Yok olmadı ama olacaktı eminim kadınlar hissediyor karın yanında mı karını neden evde yalnız bırakıyorsun falan saçma sapan şeylerBu kadar kesin konuşmanız için eşinizin sevgiliyken ya da nişanlıyken aldatmış olması lazım, bir kadın n’apıyorsun yazdı diye güven sarsılıp aldatılırım denmez.
OlmadıEşinizin daha önce sizi aldatma durumu oldu mu?
Ne zamana kadar peşinin çetelesini tutacaksın ki bu adamın. Onu boşver önce kendi ruh sağlığın için birşeyler yap canım benim.Öyle şimdi napacağımı bilmiyorum
Vermiş vermişEşiniz cvp vermiş mi nolmus ben bsey anlaamdım ya
Önceden tanıdıgı biri mi bu ay beynm yandı kusura bakma? Samimiyetleri varmıyduVermiş vermiş
Karşı tarafın ne yazdığından ziyade eşinizin ne yaptığı nasıl karşılık verdiği önemli, sırf bir kadın yazdı diye eşinize güveninizi yitirmiş olamazsınız, bu hem size üzüntü hem eşinize haksızlık olur, eşiniz aldatacağını düşüneceğiniz bir karşılık vermiş olmalı, karşılık vermediyse kendinizi üzdüğünüze değmez.Yok olmadı ama olacaktı eminim kadınlar hissediyor karın yanında mı karını neden evde yalnız bırakıyorsun falan saçma sapan şeyler
Ne güzel konuştun öyle evde bi huzursuzluk yok eşimi seviyorum ama bu olaydan dolayı güvenmiyorum maalesef sevgide bi yere kadar düğüne gideriz gitmemizle de ayrılmamız bir olur gibi geliyorNe zamana kadar peşinin çetelesini tutacaksın ki bu adamın. Onu boşver önce kendi ruh sağlığın için birşeyler yap canım benim.
Düğüne git ve kocanı gözlemle, önemli olan kocanın tavrı.
Göreceklerin sana bir yol çizmen için yardımcı olacaktır.
Önceden tanıdığı biriÖnceden tanıdıgı biri mi bu ay beynm yandı kusura bakma? Samimiyetleri varmıydu
Ne güzel konuştun öyle evde bi huzursuzluk yok eşimi seviyorum ama bu olaydan dolayı güvenmiyorum maalesef sevgide bi yere kadar düğüne gideriz gitmemizle de ayrılmamız bir olur gibi geliyor
Tanıyosa cvp verebilir ama siz rahatsz oldugunuzu söyleyin ve iletişimi kessin.. daha ileri bıyutta bsey yoksa kendinizi yok yere huzursuz etmeyinÖnceden tanıdığı biri
teşekkür ederim yorumunuz içinBu kadar rahatsız oluyorsanız gitmeyin ama öncelikle önerim psikolojik destek almanız yönünde. Bebeklerinizi kaybetmek eminim ki zor bir süreç olmuştur. Bunun için destek alın sonrasında olmadı çiftin evine gider hediyelerini verirsiniz.
Eşiniz ile de çift terapisi öneririm.
Evet takıntı haline geldi olan ruh sağlığıma oluyorBence fazla abartıyorsun. Bu olayı fazla takmışsın kafana ve takıntı olmuş sende. Kendine fazla dert ediniyorsun
Bu senin hatandan kaynaklı bir ayrılık olmayacak ama bunu bil.Ne güzel konuştun öyle evde bi huzursuzluk yok eşimi seviyorum ama bu olaydan dolayı güvenmiyorum maalesef sevgide bi yere kadar düğüne gideriz gitmemizle de ayrılmamız bir olur gibi geliyor
Evet takıntı haline geldi olan ruh sağlığıma oluyor
Öyle tabi ki üzülüyorum sadece o kadar yıl konuş evlen böyle olsunBu senin hatandan kaynaklı bir ayrılık olmayacak ama bunu bil.
İnsanlar kendi eder kendi bulur.
Bişey yok cok büyütüyosun kafanda acil git uzman yardmı al kendinede evliliğinede yazıkÖyle tabi ki üzülüyorum sadece o kadar yıl konuş evlen böyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?