Normal değil ne kızın yaptığı nede eşinin ailesinin yaptığı iki tarafta evlenmiş ne gerek var iletişim içinde olmaya...... kızın silmesi gerekirdi ben olsam öyle yapardım eski sevgilimin akrabalariyla niye iletişim içinde olayimki hemde bende evliyken saçma geldi ama sen tepki gösterme
ay cok rahatsız edıcı ya ben olsam sıl derdım herkese yada kcama sylettırırdım baktım sılmıyrlar ben onları sılerım ve esımın ftgrafını facelerıne kydurmazdım
Tabiki normal değil.
Hadi kız silmemiş kp gorumcenin silmesi lazim.
Abisi oğlu ayrılmiş artık sebeb de yok ortada niye ekli ki kalabalik yapsın diye mi?
Hala begenmek nedir anlamadım.
Gozune sokar gibi.
Kızlar eşimle bir yıldır evliyiz 7 aylık hamileyim. Eşimin üniversitedeyken bi sevgilisi varmış 3 sene önce ayrılmış. Okurken kızı iki kere kaynanamgile getirmiş sülale tanıyor yani kızı. Neyse sorun şu bütün sülalenin face sinde bütün sosyal medyalarinda kız hala ekli vaziyette. Onu geçtim kız o kadar yüzsüz ki oda evlenmiş ve hala kocamın ailesinden kim ne paylaşırsa hemen beğeniyor. Ben bu durumda ne yapmalıyım siz olsanız kayın babanıza kayininiza ve bilumum bütün sülaleye niye silmiyorsunuz diye hesap sorar miydiniz
Kiskanmanizi anliyorum ama pek anormal bir durum degil. Kiz sevgilisinden ayrildi diye sevgilisi vasitasi ile tanidigi insanlarla irtibati kesmesi gerekmiyor. Aile fertleri icin de aynisi gecerli. Hatta ben cocukca bulurdum boyle bir davranisi. Kimseye bir sey soylemeyin bence. Cok dedikodunuz yapilir kiskanc vs. diye.
Kızla kötü bir şekilde ayrilmamislar demek ki. Kimse kimseyi incitmediyse sorun yok bence. Birey olarak ilişkileri iyiymiş demek ki. Sinir bozucu olabilir senin açından ama çok anlam yükleme. Sen kendi değerine ve kendi kurduğun ilişkilere bak.
Bence haklisiniz.ne gerek varmış face ten hala ekli olmasına.boyle bağ kurmaya falan.kiz artık onlar için hiçbirşey.b en olsam söylerdim silin niye hala iletişim kuruyorsunuz diye.bunun kıskançlıkla alakası yok gereksiz birsey yapiyorlar
İyi anlaşmışlardır belki zamanında olabilir, eşinizle anlaşamamış ama akrabalarıyla anlaşmış. Benim eski sevgilim benim kuzenlerimle iyi anlaşmıştı, birbirlerinin sosyal medyalarında hala ekliler, birbirlerinin fotoğraflarına like atıyorlar. Hiç sorun etmedim. Bu kadar kıskançlık sizi yorar.
Iyi de istedikleri kadar kötü ayrilmamis olsunlar alt tarafı 2kez gorusmusler.
Bu kadar derin bi bağ nasıl olmuş hemen 2 gorusmede.
Ben gorusmedigim çok samimi olmadığım eski iş arkadaşlarımı bile siliyorum ne gerek var yani ?
Bi de hemen begeniyormus filan her paylaşımı takıntılı bi tip olabilir bence.
Bence siz kadını engelleyin en temizi böylece her ne yaparsa yapsın göremezsiniz siniriniz bozulmaz.
Kızlar eşimle bir yıldır evliyiz 7 aylık hamileyim. Eşimin üniversitedeyken bi sevgilisi varmış 3 sene önce ayrılmış. Okurken kızı iki kere kaynanamgile getirmiş sülale tanıyor yani kızı. Neyse sorun şu bütün sülalenin face sinde bütün sosyal medyalarinda kız hala ekli vaziyette. Onu geçtim kız o kadar yüzsüz ki oda evlenmiş ve hala kocamın ailesinden kim ne paylaşırsa hemen beğeniyor. Ben bu durumda ne yapmalıyım siz olsanız kayın babanıza kayininiza ve bilumum bütün sülaleye niye silmiyorsunuz diye hesap sorar miydiniz
Valla haklısın. Senin eski sevgilini bütün ailen Facebook'a takip etse esinin hoşuna gidermiydi? Ama kalkıp da kv ye kp ye ne alaka diye sorulur mu bilemiyorum.
Yani kv ve kp senin her işine karışan tipler ise ne alaka bu kız size yorum yapıyor ve diye hoşlanmadığını dile getir. Ama sana hiç karismiyorlarsa bence sen de onlara karışma.