- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Arada tek yollayabilirsiniz tabi ki.. Benim eşimde bazen tek gidiyor bunda mesele edilecek birşey yok..Ayy ınsallah. Kaynana cagırır gene kuzum gelmıyonuz özledım der. Öyle derse tek gönderim arada
Daha yenisiniz.Belliki kadın evladını özlüyor.Ters tepki yapın .Çağrılmadığınızda da gidin.Bıktırın.Bir zaman sonra gelmeyin artık derler.Tecrübeyle sabittir.Ben cumartesi pazar çalışıyorum. Daha 1 aydır evliyim. Eşimle aram iyi.Bu arada kpss çalışıyorum. Ev işi temizlik falan oluyor. Şimdi daha önce konu açtım evet ama yani nasıl davranayım bilmiyorum.
Eşimin annesi iyi kadın ama haftada bir mutlaka gidelim saatlerce oturalım istiyor. Dün eşimin izin günüydü. Annemlere ugrayalım dedi. Tamam dedim.Bu arada eşim kardeşiyle mutfaga geçer ben annesi babaannesıyle otururum, sıkılınca yanlarına kaçarım. Ben 1haftadır evdeyim ve aşırı sıkıldım evde. Eşime dedim hadi dolaşalım az. Annesi oturun yok balık pişirelim şunu yapalım.Gezdiklerine say gezmiyver dedi. Bende 1haftadır çıkmıyorum daraldım evde dedim.Kendi hep evde bir yere çıkmıyor.Dün eşime sizin ordan bana yumusatıcı al dedi. Eşim almıs. Persembe götürelim anneme dedi eşim. Yumusatıcısı kalmamış dedi.Bende tek gitsin eşim diyorum. Bir hafta tek gitsin, bir hafta benle gitsin diyorum. Annesi hep bize haber vermeden hazırlık yapıyo, bana birsey demiyo ama eşime hadı gelın dıyor. Eşimde bana diyor. Ya ben napacagım. Kendı anneme 2 3 haftadır gıtmıyorum. Eşime gıdelım dıye baskı yapmıyorum ben. Ama sürekli annesı gıdelım istiyor. Aşırı sıkıldım bu durumdan. Gelmeyince ya ben şunları yaptım gelmedınız. Gitsek bırakmıyor. Eşimde kardesıyle takılıyor.Bana bır yol gösterin. Eşimde senı sıkmak istemiyorum dıyor. Ama bır yandan annesı cocuga baskı yapıyor. Kapatcam telefonu kpssyı bahane yapıp napayım akıl verın bana.
Demez demez tanıyorum 3 yıldır. Asırı duskun oglunaDaha yenisiniz.Belliki kadın evladını özlüyor.Ters tepki yapın .Çağrılmadığınızda da gidin.Bıktırın.Bir zaman sonra gelmeyin artık derler.Tecrübeyle sabittir.
Esım yanlıs anlar dıyor ıste ondan. Bana kalsa gıtsın tekArada tek yollayabilirsiniz tabi ki.. Benim eşimde bazen tek gidiyor bunda mesele edilecek birşey yok..
Benim eşmin annesi de öyleydi.Bşta zorla gidiyordum.SOnra alıştım.Zamanlı zamansız gitmeye başladım.Bıktılar.Şimdi evinde dur kızım hafta sonu işlerin olur diyor.İşin garibi ben de alıştım.Annemden çok oraya gidesim var.Demez demez tanıyorum 3 yıldır. Asırı duskun ogluna
Siz bir kere yollayın da o sonra alışırEsım yanlıs anlar dıyor ıste ondan. Bana kalsa gıtsın tek
Sen net bi sekildr tavrini koymuyosun bence bosuna kendini huzursuz ediyosun. Bu kadar baglilik normal degil yani yumusatici ne alaka...Ben cumartesi pazar çalışıyorum. Daha 1 aydır evliyim. Eşimle aram iyi.Bu arada kpss çalışıyorum. Ev işi temizlik falan oluyor. Şimdi daha önce konu açtım evet ama yani nasıl davranayım bilmiyorum.
Eşimin annesi iyi kadın ama haftada bir mutlaka gidelim saatlerce oturalım istiyor. Dün eşimin izin günüydü. Annemlere ugrayalım dedi. Tamam dedim.Bu arada eşim kardeşiyle mutfaga geçer ben annesi babaannesıyle otururum, sıkılınca yanlarına kaçarım. Ben 1haftadır evdeyim ve aşırı sıkıldım evde. Eşime dedim hadi dolaşalım az. Annesi oturun yok balık pişirelim şunu yapalım.Gezdiklerine say gezmiyver dedi. Bende 1haftadır çıkmıyorum daraldım evde dedim.Kendi hep evde bir yere çıkmıyor.Dün eşime sizin ordan bana yumusatıcı al dedi. Eşim almıs. Persembe götürelim anneme dedi eşim. Yumusatıcısı kalmamış dedi.Bende tek gitsin eşim diyorum. Bir hafta tek gitsin, bir hafta benle gitsin diyorum. Annesi hep bize haber vermeden hazırlık yapıyo, bana birsey demiyo ama eşime hadı gelın dıyor. Eşimde bana diyor. Ya ben napacagım. Kendı anneme 2 3 haftadır gıtmıyorum. Eşime gıdelım dıye baskı yapmıyorum ben. Ama sürekli annesı gıdelım istiyor. Aşırı sıkıldım bu durumdan. Gelmeyince ya ben şunları yaptım gelmedınız. Gitsek bırakmıyor. Eşimde kardesıyle takılıyor.Bana bır yol gösterin. Eşimde senı sıkmak istemiyorum dıyor. Ama bır yandan annesı cocuga baskı yapıyor. Kapatcam telefonu kpssyı bahane yapıp napayım akıl verın bana.
