Çalışmıyorum, kocam bana "bakıyor" sizin tabirinizle. Hem de el kızı demedenAlma arkadaş al diyen mi var sen çalış kocana bak aileni boşver

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışmıyorum, kocam bana "bakıyor" sizin tabirinizle. Hem de el kızı demedenAlma arkadaş al diyen mi var sen çalış kocana bak aileni boşver
Bana verdi zaten umarım merhamet eder ailenede verirsinÇalışmıyorum, kocam bana "bakıyor" sizin tabirinizle. Hem de el kızı demedenAllah size de versin
Biraz çıtlatmak istediğimde de üzülüyor annem, zaten evlendiğinizde istemeyeceğiz ki diyor... Sen de evimizi düzeltmek istiyorsun falan diyor. Hem istediğin gibi gezip tozuyorsun diyor, haklı evet gezmemde kısıtladığım bir şey yok. Ama hem gezip hem birikim yapacak durumum varken bunu kullanamıyorum 1.5 yıldır![]()
Bir aile cocuk yapmaya karar verip dunyaya getirdiyse bu onlarin tercihidir. Ac-acikta degillerse bir çocuktan maddi yardim beklemek saçmalıktır. Bencilliktir. Cocuk gelecek yatirimi degildir. Sizi besleyip buyutup okutmak zaten anne baba olmanin temel gorevidir. Bunlari yapmalari onlara vefa olusturmaz. Ama turkiyede bu durum ne yazik ki tam tersi. Anne baba yapsa da yapmasa da cocuk anne babaya bakmak zorundaymis gibi.
Siz fazla bile yapmissiniz bence. Hele de araba luks bir ihtiyac.
Uzulmelerine goz yumup maddi yardiminizi keseceginizi soyleyin araba borcundan sonra.
Ben de katılıyorum söylediklerinize. Aileler çocuklardan yardım beklememeli. Ama konu sahibi çıksın bir eve arkadaşıyla kira, faturalar ve mutfak masrafının altında ezilen maaşıyla bakalım yatırım yapabilecek mi?
Konu o degil ki. Konu sahibi hic calismayabilirdi de. Ailesi yine bakmak zorundaydi ama. Dedigim gibi dunyaya bir cocuk getiriyorsan, o cocuk ölene kadar tum hayati giderlerini karsilamak zorundasin bana gore. Ayri eve çıkmıyor diye ailesine araba ve ev almak zorunda degil.
aynen katılıyorum cocğundan yardım bekleyen hatta cocoğundan aldığı para kesilecek diye ilişki dnamitleyen aileyide burada gördüm vallahi ama konu sahibine gelcek olursak mesela bir araba alabilir sin haliyle arab aldım deyip vermeyebilirsin15.senem bitti is hayatinda , iyi de bir maasim var , bir kere bile aileme para vermedim
Bazen is cikisj onlara gidersem tatli falan alir gotururum kizarlar , ne gerek var neden parani harciyorsun diye
Cocugundan para alan aileleri sadece bdv de gordum , cok sasiriyorum gercekten