Ailesine simdiden cok düskün..

evet abartıyorsun
ayda bir ailesinin yanına gidiyor. sohbet muhabbet edecekler tabiki. birlikte biyerlere gidecekler. gezip tozacaklar. geç bile olsa cevap veriyor sonuçta. biraz anlayış

Bilmiyorsan söyleyeyim erkek milletine "o senin ailen, git seni özlemişlerdir" türü cümleler kesinlikle inandırıcı gelmez. Sen olayı inandırıcılık katmak için aklınca bunu söylüyorsun ama o kadar eğreti duruyor ki..
Bence bir daha bu cümle ve türevlerini ağzına alma. Şurada hepimiz biliyoruz ailene gittiğin zaman gıcık oluyorsun her şeye. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Bu tartismalari aile duskunlugune baglamani alakasiz buldum. Yogun zamanlarinda cok bunaltiyosun o da sinirleniyo klasik sevgili tripleri. Burdan anlamli bi sonuc cikmaz

Sen ailesine laf etmeden erkek arkadaşın o benim ailem diye savunmaya geçmiş. Çok ayıp. Sen o yazamıyor diye anlayışlar karşılıyorsa, sen uyuyup kaldığında o da anlayışla karşılamalı. Bence de biraz zamana bırak. 6 ay çok yeni. Bakarsın yolunda gitmez.

Ayda 1 kere ailesiyle görüşen bir adam var karşınızda o gün de aramasın hiçbir şey olmaz ailesiyle vakit geçirmek istiyor demekki sizi duyanda hiç benimle ilgilenmiyor zanneder.

aynen, uzun uzun yazacaktım ama baktım yazmışsın iyi oldu hasta hasta yazdırmadın bana

Bir de bunun "onun adına ailesine hediyeler aldırıyorum, kardeşiyle barıştırıyorum, ailesini arattırıyorum" modeli var.. Arkadaşın bir üst sürümü o.. içimden" allah razı olsun, demek sen olmasan benzin döküp yakacak ailesini" diyesim geliyor

bence kafana takmışsın erekekler ailelerine düşkün olup eşlerini umursamyorlar diye. sonrada bak öyle de yaptı şöylede yaptı yaaa herşeyi de kendi hayatınızda denemeyin kardeşim. bu adam ailesine düşkün değil saygılı onlara da değer veriyor, soğutma soğutma adamı kendinden soğutma.

Yani okurken bile beni irrite ediyor ofis. Erkekler azıcık salak tamam ama bu numarayı artık yemiyorlar.

Arkasından da bir posta ailesi için kavga edilince yeme de yanında yat.

kizlarr cok hakliymissiniz ben adami resmen kendimden sogutuyormusum sifir anlayis var bendee ve suan kendime kiziyorumm inanin.. birdahada git ailenle ilgilen gibi laflar etmeyecem
sayenizde aklim basima geldi..ve dikkatimi birsey cekti ben buna fazla yazmayinca üstüne düsmeyince bakiyorum kendiliginden herseyi söylüyor yaziyor vs.
Her neyse tekrar cook tesekkür ederimm

Bir insnaın ailesine düşkün olmasının neyi yanlış ?
Elbette düşkün olucak,aile kurumuna değer vercek ki yarın evlediğinde kendi kurduğu aileyede değer versin.
Ailesinin yanına gittiğinde bilakis sizin onu sıkmamanız lazım.
Ailesiyle hasret gidersin ,gezsin dolaşsın.Konuşun.
Onun yerine kendiniz koyun.
35 yaşındayım 10 snelik evliyim.Eşim ailesinin yanına gittiğinde ben sadece sabahları ararım Günaydınlaşırız.Sonrasında aramam.Müsait oldukca o arar.Çünkü o gidince eş dost akraba br sürü insnala berabe oluyor.Eşim vakit buldukca arar.
Aynı saygıyı bana da gösterir.
Bence büyütmeyin.
Birbirinizi kırmayın.

Bence sen çok üstüne gidiyorsun ama o da rahat davranıyor.
Tabi ki ailesini görmeye gidecek.
Ve ayda bir gördüğü insanlarlayken de seninle uzun uzun mesajlaşamaz.
Ama aklında olduğunu sana gösterebilir.

Nasılsın diye mesaj atar iki üç mesaj sonra biraz bizimkilerle oturayım ayıp olmasın canım..
Ararım seni diyebilir.
Gezmeğe, dışarıya çıkarken sen uyuyor olsan bile.
Hayatım şuraya gidiyoruz şunlarla seni seviyorum yazabilir.

Bunları güzel güzel anlat.
Dikkat edersen kavga etmeyiz de.

Neden erkeklere sürpriz yumurtadan çıkmışlar gibi davranıyorsunuz? Sizin abiniz olsa ayda bir ziyaret etsin istemez misiniz?

evet abartıyorsun
şu adamları bu kadar sıkmak bir şekilde kadınlara geri dönüyor
ordayken ne diye vicdan azabı gibi adamın başında duruyorsun?
bırak o seni özlesin, arasın
neden her şeyden haberdar olmak istiyorsun?
ergen gibi her dakika mesaj sıkar insanı

Konu basligina bittim.
Daha simdiden cok duskun he. Vah vah. Halbuki kiz arkadas edindigi an derece derece baglarini zayiflatmasi gerekiyordu. Ne de olsa artik sen varsin, anaya babaya gerek yok.

evet cok abartiyorsun. her Allah'in gunu konusmak mi zorunda sevgili olan yada evli olan insanlar. konusmayiverin iki gun. Gobekleriniz mi bagli ? Niye sIkiyorsunuz ki birbirinizi bu kadar.

Her ay gitmesi bana sacma geldi insan belli araliklarla gider ne o oyle her ay her ay.. . cok sukur benim sozlum ornegin 15 gunluk izin aldiginda 10 gununu yanimda gecirir sonra yola ciksar memleketinde kalir.. masallah ben kendi sozlume ailedine duskun derdim meger yanindan gecmemis :) 23 yasinda olmasina ragmen senede 1 haftaligina falan gider...madem ciddi dusunuyor ailesin yaninda da yazip arayabilmeli.. cocuk mu kac yasinda adam olmus niye cekinsin..

evet cok abartiyorsunuz.ben esimle evlenmeden once ailesine ziyarete gittigi zamanlar 2gun gorusmedigimizi bilirim,hic de bunaltmamisimdir.sonuc,kendisi esim oldu ,ailesini sever sayar ama beni ihmal etmez sagolsun..soyle de bi durum var,olur da annesiyle koyu muhabbete dalmissa ben yatiyorum der rahatlarini bozmam hic,ana ogul gece yarilarina kadar muhabbet ederler.kv bu huyumu cok sever.sabah kalktigimda kahvaltimi hep onumde bulmusumdur Allah bin kere razi olsun..
benimde oglum var eger oglumun sevdigi bizimle gorusmesini cok gorurse kahrolurum uzuntumden,Allah basa vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…