Ailesine simdiden cok düskün..

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
mrblar kizlar
son zamanlar bu bölümü cok okudugum icin ve en buyuk sorunun esinin ailesine düskün oldugunu gördügüm icin erkek arkadasiminda hareketleri beni ürküttü acikcasi..

Biz yaklasik 6 aydir birlikteyiz ve fazla bulusamiyoruz. Ayrica o ailesinden uzakta oturuyor ve ayda bikere yanlarina gidiyor. Ben 22 O 30
Ama ayda 1 kere yanlarina gitmesi hep kavgayla sonuclaniyor cünki her gittiginde beni takmamaya basliyor. Yazisiyoruz mesela bana birseyler soruyor ve ben cvp yaziyorum birden ortadan kayboluyor ve cevaplari iki saatte geliyor. Arada tabi yaziyor resimler vs yolluyor ama o günlerde en SON sirada ben varim. Tabi anlayislada karsiliyorum sonucta pek göremiyor ailesini özlüyor haliyle hatta kendim söylüyorum ona git ailenle vakit gecir diye özlemislerdir seni
Bugün yine orda ve sabahtandir yine bir saatte cvplar veriyor (en sinir oldugum sey) bende düsündüm belki cok sıkıyorum cok yazmakla ve böylece yazmamaya karar verdim ki uyuya kalmisim buda beni aramis etmis duymamisim.
Simdide sorun yaratiyor hic umursamiyorsun beni geri bile yazmiyorsun vs. Oysaki onun hareketlerine sinirlendigim icin ve belki cok sıkıyorum diye düsündügüm icin yazmamaya karar vermistim.
birde dediki: Her aileme geldigimde sorun yaratiyorsun hep ayni hareketler hic mutlu gün gecirtmiyorsun burda..Ailem o benim ailemm anla. Bende geri bagirdim: ben senin ailene laf etmedim ama beni herseyden habersiz birakan sensin. cünki o arada gitmis alisverislere yemeklere gezmelere ve ben cevap yazmamisim diye (uyuya kalmistim) söylemeye gerek bile duymamis.
Neyseki bayagi kavga ettik cok sinirliydik.. Telefonumu kapattim..simdi actim baktim Özür dilemis ama cevap vermedim hala..
Iste genelde ailesine gittiginde bu tür tartismalar yasiyoruz..
Benmi acaba cok abartiyorum? Düsüncelerinizi merak ediyorum özellikle büyüklerimin

Burda eslerde genelde en büyük sorun aile oldugu icin bu durumu buraya yazmaya gerek duydum cünki sonucta erkek arkadasimla ciddiyiz ve ailesiyle tanistirmayi istiyor fakat ben zamani var daha diyorum

ne yapacagimi bilmiyorum

daha ilişkiniz çok yeniymiş evlenmeyi düşünür müsünüz bilmiyorum aama evlendikten sonra da böyle olur bu adam. ayda 1 ailesine gidiyosa evlenince birlikte gitmenizi isteyecek ya da sizi bırakıp gidecek.. yani her türlü gidecek.

Ailesine düşkün olması gayet normal. Ağaç kavuğundan çıkmadı değil mi?
Ayrıca ayda bir gördüğü ailesiyle zaman geçirmesi neden sizi rahatsız ediyor anlayamadım.
Bence ilişki anlayışınızı tekrar gözden geçirin.

Normal ailesnin yanına gidince daha az araması. Benim nişanlımda farklı yerlerde oda gidince daha az arar. Siz 6 aydır berabersiniz biz 6 yıldır insan bir süre sonra alışıyor.Uzun zaman görmeyince rahat bırakayım o ne zaman ararsa diyorum. Döndükten sonra sakin bir tavırla merak ettiğini anlat en azından uzun uzun muhabet etmesekte bana haber ver merak etmiyim diyin. Ben böyle yaptım.Özellikle son gittiğinde sürekli yazardı. sırf onun için internet paketini arttırdı.
Yani kısacası sizden geçiyor. Biraz daha anlayış ailesi sonuçta. Hasret giderecek.

Bence ön yargılı davranıyorsunuz... Aile bu... Zaten ayda bir gidiyormuş. Gittiği dönemlerde kararında msj atıp kararında ararsanız, üzerine gitmezseniz sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.

