Hangi sifatla hesap sormak? Birisi SANANE benim arkadasimdan dese ne diyeceksiniz?Kızlar eşimle bir yıldır evliyiz 7 aylık hamileyim. Eşimin üniversitedeyken bi sevgilisi varmış 3 sene önce ayrılmış. Okurken kızı iki kere kaynanamgile getirmiş sülale tanıyor yani kızı. Neyse sorun şu bütün sülalenin face sinde bütün sosyal medyalarinda kız hala ekli vaziyette. Onu geçtim kız o kadar yüzsüz ki oda evlenmiş ve hala kocamın ailesinden kim ne paylaşırsa hemen beğeniyor. Ben bu durumda ne yapmalıyım siz olsanız kayın babanıza kayininiza ve bilumum bütün sülaleye niye silmiyorsunuz diye hesap sorar miydiniz
Millet modernlik te son noktayı koymuş :) gerçekten hoş değil bencede ama boşver bu sebepten kimseyle muhatap olmaYa siz neden böyle yorumlar yapıyorsunuz ne yapmam gerektiğini bilemedim akıl soruyorum ama buradaki insanlar dalga geçmeye yer arıyor
Hiç hoş değil. Senin eski sevgilinin ailesi sende ekli olsa, sen de onlara beğeni yapsan nasıl olurdu acaba ?
Eşin ne düşünürdü ? Sohbet arasında sorsan keşke...
Ne alakasi var kocasi kizin sulalesiyle iclidisli olsa neyse niye gerilsin aralari baskalarinin sosyal medyasi yuzunden bence esinizi uzmeyin boyle sebepten konu sahibi tabi kendinizi ve bebeginizi de
Bence çok büyük hata yaparsın. Konunun üstünde durma bile o evli sen evli ne gerek var kendini kötü etmeye.Kızlar eşimle bir yıldır evliyiz 7 aylık hamileyim. Eşimin üniversitedeyken bi sevgilisi varmış 3 sene önce ayrılmış. Okurken kızı iki kere kaynanamgile getirmiş sülale tanıyor yani kızı. Neyse sorun şu bütün sülalenin face sinde bütün sosyal medyalarinda kız hala ekli vaziyette. Onu geçtim kız o kadar yüzsüz ki oda evlenmiş ve hala kocamın ailesinden kim ne paylaşırsa hemen beğeniyor. Ben bu durumda ne yapmalıyım siz olsanız kayın babanıza kayininiza ve bilumum bütün sülaleye niye silmiyorsunuz diye hesap sorar miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?