Ak acs ekiyorsanz nasl hafifletirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okul bşlıo deli gibi çalışcam gezcem eğlencem kendime bakcam güzel olcam .ama onu nasıl unutcam bilmiorum

kaç yıl oldu hafiflemiyor hala ilk gün ki gibi...
off Allah'ım off...umarım o da benden yana çeker bu acıyı

bu aralar hiç iyi değilim neden bu kdar çok özlüyorum hiç bilmiyorum ayrılalıda okadar zaman olduki

ne yapsamda ne etsemde hafiflemiyor, gündüz idare ediyorum ama ak$am, $arki+göz ya$i+ uykusuz gece

offf offf kalbim acıyor aşkım seni öyle çok özledim ki..
gözlerim doluyor ağlamamak için zor duruyorum bir gün senın gögüsüne
yaslanarak uykuya dalacağım O'na sımsıkı sarılıp uyanacağım.
Sadece benim olacaksın sımdı ben bu gunlerın geleceği zamanı beklerken nasıl acımı
içime gömeyimm nasıl bekleyeyım

Tam 21 gün oldu ayrılalı ama acım dinmiyor ,zaman da geçmek bilmiyor zaten. Hele akşam olunca gecenin karanlığı sanki sana daha fazla acı veriyor .Uyku muyku haram zaten ama ağlamaktan yorulunca birde bakıyorsun dalıp gitmişsin tam uyudum derken bütün gün onu düşündüğün için rüyanda ondan başkasını görme sonra uyann yeniden ağla ... Resmen bir döngü içerisindeyim ..Keşke bütün bunlar bir kabus olsa ve ben uyansam..

Bi kere slow sarkı dınlemek yasak onla geçirdiğin mutlu anları dusunmekte sadece onun sana yasattıgı hayal kırıklıklarını onun kotu yanlarını dusun we arkadaslarınla bol bol gez en iyi yöntemde ilgini çeken biri olursa cok sanslısın :)))

napsam hafiflemiyorum yaaaa off çıldıracammm geçmiyo...krizler gelip geçsede sızı tükenmiyo ki 2 ayda başka bi kız buldu(((((((((((

napsam hafiflemiyorum yaaaa off çıldıracammm geçmiyo...krizler gelip geçsede sızı tükenmiyo ki 2 ayda başka bi kız buldu(((((((((((

Aynı duyguları bende yaşıyorum canım bugün ayrılalı tam 1 ay oldu o çokktannn başka bir kız buldu ve yüzüğünü takıyor (

kiminle konuşsam söylediği şey aynı ''adam ayrılır ayrılmaz hemen takıyor koluna birilerini'' allah bilidği gibi yapsın onları. beddua etsem nefesime yazık

ÇAlışmıyordum işe başladım sayesinde çokk iyi yerlerdeyim
Bir sürü aktivitem var ve hayatın tadını çıkarıyorum...
Hobiler edindim, adımı duyurdum birkaç alanda da güzel başarılara imza attım...
Kötü komşu ev sahibi ,kötü sevgili de kariyer sahibi yapıyor derim :) Güçlü olunca geri dönme ihtimalleri artıyor...DEneyin

Aynı duyguları bende yaşıyorum canım bugün ayrılalı tam 1 ay oldu o çokktannn başka bir kız buldu ve yüzüğünü takıyor (

Yapma ama o seni düşünmüyorsa sen neden onu düşünüp üzülesin ki? Sende yeni insanlarla tanış ama ona inat olsun diye değil mutlu olmak için

Son düzenleme:
bende baska bir kızla gördüm ama seviglilermi bilmiyorum arkdasta olablr ama öle yanyana görmek bile yettiiiii dibe vurdum.Bnede bazen düşnüyorum ama baskasıyla olayım diye ama kendime yakıştırmıyorum ilk askımdı .O bana aşık olmasa bile kendi aşkıma saygım var.Hem beni öle baskasıyla görmesi onun durumuna düşmeme sebep olur..tamamen geçmesini beklicem..Ama hiç geçmemesinden korkuyorum bide arada sırada görüyorum off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…