Akıl verin lütfen

Pemppeee Calcifer haklı sizin mutlaka bir uzman desteği almanız lazım, kadının yazdıkları n’apıyorsun, karın yanında mı, neden evde bırakıyorsundan ibaretse belki eskiden tanıyor olmanın samimiyetiyle sıradan bir konuşmadır, siz hem yaşadığınız bebek kayıpları hem de eşinize olan sevginizden olayı yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.

Öyle tabi ki üzülüyorum sadece o kadar yıl konuş evlen böyle olsun
Yanlız değilsin bunu yaşayan ilk kişi de değilsin kuzum benim.
Ben misal 8 ay evli kaldım tıpkı senin gibi bir evladım kaybettim.
Ama geçiyor, yapman gerekeni yaptığında yepyeni bir hayat başlıyor.

Kayıplarda eşinden gereken desteği görmediğini düşünüyorum Mune. Üstüne o mesajları görünce de her taraftan darbe yediğin hissedip psikolojisi tamamen bozulmuş. Aslında olay küçük konuşulup kapatılabilir bir konu ama içinde olduğu psikolojide çok büyük olay gibi geliyor

Yanlız değilsin bunu yaşayan ilk kişi de değilsin kuzum benim.
Ben misal 8 ay evli kaldım tıpkı senin gibi bir evladım kaybettim.
Ama geçiyor, yapman gerekeni yaptığında yepyeni bir hayat başlıyor.
O süreçte korkutuyor beni

Evet yaşım küçük yaşadıklarım ağır geldi

2 aylık evlilikte Bi kadın sosyal medyadan yazdı diye üstüne atlayıp hemen cevap veren adama (anladığım kadarıyla aldatma girişimi Olmuş, öyle iyiyim sen nasılsın ailene selam söyle eşimin de sana selamı var gibi iki tanışığın muhabbeti değil) güvenmemekte çok haklısın. Yalnız düğüne gitmemek çözüm değil. Bu kadından uzak tutsan Bi gün başka biri eşine yeşil ışık yakabilir ve eşin yapacağı varsa o zaman da yapar.

Evet çok desteği oldu
Peki ailenizde sizi etkileyen bir aldatma vakası yaşandı mı? Babanızın annenizi aldatması vb gibi.
Yanlış mı değerlendiriyorum bilmiyorum ama kadının yazışmalarından aktardığınız kısım bana aldatmayı kesin kılacak bir yazışma gibi gelmedi

Korkma hiç, bu dünya da herşey insanlar için derler. Yaşıyoruz herşeyi, emin ol bu durumda olmadan daha iyi olacaksın.
İnşallah bu olaydan sonra sürekli kafamda ayrılma var atamıyorum kafamdan haliyle bi şeylere odaklanmamı da engelliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…