- Konu Sahibi askimsin_99
-
Normal ailesnin yanına gidince daha az araması. Benim nişanlımda farklı yerlerde oda gidince daha az arar. Siz 6 aydır berabersiniz biz 6 yıldır insan bir süre sonra alışıyor.Uzun zaman görmeyince rahat bırakayım o ne zaman ararsa diyorum. Döndükten sonra sakin bir tavırla merak ettiğini anlat en azından uzun uzun muhabet etmesekte bana haber ver merak etmiyim diyin. Ben böyle yaptım.Özellikle son gittiğinde sürekli yazardı. sırf onun için internet paketini arttırdı.mrblar kizlar
son zamanlar bu bölümü cok okudugum icin ve en buyuk sorunun esinin ailesine düskün oldugunu gördügüm icin erkek arkadasiminda hareketleri beni ürküttü acikcasi..
Biz yaklasik 6 aydir birlikteyiz ve fazla bulusamiyoruz. Ayrica o ailesinden uzakta oturuyor ve ayda bikere yanlarina gidiyor. Ben 22 O 30
Ama ayda 1 kere yanlarina gitmesi hep kavgayla sonuclaniyor cünki her gittiginde beni takmamaya basliyor. Yazisiyoruz mesela bana birseyler soruyor ve ben cvp yaziyorum birden ortadan kayboluyor ve cevaplari iki saatte geliyor. Arada tabi yaziyor resimler vs yolluyor ama o günlerde en SON sirada ben varim. Tabi anlayislada karsiliyorum sonucta pek göremiyor ailesini özlüyor haliyle hatta kendim söylüyorum ona git ailenle vakit gecir diye özlemislerdir seni
Bugün yine orda ve sabahtandir yine bir saatte cvplar veriyor (en sinir oldugum sey) bende düsündüm belki cok sıkıyorum cok yazmakla ve böylece yazmamaya karar verdim ki uyuya kalmisim buda beni aramis etmis duymamisim.
Simdide sorun yaratiyor hic umursamiyorsun beni geri bile yazmiyorsun vs. Oysaki onun hareketlerine sinirlendigim icin ve belki cok sıkıyorum diye düsündügüm icin yazmamaya karar vermistim.
birde dediki: Her aileme geldigimde sorun yaratiyorsun hep ayni hareketler hic mutlu gün gecirtmiyorsun burda..Ailem o benim ailemm anla. Bende geri bagirdim: ben senin ailene laf etmedim ama beni herseyden habersiz birakan sensin. cünki o arada gitmis alisverislere yemeklere gezmelere ve ben cevap yazmamisim diye (uyuya kalmistim) söylemeye gerek bile duymamis.
Neyseki bayagi kavga ettik cok sinirliydik.. Telefonumu kapattim..simdi actim baktim Özür dilemis ama cevap vermedim hala..
Iste genelde ailesine gittiginde bu tür tartismalar yasiyoruz..
Benmi acaba cok abartiyorum? Düsüncelerinizi merak ediyorum özellikle büyüklerimin
Burda eslerde genelde en büyük sorun aile oldugu icin bu durumu buraya yazmaya gerek duydum cünki sonucta erkek arkadasimla ciddiyiz ve ailesiyle tanistirmayi istiyor fakat ben zamani var daha diyorum
ne yapacagimi bilmiyorum
Neden ailesiyle alışverişe giderken haber vermesi gerekiyor?mrblar kizlar
son zamanlar bu bölümü cok okudugum icin ve en buyuk sorunun esinin ailesine düskün oldugunu gördügüm icin erkek arkadasiminda hareketleri beni ürküttü acikcasi..
Biz yaklasik 6 aydir birlikteyiz ve fazla bulusamiyoruz. Ayrica o ailesinden uzakta oturuyor ve ayda bikere yanlarina gidiyor. Ben 22 O 30
Ama ayda 1 kere yanlarina gitmesi hep kavgayla sonuclaniyor cünki her gittiginde beni takmamaya basliyor. Yazisiyoruz mesela bana birseyler soruyor ve ben cvp yaziyorum birden ortadan kayboluyor ve cevaplari iki saatte geliyor. Arada tabi yaziyor resimler vs yolluyor ama o günlerde en SON sirada ben varim. Tabi anlayislada karsiliyorum sonucta pek göremiyor ailesini özlüyor haliyle hatta kendim söylüyorum ona git ailenle vakit gecir diye özlemislerdir seni
Bugün yine orda ve sabahtandir yine bir saatte cvplar veriyor (en sinir oldugum sey) bende düsündüm belki cok sıkıyorum cok yazmakla ve böylece yazmamaya karar verdim ki uyuya kalmisim buda beni aramis etmis duymamisim.
