teşekkür ederim sst ...evet hrs de aşılama yaptrdım çok pahalı..iş ticarate dökülmüş...tolga beyden randevu aldım ön görüşme yapacağız.eşimin sorunu sizin eşinizle aynı...tolga beye çok başarılı ve iyi dediler..
birde tüp bebek ağrılımı?ben transfer de bile anestezi istiyorum.transfer sonrası nekadar dinlendiniz? ben öğretmenim ve çok yoğun çalışıyorum.ders çıkışı kursum oluyor.günlük hayata hemen dönbebildinizmi...ilginiz için çok tetşekkür ederim
çook teşşekkür ederim:) bugün tolga beyle grştk.kısa protokol uygulanacak.sizin dediğiniz gibi bende problem olmadığı için %70Hayır hiç ağrı filan olmadı. zaten biliyorsundur öncelikle bir süre ilaç, iğne kullanacaksın. Yumurta toplama işleminde tam anestezi yapmışlardı beni, uyandığımda başka bir odada idim. Aynı gün, eşim de sperm verdi. 3 gün sonra 3 adet embriyo transfer yapıldı. Aslında 6 tane daha vardı ama 3 tanesinin yeterli oldugunu düşündü sanırım doktorum. (embriyo dondurma işlemini de gerek görmedik, işlemler çok zor gelmemişti, gerekirse yine aynı süreci yaşarız dedik) Doktorum bikaç gün dinlenmemi söylemişti, ama benim işim zaten masa başı oldugu için 1 gün sonra işe gelmiştim.
Nasıl olsa kendiliğinden bebek olmuyor diye önlem almadıgımız için kızım 1.5 yaşında iken 2 hamileliğim kendiliğinden oldu.. tam da 1-2 ay içinde tüp bebek çalışmalarına başlayalım diye plan yaptıgımız zaman kendiliğinden oldu. Bizim için çok güzel bir süprizdi. Aslında doktorum, doğumdan 4-5 ay sonra hamile kalabilirsin dikkat et demişti ama biz ciddiye almamıştık. İyiki de almamışız.
Sonuç olarak, endişe edilecek bir durum yok gerçekten. Sorun kadında olmayınca tüp bebek meselesi çok daha kolay. Hele de stres yapmazsan, rahat olursan. Emin ol seninki de çok güzel geçecek.
sevgili maytap merhaba,öncelikle Allahım hayırlısıyla bi bebiş kısmet eder inşallah..:Saruboceq:
senin için de tolga beye bi sorayım bugun..
ama tüp bebek konusunda bi sitede çok memnun olduklarını yazmışlardı hastaları..
çok teşekkür ederim.bugün grştm tolga beyle.tedaviye başlıyoruz.
hemen sorayım o zamankaydirigubbakcemile3
bebek için alınması gerekenler konusunda hazırlanan listeler birbirinden çok farklı..
hangisi lazım hangisi değil ayırt etmek zor..
doğum öncesi alışveriş listesi konusunda yardımcı olursan çok sevinirim..
seni söylediğine pişman eder türden bi istek oldu sanırımkaydirigubbakcemile3
elacım tolga beye sorularını bi kağıda not edip gidersen,kafana takılan herşeyi sormuş olursun..ben öyle yapıyorum..
internetten alışveriş pratik ama bebek alışverişi olunca sanki o heyecanı dokunarak yaşamalıyım gibi geliyor..
haftaya cumaya aldım ayrıntılı ultrason için randevumu,inşallah herşey yolundadır da çıkışta hazır tunalı civarındayken mothercare turu yaparım:)
hatta söğütözünde yeni bi bebek mağazası açılmış,eşimin iş yeri orda o söyledi,bakalım neymiş:)
nasıl hevesleniyorum ama dinlenmek zorundayım diye erteliyorum..
bi de kızlar başka başlıklarda görüyorum,tetanoz aşısı yaptırdınız mı? tolga bey bişi demedi,ben de sormadım bugune kadar..
arkadaşlar dün Tolga beyin muayenehanesine gittik ayrıntılı ultrason için..
kızımı görmek hele de gerçeğe yakın görüntülerle görmek tarifsizdi hihoyyyt
dün yeniden çok şanslı hissettim kendimi,ne kadar isabetli bir doktor seçimi yapmışız..hem işinde profesyonel olması hem pozitif enerjisiyle süper..
muayenehanenin zilini çaldığımız andan,kapıdan çıkana kadar başka bir dünyada gibiydik..tolga beyle çalışanlar kadar güleryüzlü,poziitif sağlık personeli görmedim.. nasıl şekerler anlatamam..
kızımızın karaciğerine kadar heryerini gördük kaydirigubbakcemile3 oldukça ayrıntılı bir muayeneydi..
muayene sırasında keşke gelmeden çikolata mı yeseydim dedim,tolga beyin yardımcısı odadan çıktı,elinde çikolatayla döndü:))
keşke akaydaki bankodaki kızlar gidip ellerinden su içselerkaydirigubbakcemile3
kızımızın ilk fotoğrafı ve cd si elimizde,ağzımız kulaklarımızda çıktık:lepi:
özetle inanılmaz memnun kaldık..
