Hanımlar 9 aylık evliyim 2 aylık evliyken eşimle arkadaşımızın nişanına gittik kız benim yakın arkadaşım erkekte eşimin yakın arkadaşı ailece felan görüşürüz kızın nişanlısının 30 yaşında dul bir kuzeni var nişanda eşime mesaj atmış görünce aldatma yok ama iş aldatmaya giderdi eminim o niyetle atılmış mesajdi eminim çok sorun yaşadık bu yüzden vs neyse şimdi bu nişanlı çiftin düğünü olcak ağustosta çok yakınız gitmesek olmaz gitsek gitmeye gönlüm el vermiyor o kadında gelecek ben onu görünce sakin kalabilir miyim yoksa biz boşanır mıyız hiç bilmiyorum ben 23 eşim 24 yaşında bana bi akıl verin Napıyım ben
Numara değil sosyal medyadan attıNe mesajı?
numarası neden var eşinizin o kadında?
Eşiniz ne tepki verdi o mesaj atıpta siz trip attığınızda ?
Mesajda ne yazıyordu ki?Hanımlar 9 aylık evliyim 2 aylık evliyken eşimle arkadaşımızın nişanına gittik kız benim yakın arkadaşım erkekte eşimin yakın arkadaşı ailece felan görüşürüz kızın nişanlısının 30 yaşında dul bir kuzeni var nişanda eşime mesaj atmış görünce aldatma yok ama iş aldatmaya giderdi eminim o niyetle atılmış mesajdi eminim çok sorun yaşadık bu yüzden vs neyse şimdi bu nişanlı çiftin düğünü olcak ağustosta çok yakınız gitmesek olmaz gitsek gitmeye gönlüm el vermiyor o kadında gelecek ben onu görünce sakin kalabilir miyim yoksa biz boşanır mıyız hiç bilmiyorum ben 23 eşim 24 yaşında bana bi akıl verin Napıyım ben
"Ben dulum" bana yoğurt lazım sizde var mı ?"Üstünde ne var"
GüvenmiyorumKocanıza güvenmiyorsanız gitmeyin.
Güvenmiyorum
Eşimi görüncede sakin kalamıyorum ama daha büyük sorunlarım oldu bebeklerimi kaybettim felan onun üstü kapandı gibi oldu biz o düğüne gidersek kesin boşanırız gibi geliyorSoru: Eşini görünce nasıl sakin kalıyorsun?
Eşine de güvenmiyorsun aldatacağına da eminsin ama kızı görünce sakin kalamıyorsun.
"Ben dulum" bana yoğurt lazım sizde var mı ?
Bu olay güvenimi çok sarstıYalnız yapacak olan her türlü yapar. Bu o kadın ile alakalı bir sorun değil eşiniz ile sizin sorununuz. Daha önce güven sarsacak hareketleri mi oldu ?
Buna da yoğurt lazımdıKarikatür gözümde canlandı
Diyeceğim tek şey böyle bir adamdan çocuk yapma.Eşimi görüncede sakin kalamıyorum ama daha büyük sorunlarım oldu bebeklerimi kaybettim felan onun üstü kapandı gibi oldu biz o düğüne gidersek kesin boşanırız gibi geliyor
Yalvardı yakardı işte klasik erkekNe mesajı?
numarası neden var eşinizin o kadında?
Eşiniz ne tepki verdi o mesaj atıpta siz trip attığınızda ?
Oda belki senin gibi birşeyleri içinde sindirmiş olamaz mı burhancımSoru: Eşini görünce nasıl sakin kalıyorsun?
Eşine de güvenmiyorsun aldatacağına da eminsin ama kızı görünce sakin kalamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?