Simdide sorun yaratiyor hic umursamiyorsun beni geri bile yazmiyorsun vs. Oysaki onun hareketlerine sinirlendigim icin ve belki cok sıkıyorum diye düsündügüm icin yazmamaya karar vermistim.
birde dediki: Her aileme geldigimde sorun yaratiyorsun hep ayni hareketler hic mutlu gün gecirtmiyorsun burda..Ailem o benim ailemm anla. Bende geri bagirdim: ben senin ailene laf etmedim ama beni herseyden habersiz birakan sensin. cünki o arada gitmis alisverislere yemeklere gezmelere ve ben cevap yazmamisim diye (uyuya kalmistim) söylemeye gerek bile duymamis.
Neyseki bayagi kavga ettik cok sinirliydik.. Telefonumu kapattim..simdi actim baktim Özür dilemis ama cevap vermedim hala..
Benmi acaba cok abartiyorum? Düsüncelerinizi merak ediyorum özellikle büyüklerimin
Burda eslerde genelde en büyük sorun aile oldugu icin bu durumu buraya yazmaya gerek duydum cünki sonucta erkek arkadasimla ciddiyiz ve ailesiyle tanistirmayi istiyor fakat ben zamani var daha diyorum
ne yapacagimi bilmiyorum
Yaşın çok genç canım.Sen şimdi bu yaşlarda flört döneminde hep sen ol,hep öncelik sen olsun istiyorsun ama her insanın kendine ait bir hayatı var.Ailesinin yanına gittiğinde tabiki onlarla vakit geçirecek,tabiki yemeğe gidecek sana yazamayabilecek.Müsait olup olamama durumu var.Öyle aman 1 dk girip yazsın 5 dk arasın la olmuyor.Bir ilişkide genel hareketlerine bakarak yargılamalısın.Sana bütün ilişki boyunca soğuksa bırakırsın.Ama sadece ailesinin yanındayken ilgisi azalıyor,geldiğinde yine aynıysa,onu da mazur gör.Daha 6 aylık bir ilişki.Bugün özürdiler,ama bu gidişle yarın bırakırmrblar kizlar
ne yapacagimi bilmiyorum
Yaşın çok genç canım.Sen şimdi bu yaşlarda flört döneminde hep sen ol,hep öncelik sen olsun istiyorsun ama her insanın kendine ait bir hayatı var.Ailesinin yanına gittiğinde tabiki onlarla vakit geçirecek,tabiki yemeğe gidecek sana yazamayabilecek.Müsait olup olamama durumu var.Öyle aman 1 dk girip yazsın 5 dk arasın la olmuyor.Bir ilişkide genel hareketlerine bakarak yargılamalısın.Sana bütün ilişki boyunca soğuksa bırakırsın.Ama sadece ailesinin yanındayken ilgisi azalıyor,geldiğinde yine aynıysa,onu da mazur gör.Daha 6 aylık bir ilişki.Bugün özürdiler,ama bu gidişle yarın bırakır
Böyle ilişki yürümez.Eziyete döner.Güvenmiyorsan sürdürmeyeceksin.Erkekler bu kadar sıkıntıya bu kadar hesap sorulmasına gelemez.Bir iki üç birşey demez birikir birikir bitercok haklisin..
ama sunuda itiraf etmem lazimki fazlasiyla kiskaniyorum simdi acaba nerdedi kim vardir yaninda o yüzden bana haber vermesini 1dk da olsa yazmasini istiyorum
cok haklisin..
ama sunuda itiraf etmem lazimki fazlasiyla kiskaniyorum simdi acaba nerdedi kim vardir yaninda o yüzden bana haber vermesini 1dk da olsa yazmasini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?