Nasip olmadı zaten bunda da bir hayır vardır dedimDiyeceğim tek şey böyle bir adamdan çocuk yapma.
Ben sindirmem genellikle kusarım.Oda belki senin gibi birşeyleri içinde sindirmiş olamaz mı burhancım
Mecbur kalınca siniyor işte sinmedide o günden beri iç huzurum yokOda belki senin gibi birşeyleri içinde sindirmiş olamaz mı burhancım
Bu olay güvenimi çok sarstı
Olmadı ama düğüne gidersek kesin aldatılırım bizde boşanırız bu olay güvenimi çok sarstıEşinizin daha önce sizi aldatma durumu oldu mu?
23 yaşında, 9 aylik evliyken Güvenmediginiz adamdan çocuk yapma girişiminiz de hayretengiz.Eşimi görüncede sakin kalamıyorum ama daha büyük sorunlarım oldu bebeklerimi kaybettim felan onun üstü kapandı gibi oldu biz o düğüne gidersek kesin boşanırız gibi geliyor
Desteğe çok ihtiyacım var ikincisini yeni kaybettim kendimi toparlayamadım daha bedenen destek almayı istiyorum bendeBebeklerinizi kaybetmişsiniz belli ki bu sizi çok etkilemiş ki etkiler zaten. Bu konuda destek aldınız mı? Emin olun rahatlarsınız
Ne mecburiyetiniz varMecbur kalınca siniyor işte sinmedide o günden beri iç huzurum yok
Veremiyorum işte düğüne az kaldı bu konuyu eşimle konuşmam lazım karar vermem lazım bi an önce o yüzden buraya yazdımBence şuan herhangi bir karar vermeyin. Öfkeli olduğunuz için doğru kararlar vermeyebilirsiniz.
Önce kafanızı dinleyin sonra ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz.
Hım güveniniz yok eşinize, bunu düzeltmek için çabalamadı mı hiç ?Mecbur kalınca siniyor işte sinmedide o günden beri iç huzurum yok
Mecburiyetim yok aslında her şey üst üste gelince onun üstü kapandı gibi olduNe mecburiyetiniz var
Çabaladı çabalıyorda ama bende olmuyorHım güveniniz yok eşinize, bunu düzeltmek için çabalamadı mı hiç ?
Bikere yıkılmış o güven duvarı normalÇabaladı çabalıyorda ama bende olmuyor
Dul olarak belirtme sebebim şu yazmamışım bu kadın eşimin akrabasıyla on sene evli kaldı boşandıİlgili kişinin dul olmasının konuyla alakası nedir? Eşinizi fanuslarda saklayamayacağınıza göre yapacak erkek her türlü yapar. Hayatı kendinize zindan etmeyin şimdiden boşanın olsun bitsin. Bu kadar güvenmiyorduysanız evlenmeseydiniz. Ayrıca baskı ve yasaklar cezbedicidir. Kocanızın somut Bir hatası yokmuş kaldı ki.
Neden böyle düşünüyorsunuz? Güven yok sanırım?Olmadı ama düğüne gidersek kesin aldatılırım bizde boşanırız bu olay güvenimi çok sarstı
Bu kadar kesin konuşmanız için eşinizin sevgiliyken ya da nişanlıyken aldatmış olması lazım, bir kadın n’apıyorsun yazdı diye güven sarsılıp aldatılırım denmez.Olmadı ama düğüne gidersek kesin aldatılırım bizde boşanırız bu olay güvenimi çok sarstı
Desteğe çok ihtiyacım var ikincisini yeni kaybettim kendimi toparlayamadım daha bedenen destek almayı istiyorum bende
Öyle şimdi napacağımı bilmiyorumBikere yıkılmış o güven duvarı normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?