Ben sizi anlayabiliyorum. Siz neden ailesinin yanına gitti diye değil, ailesinin yanındayken neden beni umursamıyor diye kızıyorsunuz. Yani 30 yaşına gelmiş bir adam ailesinin yanına gittiğinde sevgilisi ile arasına iletişimde mesafe koyuyorsa, ya da yokmuş gibi davranıyorsa burada bir anormallik var. Tabi ki tüm gün sizle yazışıp konuşacak değil ama arada sizle de iletişim kurmalı ki ilişki olarak daha çok yenisiniz. Liseli değil ki sevgilisi olduğunu ailesinden saklasın ya da utansın! Benim eşim de biz evlenmeden her hafta sonu ailesinin yanına gidiyordu ama sürekli iletişim halindeydik. Gerçi evlenince pek bi anacı babacı oldu ama neyse Normalde neden çok sık görüşmüyorsunuz ki?

Neden ailesiyle alışverişe giderken haber vermesi gerekiyor?
Başına bir şey gelirse diye mi?
Eğer öyleyse mantıklı ama diğer türlü çok gereksiz trip atıyorsunuz.
Neden ailesinin yanındayken biraz kendi haline bırakmıyorsunuz?

Ailesine duskun olan Adam , ayda bir degil her hafta giderdi..
Bence sen biraz abartiyorsun durumu.

Ailesine gittiginde , beraber vakit gecirdiklerinden pek yazamiyordur konusaniyordur ben bunda anormal bisey goremedim.
Benim esim biz beraberken evlenmeden once , arkadaslariyla bulussa veya ailesine felan gitse bizde pek yazisamazdik konusamazdik..
Evlendik ve hicc ailesine duskun bir adam olmadi ..

adam ayda 1 gidiyormuş,bırak istediği gibi hareket etsin.ne bu tripler.kalabalıkta zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordur.

Evet biraz abartıyorsun, buradan okuduklarından etkilenememeye çalış, çünkü herkez aynı olmaz.Hatta okuma bile şimdiden..

Her yere giderken neden haber veriyorsunuz birbirinize

Yaşın çok genç canım.Sen şimdi bu yaşlarda flört döneminde hep sen ol,hep öncelik sen olsun istiyorsun ama her insanın kendine ait bir hayatı var.Ailesinin yanına gittiğinde tabiki onlarla vakit geçirecek,tabiki yemeğe gidecek sana yazamayabilecek.Müsait olup olamama durumu var.Öyle aman 1 dk girip yazsın 5 dk arasın la olmuyor.Bir ilişkide genel hareketlerine bakarak yargılamalısın.Sana bütün ilişki boyunca soğuksa bırakırsın.Ama sadece ailesinin yanındayken ilgisi azalıyor,geldiğinde yine aynıysa,onu da mazur gör.Daha 6 aylık bir ilişki.Bugün özürdiler,ama bu gidişle yarın bırakır

Canım bence sen abartıyorsun. İnsan aile ya da arkadaş ortamına girdiğinde onlarla vakit geçirmeli. Ayda bir ailesinin yanına giden 30 yaşında bir adam sürekli telefon elinde seninle mesajlaşmaz. Müsait oldukça konuşursunuz olur biter. Hem biraz birbirinizi özlemek iyidir.

cok haklisin..
ama sunuda itiraf etmem lazimki fazlasiyla kiskaniyorum simdi acaba nerdedi kim vardir yaninda o yüzden bana haber vermesini 1dk da olsa yazmasini istiyorum

cok haklisin..
ama sunuda itiraf etmem lazimki fazlasiyla kiskaniyorum simdi acaba nerdedi kim vardir yaninda o yüzden bana haber vermesini 1dk da olsa yazmasini istiyorum
Böyle ilişki yürümez.Eziyete döner.Güvenmiyorsan sürdürmeyeceksin.Erkekler bu kadar sıkıntıya bu kadar hesap sorulmasına gelemez.Bir iki üç birşey demez birikir birikir biter

cok haklisin..

Hımm bu mesajı görünce söylediklerimi geri aldım ben sandım ki adam ailesinin yanına gidince hiç aramıyor, sormuyor. Bu durumda anlayış göstermemekten ve burada eşimin ailesi başlıklı konuları okuyup önyargı oluşturmaktan vazgeçmelisiniz

Yarın bir gün sizde anne olacaksınız
Adam ayda 1 gidiyor diye sorun yapıyorsunuz
Ben erkek arkadaşınızın yerinde olsam sizi bir daha asla aramam..
Umarım korktuğunuz gibi bir adama da düşmezsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…