Akıl verir misiniz

Daha yenisiniz.Belliki kadın evladını özlüyor.Ters tepki yapın .Çağrılmadığınızda da gidin.Bıktırın.Bir zaman sonra gelmeyin artık derler.Tecrübeyle sabittir.

Demez demez tanıyorum 3 yıldır. Asırı duskun ogluna
Benim eşmin annesi de öyleydi.Bşta zorla gidiyordum.SOnra alıştım.Zamanlı zamansız gitmeye başladım.Bıktılar.Şimdi evinde dur kızım hafta sonu işlerin olur diyor.İşin garibi ben de alıştım.Annemden çok oraya gidesim var.

Sen net bi sekildr tavrini koymuyosun bence bosuna kendini huzursuz ediyosun. Bu kadar baglilik normal degil yani yumusatici ne alaka...
Ben gelmicem gitmek istemiyorum sen cok istiyosan git diceksin. Sensiz olmaz derse de o zaman sen de gitmiyosun diceksin. Biraz dis göster senin yerine ben bunaldim valla önceki konularini da hatirliyorum.
Benim kvde de öyle ama mesafe koyarak bahane göstererek arayi actim. Esin annesine hayir desin ya habire gitcekse niye evlenmis hayret bisey. Biz de ana evinden kopup geliyoruz ama kimseyi zorlamiyoruz ailemle gorus diye .

Off evet. Ama dıyokı benım aileme de senin aılene de tek gidersek sıkıntı var sanarlar. Yumusatıcı cok sacma. Bence sırf gelsın dıye kadın bahane yaptı. Sonucta orda o kadar cok market varki. Ben 2 haftada bır net gıdıcem. Cunku sıkıldım ya. Cok özluyosa kendı gıtsın. Yanı öyle bırsey ki dayıları falan bıze gelmek ıstıyor mus. Her gelenle bıze gelmek ıstıyor kaynana. Hergun esımı arar. Ne var ne yok. Kım geldı kım gıttı ögrenir. E bende daralıyorum ya. Sıkılmayı sevmıyorum ben. Eşim sıkmaz benı. Ama kadın sıkıyo

Yok demez. Kadın zaten sıkılıyo evde yanına arkadaş arıyo

Bence tavrını baştan koy nasıl alışırsa öyle. Gider kendi kendini yemenden iyidir eşinle konuş

Haftaiçi dışarı çıkıp gezin sizde, keyfinize bakın çoçuk olduktan sonra dışarı çıkmak dahada zor oluyor yani en azından çoçuk 6 aylık olana kadar. Kayınvalidenizle aranızı iyi tutun madem şartlar böyle sende eşine haftasonu ordaysak Haftaiçi akşam gezelim felan de yani dışarıda yemek zorunda değilsin dolaşmaya avmye park bahçe ne bilim yürüyüş felan, şimdiden dert edersen yıllar değil aylar geçmez ne sana nede eşine

Öyle tabıkı. Esım sadece cumaları ızınlı. Ama annesı de cuma kahvaltıya falan cagırır. 2 hafta önce gıttık. Gene cagırır haftaya. Yanı her hafta gitmemizi beklıyor. Hep hazırlık yapıyor gıdelım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…