızdan kaynaklı.
konuştuk ama devamı gelecek miiki tarafta oturup konuşarak halledemiyorsa aile danışmanından destek alabilirsiniz
Fazla kisilestirmissiniz,aslinda biraz kabullenip akisina biraksaniz sorunda olmayacak ,özellikle onun için birşyler yaptıgımda görmeyince hırçınlaşıyorum, servisi o da yapar ben de ama problem benim gelmememi beklemeden bitirip saygı duymaması, o servis ettiğinde oturmasını beklrim ben
sizin düşüncenizBen bu davranışlarda absürt bir şey görmedim. Genel olarak etki-tepki olmuş.
Dahası sizin sürekli yok arabadan inerim, yok benden önce yemeye başladı, yok makyajımı fark etmedi dertleriniz beni yordu.
ona göre cocugu tehlikeye atmışım ama bnce o biraz obsesif ve garantici, süregelen tartışma konumuz bu aslında benle ilgilenmeyişi kaba davranısları, cozum bosanmak değil zatnani manevra ama nasil bir sey yani arabadaki cocugu da tehlikeye atacak cinsten mi? eger oyleyse arabadan inerim cikisiniz cok yersiz. yani inecek miydiniz de tehdit ediyorsunuz? esiniz de haksiz ama onunki saygisizlik yani oturup konusularak cozulmez. nasil cozulur bilmiyorum ama saygisiz biri. yine de hemen bosanalim iki yabanci olalim falan seyleri bana fazla drama geldi. ilk cozum bu olmamali yani.
trend oldugundan habrim yok etrafımda böyle yasayan da yok ama bosanmak da cozum değil, cocuk var bosansak da kavga ederiz bizBu forumun yeni modası sanırım nikahlı ev arkadaşı olalım çözümleri. Çok sık denk geliyorum bu aralar
İki tarafta hatalı. Tek bir kişiye hatalı diyemem. Siz de zor bir insansınız. Kafanızda bir kalıp var eşiniz ona uysun istiyorsunuz gibi geldi bana. Bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız profesyonel bir yardım almanızı öneririm.
farkındaysanız n son yasadıgım olayı paylaştım, bu surekli yasanan olay, kaba davranan ilgi göstermyen bir adam var ortadaNe kadar kolay ortada ciddi bir şey yokken boşanma lafları etmek
Canım sıkıldı bana yan baktı bana laf soktu yemekte beklemedi tamam ayıralım yatakları olmadı boşanırız
Oysa hatalı sizken sanki kadınlar incinir kırılır küser tavır trip yapar da erkeklerin o tarz duyguları yokmuş gibi
Bu forumun yeni modası sanırım nikahlı ev arkadaşı olalım çözümleri. Çok sık denk geliyorum bu aralar
İki tarafta hatalı. Tek bir kişiye hatalı diyemem. Siz de zor bir insansınız. Kafanızda bir kalıp var eşiniz ona uysun istiyorsunuz gibi geldi bana. Bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız profesyonel bir yardım almanızı öneririm.
farkındaysanız n son yasadıgım olayı paylaştım, bu surekli yasanan olay, kaba davranan ilgi göstermyen bir adam var ortada
trend oldugundan habrim yok etrafımda böyle yasayan da yok ama bosanmak da cozum değil, cocuk var bosansak da kavga ederiz biz
Dün bir konuya aynen boyle dedim
Yeni moda bu galiba boşanalım ayrılalım ama ev arkadaşı kalalım diye bana kızdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?