selam kızlar nasılsınız ??Ben kendi adıma çok iyiyim..Komşuya geldim ordan yazıyorum size 10 gündür evdeyim..Evde olmak çok güzell opuyorumnanaktan Dün randevumuz vardı Tolga Hocada 27+4 günlük olduk bebeklerimin her ikisininde kilosu 2ye katlamış çok mutlu oldum..biri 1269diğeri 1240, tolga bey çok iyi gittiğimi söyledi maşşallah çok güzel dedi.Beslenmeleride çok iyiyimiş...Ama bu aydan sonra sol yana yatıp bol bol dinlenceksin dedi, dışarıda 2 saatten fazla kalma dedi..Mart ayının 8 ine randevu aldık benden bu kadar arkadaşlar sizlerle yazışmayı özledim valla...Kendinize iyi bakın fırsatım olunca yine yazarım.. kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar dün Tolga beyin muayenehanesine gittik ayrıntılı ultrason için..
kızımı görmek hele de gerçeğe yakın görüntülerle görmek tarifsizdi hihoyyyt
dün yeniden çok şanslı hissettim kendimi,ne kadar isabetli bir doktor seçimi yapmışız..hem işinde profesyonel olması hem pozitif enerjisiyle süper..
muayenehanenin zilini çaldığımız andan,kapıdan çıkana kadar başka bir dünyada gibiydik..tolga beyle çalışanlar kadar güleryüzlü,poziitif sağlık personeli görmedim.. nasıl şekerler anlatamam..
kızımızın karaciğerine kadar heryerini gördük kaydirigubbakcemile3 oldukça ayrıntılı bir muayeneydi..
muayene sırasında keşke gelmeden çikolata mı yeseydim dedim,tolga beyin yardımcısı odadan çıktı,elinde çikolatayla döndü:))
keşke akaydaki bankodaki kızlar gidip ellerinden su içselerkaydirigubbakcemile3
kızımızın ilk fotoğrafı ve cd si elimizde,ağzımız kulaklarımızda çıktık:lepi:
özetle inanılmaz memnun kaldık..
esracım gözün aydın çok sevindim herşeyin iyi geçmesine maşallah bebeğinerandevuya gidiyorum diye yazmışsın ben bile heycanlanmıştım tolga bey ayrıntılı ultrasona girdikten sonra akaydaki muaynelerden bişey anlamayacaksın dedi sabırsızlandım inan merak ettim senin nasıl geçtiğini martın 10.u için randevu alıcam bende bide şeker kan idar testi falan yapılacakmış bu ay
çok teşekkür ederim.bugün grştm tolga beyle.tedaviye başlıyoruz.
biz de dün biraz alışveriş yaptık kızımız için,önce ebebek'e gittik,unibaby yenidoğan ıslak mendil 12 paketi 36liraya düşmüş,onu ve şampuan-ıvır zıvır aldık..
sonra ulusa gittik,konya sokakta,kenarda köşede özelcan bebe diye bir yer ama aman yarabbim ne ararsan var ve çok ciddi fiyat farklarıyla:))
ıvır-zıvırları geçiyorum,araba konusunda epey karlı bir gün oldu..
her ne lazım olursa başka yere gitmem artık:))
özelcanda dahada indirim isteyebilirsiniz. kimseye yapmıyoruz gibi bişey söylüyorlar. hatta sanırım a city de şubeleri var. arabayı ve pompayı ve bilumum şeyi oradan almıştım. haberiniz olsun.
esracımm heycanımı ikiye katladın valla sabırsızlıkla bekliyorum o günü . offf dahada çok var bekleyince hiç geçmiyor sanki
yerinde olsam bende kıskanırdım canım bizede benzesinler tabi onca zorluğunu biz çekiyoruz baba olmak kolay ben eşimin heyecanını bi tek ultrasonda hissediyorum kucağına almadan pek anlamıycak ama anne olmak öyle değilmiş şimdiden herşeyim kızım oldu benim :1hug:
ahhh ahhh bu kayınvalidelerrrklava:
dün gittim ulusa gerçekten çok güzel şeyler var oto koltuğu falan almıştım ben orayı görünce pişman oldum biraz çok çeşit var .o minik beşikler çok hoşuma gitti oda yapmayı düşünüyorum ama yatak odası içinde öyle bişey alsam mı diye düşündüm yer sorun yoksa fiyatlar falan çok uygun. ufak tefek derken yine bi sürü şey aldım:dance: kapı süsü emzik biberon fırça seti çorap gögüs kremi ve pedi pek eksik kalmadı artık sadece istediğim gibi bi bebek çantası bulamadım artık onada bi dahaki çıktığımda bakacam lohusa geceliklerine takımlarına baktım birazda sezon açılmadı diye hep uzun kollu şeyler vardı erteledim onuda biraz nisan başında yeni şeyler çıkacakmış cumartesi günü sitelere gitcez oda takımı bakmaya inş. istediğim gibi bişeyler bulurum 1 ayda teslim ediyolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?