Sımdı tek gönderdim. Yumusatıcısı vermeye gıttı.Siz bir kere yollayın da o sonra alışırama hep de tek yollamayın gelin olarak sizin de sorumluluğunuz var o insanlara karşı
Off evet. Ama dıyokı benım aileme de senin aılene de tek gidersek sıkıntı var sanarlar. Yumusatıcı cok sacma. Bence sırf gelsın dıye kadın bahane yaptı. Sonucta orda o kadar cok market varki. Ben 2 haftada bır net gıdıcem. Cunku sıkıldım ya. Cok özluyosa kendı gıtsın. Yanı öyle bırsey ki dayıları falan bıze gelmek ıstıyor mus. Her gelenle bıze gelmek ıstıyor kaynana. Hergun esımı arar. Ne var ne yok. Kım geldı kım gıttı ögrenir. E bende daralıyorum ya. Sıkılmayı sevmıyorum ben. Eşim sıkmaz benı. Ama kadın sıkıyoSen net bi sekildr tavrini koymuyosun bence bosuna kendini huzursuz ediyosun. Bu kadar baglilik normal degil yani yumusatici ne alaka...
Ben gelmicem gitmek istemiyorum sen cok istiyosan git diceksin. Sensiz olmaz derse de o zaman sen de gitmiyosun diceksin. Biraz dis göster senin yerine ben bunaldim valla önceki konularini da hatirliyorum.
Benim kvde de öyle ama mesafe koyarak bahane göstererek arayi actim. Esin annesine hayir desin ya habire gitcekse niye evlenmis hayret bisey. Biz de ana evinden kopup geliyoruz ama kimseyi zorlamiyoruz ailemle gorus diye .
Yok demez. Kadın zaten sıkılıyo evde yanına arkadaş arıyoBenim eşmin annesi de öyleydi.Bşta zorla gidiyordum.SOnra alıştım.Zamanlı zamansız gitmeye başladım.Bıktılar.Şimdi evinde dur kızım hafta sonu işlerin olur diyor.İşin garibi ben de alıştım.Annemden çok oraya gidesim var.
Bence tavrını baştan koy nasıl alışırsa öyle. Gider kendi kendini yemenden iyidir eşinle konuşBen cumartesi pazar çalışıyorum. Daha 1 aydır evliyim. Eşimle aram iyi.Bu arada kpss çalışıyorum. Ev işi temizlik falan oluyor. Şimdi daha önce konu açtım evet ama yani nasıl davranayım bilmiyorum.
Öyle ya cıddı sekılde kafama taktım. Artık ne zaman gıdelım dıycek dıye tetıkteyım. Anlamıyorum ben onlarla mı evlendim onla mıBence tavrını baştan koy nasıl alışırsa öyle. Gider kendi kendini yemenden iyidir eşinle konuş
Öyle tabıkı. Esım sadece cumaları ızınlı. Ama annesı de cuma kahvaltıya falan cagırır. 2 hafta önce gıttık. Gene cagırır haftaya. Yanı her hafta gitmemizi beklıyor. Hep hazırlık yapıyor gıdelım dıyeHaftaiçi dışarı çıkıp gezin sizde, keyfinize bakın çoçuk olduktan sonra dışarı çıkmak dahada zor oluyor yani en azından çoçuk 6 aylık olana kadar. Kayınvalidenizle aranızı iyi tutun madem şartlar böyle sende eşine haftasonu ordaysak Haftaiçi akşam gezelim felan de yani dışarıda yemek zorunda değilsin dolaşmaya avmye park bahçe ne bilim yürüyüş felan, şimdiden dert edersen yıllar değil aylar geçmez ne sana nede eşine
Siz iyi olun diye düşünen üç vardır ama sizinki pek o kafada gelmedi kendi egosunu okşatıyorsankiAnnesi hep sız ıyı olun yeter der ama cok baskı yapıyor
Mesela nısanlıyken gezin derdı. Ama dun mesela cocuk haftada bır gun ızınlı. Nereye gıdıyon uz, gezdıgine say dedı.Siz iyi olun diye düşünen üç vardır ama sizinki pek o kafada gelmedi kendi egosunu okşatıyorsanki
Öyle öyle. Esım annesıne yumusatıcı almıstı.tek vermeye gıttı. Sımdı ordaSiz iyi olun diye düşünen üç vardır ama sizinki pek o kafada gelmedi kendi egosunu okşatıyorsanki
Evlendikten sonra oğlunu kıskanıyor olabilir mi?Mesela nısanlıyken gezin derdı. Ama dun mesela cocuk haftada bır gun ızınlı. Nereye gıdıyon uz, gezdıgine say dedı.
Yok artık koca kadın neyini kıskanacak ya. Hep mutlu olun ıyı olun derdı. Ayrıca kayınbabam sıkmaz gelın gıdın dıye.bı tek anası böyle. Iyı kadın ama paşam kuzum dıye ölüyoEvlendikten sonra oğlunu kıskanıyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?