Akıl veren olsa :(

ya bir düşünsenize ailenizde birine o kadını beğenme dediğinizi yada o sizi niye beğeniyor biri bana böyle gelse kıskanç mı özgüvenimi yok yada bir şeyler mi var diye düşünürüm

Hangi sifatla hesap sormak? Birisi SANANE benim arkadasimdan dese ne diyeceksiniz?

Benim umurumda olmaz. Bir laf soyleyip kendimi kucuk dusurmem asla

Reactions: anu
Amacı sizin sinirinizi bozmaksa elde ediyor ama bu açıdan bakın.
Görmezden gelmek en iyisi.
Ben olsam cidden umursamam.
O evlenmiş benim eşim evlenmiş, bu saatten sonra istediği kadar beğensin paylaşımları bir zararı yok ki.
Bunu gidip kayınlarınıza veya kayınpederinize söylemeniz gereksiz bir kıskançlık gibi gelir. Bir de kimin listesinde kimi tutacağından size ne bir de.
Ay bilmiyorum bana biraz abartıyor gibi geldiniz. Boşverin geçmiş bitmiş.

Ya siz neden böyle yorumlar yapıyorsunuz ne yapmam gerektiğini bilemedim akıl soruyorum ama buradaki insanlar dalga geçmeye yer arıyor
Millet modernlik te son noktayı koymuş :) gerçekten hoş değil bencede ama boşver bu sebepten kimseyle muhatap olma

Hiç hoş değil. Senin eski sevgilinin ailesi sende ekli olsa, sen de onlara beğeni yapsan nasıl olurdu acaba ?
Eşin ne düşünürdü ? Sohbet arasında sorsan keşke...

yasanmisliklara saygi duysaniz ? sanal dunyada kiz kim kimin nesi diye dusunmuyor bile olabilir ayrica kontrolsuz hareket edersenuz siz silinirsiniz listelerden

İyi de ne yapabilirsin ? hadsizin teki yüzünden eşinin akrabalarıyla aranı mı bozacaksın?çok sürmez bu sebepten esinlede aran bozulur sen suçlu olursun eşinin akrabaları azcık düşünceli olsa çoktan irtibatı keserdi ne yapsan sen suçlu olursun sonuç olarak sen haticeye değil neticeye bak eşinin irtibatı var mı ?

Tabikide oyle bisey demezdim direk esine soyle rahatsiz oldugunu belirt veya laf arasinda gecenlerde gozume carpti ne alaka hala ekli sizin ailede de tepkisi ne olucak bakalim...hayir yani oda evlenmis diyosun ne yuzsuz kizmis ben olsam cok snir olrdm

Esinizin ailesi rahatsiz olup silseymis kiz silmemis madem. Takmayon gecmis gitmis zaman esinizin bu kizla bir bagi var mi onemli olan o?

3yillik bir iliskide insanlar birbirinin cevresinden insanlar tanir ve kafa dengi olduklariylada arkadas olabilirler ciftler ayrilsada arkadasliklar devam edebilir
Sosyal medyada ekleyip begenide yapabilirler esinizle bir iletisimi olmayan evlenmis gitmis insanlarin kiminle iletisim halinde oldugu kafaniza takacaginiz bir sey degil bence
İnsanlar anlasip uyusamayabilirler ayrilirlar bu kotu olduklarini gostermez o hanim esinizle uyusamamis ayrilmistir ama ozunde hal hatir bilen iyi biridir kimsede rahatsiz degildir arada begenilesiyorlardir bunda birsey yok
Esinize evet karisabilirsiniz ancak ailesine karismak olmaz kotu olursunuz yengem bana facede su sende neden ekli dese sanane o benim face im sen sende ekli olmayan biri icin neden laf ediyorsun diye tersleyebilirim mesela
Sonra uzulmeyin

Normal degil ama bana göre. Onlara göre normal demek ki. Sizin gibi düsünseler silerlerdi. Önemli olan esiniz. Gerisini bosverin

Hiç hoş değil. Senin eski sevgilinin ailesi sende ekli olsa, sen de onlara beğeni yapsan nasıl olurdu acaba ?
Eşin ne düşünürdü ? Sohbet arasında sorsan keşke...

Ne alakasi var kocasi kizin sulalesiyle iclidisli olsa neyse niye gerilsin aralari baskalarinin sosyal medyasi yuzunden bence esinizi uzmeyin boyle sebepten konu sahibi tabi kendinizi ve bebeginizi de

Esinin ailesiyle aran nasil ? Ya gercekten kizi sevmisler ondan silmiyor kimse, ya da seni sinir etmek icin oyle davraniyorlar.yani ne bilim iki kere gordugum bi insani ben face de eklemem ama.hos bir durum degil ama yine de sessiz kalip tepki gostermemen en guzeli.eger seni rahatsiz etmek icin yapiyorlarsa amaclarina ulasmis olurlar.

Ne alakasi var kocasi kizin sulalesiyle iclidisli olsa neyse niye gerilsin aralari baskalarinin sosyal medyasi yuzunden bence esinizi uzmeyin boyle sebepten konu sahibi tabi kendinizi ve bebeginizi de

Eşine durumun normal olmadığını anlatmak açısından alakası var. Ben de olsam rahatsız olurdum.
Tamam araları gerilmesin ama bu şekilde de konu sahibi geriliyor. Sıkıntısını bir şekilde anlatması lazım.

gebelikte canını sıkma durduk yerde. bebeğini ve eşini düşün. gerisini boşver.

Baya garipmis bir sevgiliyle kayinailenin sosyal medyadan arkadas olmasi.. hemde eskisiyle..
Ama bunun icinde aileye cemkirmezdim. herkesin kendi iliskisi kendi seviyesi..

Esiniz sizinle evlenmis mi evlenmis.

Bence çok büyük hata yaparsın. Konunun üstünde durma bile o evli sen evli ne gerek var kendini kötü etmeye.
Kullanılmamalı bence bu sosyal medya valla sorundan başka bişey değil. Yok yere o kadar büyük sorunlar çıkıyor ki. Bence eşinle konuş ikinizde kapatın hesaplarınızı inan o kadar huzurlu olacaksın ki tahmin bile edemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…