Akıl verir misiniz

Yanı sürekli ya onlar gelcek ya bız. Böyle mı geccek bir ömür. Hayır bıızm evde ne var ben bunu anlamıyorum. Ev ıste ev

Hayır böyle geçmeyecek. Düzelecek. Sen ipi asıldıkça onlar da asılacak. Gerileceksiniz boş yere.
Tatlı dil her zaman çözüm.
Bunu eltimden öğrendim. bir tanesi sürekli tatlı tatlı aa tabi evet hı hı modunda ama onun istekleri yapılır hep. Diğeri küt küt söyler hayır o böyle şu şöyle. Gerek yok. Yaa ben de çok isterim inşallah biraz sakinlesin düzene koyayım gibi cümlelerle atlatacaksınız ama aranız da kötü olmayacak.

Cok haklısın esımle konustuk da yaza dogru cagırcaz

Eşinizde sorun var. Zorla veya tatlı dille farketmez üzerinize baskı kuruyor ve sonuçta gidiyorsunuz.
Eşinizin de istememesi lazım daha 1 ay olmuş evleneli. İzin günlerinizde de şöyle evde başbaşa yayılın veya çıkın gezin bir tadına varın aynı evde yaşamanın, yeni evli olmanın.
Haftada 2 gün soluğu orda almanın manası ne?
Eşiniz akıl edecek bunu. Her fırsatta hazırlık yapan annesine koşmak yerine, anne bugun planımız var başka sefere artık diyecek.
Bu annesini kırmak mıdır? Bence değildir.

Kesinlikle. Dıyo ki annemler gelmek ıstıyor anladım ben bana diyemiyorlar. Dayımlar da gelsın falan ayıp oldu dıyor. Yav bır ay oldu. 1 hafta balayında gectı. Ne var bızım evde. Dedım ki ya korona var kınada korona dıye yaklasmıyodunuz sımdı takmıyonuz. Gunah 90 yasında babaannenı dusunun dedım. Babaannesi annesıyle yasıyor. Misafircılık sırası degıl. Az önce konustuk. Yaza dogru cagırırız dedı. Tamam dedim. Bılmıyorum sinirlendiriyor benı. Kızıyorum tamam gelmesinler bıdaha dıyo sonra. Abartmasın.benım kardeşim dedım ısrar etmıyor yenı evlıyız dıye. Ayrıca yaslılarla takılmayı sevmiyorum kendı takılsın. Benı sokup durmasın o ortamlara bu ne ya

Hayır basta kıramazdım. Bugun dedım bu hafta full ders calıscam. Calısamadım dıycem. Ayrıca sınava 3 ay kala ben ayda bır anca gıderım. Sınav sonrası ıse gırerım. Hemde atanırsam sırf bu yuzden dönuste tayınımı asırı uzak 2 3 saatlık uzak yere seccem. Gerekirse esımle ayrı evlerde kalalım. Bu durum canımı sıkılıyo daralıyorum cunku

1 aylık evlilikte bu kadar sıklıkla misafircilik tuhaf.
Üstelik salgın var. Hiç görüşmeseniz bile bundan ala bahane mi olur, yaşlı da varmış evde.
Bilemiyorum, cidden eşinizin kendine gelmesi lazım.
Ama bence zamanla değişir,istediğiniz kıvama gelir diye düşünüyorum.

Gönlünüze göre olsun inşallah.
Ara sıra eşiniz tek gitsin, bu kadar istiyorsa.
Ders çalışmayı bahane edersiniz.
Birbirinizi kırmadan ilerleyin, daha sonra evliliğinizin ilk zamanlarını kötü hatırlarsınız, bu da yıpratıcı olur.

Mesela annesiyle konustum. Dün annesı elektriklı battaniye kullandınız mı dıye aramıs. Ulasamamıs acaba bısey oldumu dıye panik yapmıs. Ama ben kaynanama dedom yanı mic mic sevmediğimi.

Insallah. Telefonda annesıne korona var bak ıkımızde markette calisiyoruz dedım. Yanı anlar o da. Ayrıca esımı sıkmasın dıye bak cok yoruluyo eve gelıyo gözu kapanıyor dedım. Kı en fazla 2haftada bir. Yola getırcem esımı taktım kafama

Yanı eşim yoruluyo. Ama gitmek zorunda hıssedıyor kendını. Hatta bende de bu his var. Onlarda hep beklıyor bızı. Ama alısır lar zamanla umarım

Eşini tek yollamadigin sürece bunun çözümü yok
Dün tek gönderdim. Gecende tek gönderdim. Bugün dıyokı aılem gelmek ıstıyor ama söyleyemıyor. Neyse sonuc olarak yazın cagıralım o zaman dedıNeden tek yollamadıgın sürece dedınızki

E sesin çıksaydı iki kere aynı konuyu açmak yerine durumu çözmüş olurdun.
Vala dün hadı anneme yumusatıcı vermeye gıdelım dedi. Ya dedım ayagım agrıyo sen tek gıt dedım. Tek gıttı geldı. Bu hafta baska gitmeyi dusunmuyorum. Yanı 2 haftada bır ıyıdır. Eşime calısamıyorum sınava 3 gundur dedım. Bu haftadan itibaren daha cok calıscam hem de o da görsün. Dk bası gıdelım demesin bana

Çünkü seni görmeye görmeye alışacaklar
Evet çok mantıklı. Ve eşimde sıkılır herhalde hep gitmekten ya.Sımdı ben 2 haftada bir esımle gıdıyorum. Nasıl sızce. Bı hafta annem bır hafta onlar. Her hafta iki aileye gidersek olmuyor. Zaman yetmiyor. Cok isterse tek gönderıyorum esımı

2haftada bir sonra ayda 1 e düşürün

Dımı. Esım yanlıs anlarlar dıyor. Evet bende öyle dıycem. Hep birlikte gitmeyelım tek gıdelım dıycem. Tek gıtsın hatta orda yemek yesin. Persembe ne dıyım gene gıdelım dıyo r
Ya yeni evlisiniz ya anneside alisamamistir biraz zaman tanimak lazim bu arada bir hafta onun annesine bir hafta sizinkine gidin sizinkilerr gidince sizde esinizi birakin babanizla kalsin siz mutfakta anneniz kardesinizle muhabbete dalin birakin ilk sikayeti esiniz yapsin

Babamla annem ayrı. Bugün orda işi var eşimin. Gezerız dıye cıktık. Benı annesıgıle bırakacak 2 saat falan. Patlamam umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…