Akıl veren olsa :(

ozsuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
318
296
103
38
Kızlar eşimle bir yıldır evliyiz 7 aylık hamileyim. Eşimin üniversitedeyken bi sevgilisi varmış 3 sene önce ayrılmış. Okurken kızı iki kere kaynanamgile getirmiş sülale tanıyor yani kızı. Neyse sorun şu bütün sülalenin face sinde bütün sosyal medyalarinda kız hala ekli vaziyette. Onu geçtim kız o kadar yüzsüz ki oda evlenmiş ve hala kocamın ailesinden kim ne paylaşırsa hemen beğeniyor. Ben bu durumda ne yapmalıyım siz olsanız kayın babanıza kayininiza ve bilumum bütün sülaleye niye silmiyorsunuz diye hesap sorar miydiniz

Ben mi anlatamadım anlamadım. Eşimin geçmişini sorgulamıyorum kız hala bütün sülaleyle görüşüyor hiçbir bağ olmamasına rağmen cidden bu kadar normal mi karşılardiniz bunu

Ay niye yüzsüz oluyormuş kız.Senin eşinin tarafı silseydi madem, mantıklı olan odur.Her beğeniye anlam yüklememek lazım bak hamilesin bebeğinle ilgilen bunları düşünme.Kimseye de bişey söyleme komik duruma düşersin.Olan olmuş herkes yuvasını kurmuş zaten

Ben mi anlatamadım anlamadım. Eşimin geçmişini sorgulamıyorum kız hala bütün sülaleyle görüşüyor hiçbir bağ olmamasına rağmen cidden bu kadar normal mi karşılardiniz bunu
Bütün sülale ile görüşmesi önemli değil, önemli olan eşinizle görüşmemesi, iletişim kurmaması.

Tabi ki eşimle görüşmüyor ondan şüphem yok Ama gerçekten şaşırdım mesela sizin görümcen iz le falan yazışsa konuşsa bu kadar normal karsilayacaginizi düşünmemiştim. Yok yani kız akraba falan da değil türkiyenin bi ucunda

tamam kıskançlıkta son nokta
ne yüzsüz insanlar var sizin eşinizin sülesindeki durumları beğeniyor sosyal palaşım sitelerinden vay canına

Ya siz neden böyle yorumlar yapıyorsunuz ne yapmam gerektiğini bilemedim akıl soruyorum ama buradaki insanlar dalga geçmeye yer arıyor

tamamda ne tür bi ilişkileri vardı. belki çok saygılı bi şekilde tanıdı aileyi ve silmedi.
eski sevgilimin annesi benim halimi hatrımı soruyor arada. eski sevgilimle görüşmüyorum ve adını dahi anmıyoruz.
kendinize dert edecek şeyler aramayın lütfen. bunu takmayın kafanıza.

Hoşuma gider valla. bak derim ne adam kapmışım evli barklı kadın peşinden koşuyor hala :)

İyide o baskasini sevmis evlenmis esiniz sizi sevmis evlenmis bitmis gitmis. Ama bazeen hayatimiza oyle iyi insanlar giriyorki bizle beraber ailemizde yillarca cocugu gibi sevip gorustugu icin hadi iliskiniz bitti yallah demek hos olmuyor. Mesela 2007 deki iliskim bitti ama annesi kardesi hala bende eklidir sever sayarim onlarda beni. Ogullari evlidir yerimi duracagim yeri bilirim onlarda gelinini ayri sever bilirim. Ha eski sevgilimde ailemde hala eklidir senin iliskin bizi ilgilendirmez derler, bu ilerideki kocami sevmeyecekleri anlaminada gelmez.
Not: sevgilimin 8 yillik eski sevgilisi evli ve hamile suanda. Bende akrabalarindan biliyorum ne kadar iyi bir kiz oldugunu da. Ama hic bir zaman rahatsiz olmadim yada onlar bizi karsilastiriyorlarmis gibi bir harekette bulunmadilar. Belliki sevmis saymislar 8 yillik bir gecmisleri var ve beni bana karsi hareketleri ve sevgilim ilgilendirir.
Ay cok karisik anlattim

Bilemedim ne desem. Ben hiç sevgilimin annesiyle falan tanışmadım bilmiyorum nasıl bişey ama tanışmış bile olsaydım evlendiğinde ailesiyle görüşmezdim herhalde

Ya siz neden böyle yorumlar yapıyorsunuz ne yapmam gerektiğini bilemedim akıl soruyorum ama buradaki insanlar dalga geçmeye yer arıyor

Hepsi zen master olmuş olgunlukta çığır açmışlar hayatım ondan anlayamadılar seni. Kendi başlarına gelse de hiç dünyaları falan yıkmazlar yani olgunlukları tuttu. Hatta oyun isteği atarlar kıza faceten senin hatan yani sen de sorduğun soruya bak.

kizin sucu ne? kocanin akrabalari niye silmiyor kizi madem eski sevgilisi oldugunu biliyorlar? birde bunu düsünün

Eski erkek arkadaşımın amcası teyzesi de bende ekli yazar sorarlar yeğenim nasılsın iyi misin vs diye. Ki yeni bir kız arkadaşı var eski sevgilimin buna rağmen benide hala sever sayarlar. Tamam onun vasıtasıyla tanıştım ama birey olarak beni sevmeleri yetiyor bana sıfat olmaksızın. Ben bir art niyet görmedim. Ekli olsa ne olacak ki? Köprünün altından çok sular akmış belli ki. Bu konuda birisi bana hesap sorsa kızabilirdim.

Benim eşimi ailesine istetmek isteyen bir kadın var (evet yanlış okumadınız kız ve ailesi eşimi istemeye gitmek istemiş.) Eşim kızı reddedince, kız sağa sola haber salıyor ve yurt dışında yaşayan biriyle evlenmek istediğini yayıyor sonuçta görücü usulü ile birisini sevmeden evlenip yerleşiyor yurt dışına.
Bu kadın benim görümcemin görümcesi.

Düğün günü arayıp eşimle konuşmaya çalışan bir kadın. Telefona ben çıktım diye bozulduğunu saklayamayan bir kadın. Ev telefonunu aramıştı ve sanırım en son telefona cevap vermesini beklediği kişi bendim.

Bu çaresiz ve acınası kadın, bizim, eşimin memleketine ne zaman gideceğimizi hep öğrenir ve bizim memlekete gideceğimiz tarihte memlekette olur. Eşimin bütün sülalesi ile iç içe.
Umurumda bile değil. Neyi kıskanayım? Kimi kıskanayım? Eşimin evlenmek istemediği birini mi kıskanacağım? Önemsiz bir insan için mi huzurumu kaçıracağım?

Gereksiz şu anki hisleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…