arkadaşlar herkeze merhaba öncelikle herkeze hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.
ne güzel tolga beyden memnun bukadar kişi bulmak malum insan hamileyken tek bi kişinin bile ağzından çıkacak güzel şeylere ihtiyacı oluyor.benimde doktorum tolga bey kendisinden gayet memnunuz.19+6 günlük kızımhastanedende gayet memnunuz odalar güzel fiyatlar uygun şubatın 11,de randevumuz var sanırım bu kontrolden sonra ayrıntılı ultrason isteyecek bende tolga beyin muaynanesine gitmeyi düşünüyorum hem fiyatı uygun hemde kendi dr.umuz herşeyle o ilgilensin durumu en iyi o bilsin istiyorum.
şimdiden başladı telaşlar doğum korkusu alışveriş listesi bebek odası hayli tempolu günler bekliyor bizi artık sık sık konuşuruz paylaşırız sizleri bulduğuma çok sevindima.s.
banada soru sorabilirsiniz :)))
aramıza hoşgeldin elaa.s.
allah kızını sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin
evet 11indeki randevudan sonraki randevun ayrıntılı için olacak muhtemelen..
ben de önümüzdeki hafta ayrıntılıya gidicem,anlatırım detaylarıyerimseniben
alışveriş konusunda paylaşımlarımız birbirimizin çok işine yarayacak anlaşılan:)
amin canım cümlemizin inşallah.
her kontrole gittiğimde heycanlanıyorum hatta heycandan herseferinde bişeyleri sormayı unutuyorum:kedi: meakla bekliyorum ayrıntılı ultrasonunu umarım herşey çok iyi çıkar . çarşamba günü kontrolden sonra işi asıp bebeğime alışveriş yapcam bende biraz nerden başlasam diye düşünüyordum iyi olu bu liste kendimi kaybediyorum çarşıyı toplasam yetmiyecek gibi geliyor :roflol:
elacım tolga beye sorularını bi kağıda not edip gidersen,kafana takılan herşeyi sormuş olursun..ben öyle yapıyorum..
internetten alışveriş pratik ama bebek alışverişi olunca sanki o heyecanı dokunarak yaşamalıyım gibi geliyor..
haftaya cumaya aldım ayrıntılı ultrason için randevumu,inşallah herşey yolundadır da çıkışta hazır tunalı civarındayken mothercare turu yaparım:)
hatta söğütözünde yeni bi bebek mağazası açılmış,eşimin iş yeri orda o söyledi,bakalım neymiş:)
nasıl hevesleniyorum ama dinlenmek zorundayım diye erteliyorum..
bi de kızlar başka başlıklarda görüyorum,tetanoz aşısı yaptırdınız mı? tolga bey bişi demedi,ben de sormadım bugune kadar..
selam kızlar nasılsınız ??Ben kendi adıma çok iyiyim..Komşuya geldim ordan yazıyorum size 10 gündür evdeyim..Evde olmak çok güzell opuyorumnanaktan Dün randevumuz vardı Tolga Hocada 27+4 günlük olduk bebeklerimin her ikisininde kilosu 2ye katlamış çok mutlu oldum..biri 1269diğeri 1240, tolga bey çok iyi gittiğimi söyledi maşşallah çok güzel dedi.Beslenmeleride çok iyiyimiş...Ama bu aydan sonra sol yana yatıp bol bol dinlenceksin dedi, dışarıda 2 saatten fazla kalma dedi..Mart ayının 8 ine randevu aldık benden bu kadar arkadaşlar sizlerle yazışmayı özledim valla...Kendinize iyi bakın fırsatım olunca yine yazarım.. kaydirigubbakcemile5
meraba arkadaşlar..tolga beye tüp bebek için gtcem.aranızda tüp bebek yapan varmı..sorun erkek infertilesi..bu konuda ii bir doktormu..fiyatlar konusunda fikri olan varmı
merhaba maytap, eşimin sperm azlığı ve yavaş hareketlilik sebebi ile, 2007 yılında genart tüp bebek merkezinden Sarp özcan'la tedaviye başladık ve ilk denememizde bir kızımız oldu. Doktor iyi bir doktor, işinde başarılı oldugunu biliyoruz, ve yıllardır bu işte. bildiğim kadarı ile genart tüp bebek merkezinin sgk ile de anlaşması olmuş. (benim zamanımda yoktu). Açıkcası orası ile bir görüşmeni tavsiye ederim. İnsanları güler yüzlü, kendini iyi hissettiriyorlar. Tüp bebek için biz 2007 de, 1.500 tl vermiştik, ilaçlar vs için ödenenler hariç. Şimdiki fiyatları çok daha farklıdır. Pazarlık yapmanızı da tavsiye ederim.
Tolga bey, ben de tüp bebek üzerine çalışıyorum demişti, elbetteki iyi bir doktordur, ama benim deneyip gördüğümü tavsiye etmek bana düşer. Ama sana şunu da söylemeden geçemeyeceğim, eğer hamile kalırsan, hamileliğinde tolga beyle devam etmeni kesinlikle tavsiye ederim. Genart tüp bebek merkezinde, ya tahlil ve testleri özelde yaptıracaksın ya da zekai tahir doğum hastanesine gidip orda yaptıracaksın (sarp bey aynı zamanda zekai tahirde doktor), ki bu gerçekten çok yorucu oluyor.
Sormak istediğin başka şeyler olursa seve seve yardımcı olurum. Bu arada bir yerde hrs ye gittiğini okumuştum. Hrs benim işyerimin hemen dibinde sayılır, ama ben hastane ve doktorları konusunda pek olumlu şeyler duymadıgım için hiç bir zaman gitmeyi düşünmedim. Ayrıca fiyatları da akaydan çok daha pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?