Bütün sülale ile görüşmesi önemli değil, önemli olan eşinizle görüşmemesi, iletişim kurmaması.Ben mi anlatamadım anlamadım. Eşimin geçmişini sorgulamıyorum kız hala bütün sülaleyle görüşüyor hiçbir bağ olmamasına rağmen cidden bu kadar normal mi karşılardiniz bunu
Ya siz neden böyle yorumlar yapıyorsunuz ne yapmam gerektiğini bilemedim akıl soruyorum ama buradaki insanlar dalga geçmeye yer arıyor
kizin sucu ne? kocanin akrabalari niye silmiyor kizi madem eski sevgilisi oldugunu biliyorlar? birde bunu düsününTabi ki eşimle görüşmüyor ondan şüphem yok Ama gerçekten şaşırdım mesela sizin görümcen iz le falan yazışsa konuşsa bu kadar normal karsilayacaginizi düşünmemiştim. Yok yani kız akraba falan da değil türkiyenin bi ucunda
Eski erkek arkadaşımın amcası teyzesi de bende ekli yazar sorarlar yeğenim nasılsın iyi misin vs diye. Ki yeni bir kız arkadaşı var eski sevgilimin buna rağmen benide hala sever sayarlar. Tamam onun vasıtasıyla tanıştım ama birey olarak beni sevmeleri yetiyor bana sıfat olmaksızın. Ben bir art niyet görmedim. Ekli olsa ne olacak ki? Köprünün altından çok sular akmış belli ki. Bu konuda birisi bana hesap sorsa kızabilirdim.Ben mi anlatamadım anlamadım. Eşimin geçmişini sorgulamıyorum kız hala bütün sülaleyle görüşüyor hiçbir bağ olmamasına rağmen cidden bu kadar normal mi karşılardiniz bunu
Benim eşimi ailesine istetmek isteyen bir kadın var (evet yanlış okumadınız kız ve ailesi eşimi istemeye gitmek istemiş.) Eşim kızı reddedince, kız sağa sola haber salıyor ve yurt dışında yaşayan biriyle evlenmek istediğini yayıyor sonuçta görücü usulü ile birisini sevmeden evlenip yerleşiyor yurt dışına.Tabi ki eşimle görüşmüyor ondan şüphem yok Ama gerçekten şaşırdım mesela sizin görümcen iz le falan yazışsa konuşsa bu kadar normal karsilayacaginizi düşünmemiştim. Yok yani kız akraba falan da değil türkiyenin bi ucunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?