- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Öyle de gelın bırsey olmaz dıyorlar. Ayrıca babaannesi var 90 yasında gunah kadını dusunseler bali onların derdi çeneVirüs var bu kadar sık gidip gelmese kimse keşke. Mecburiyetten işe, markete vs gidiyoruz ama ana baba da olsa oturmaya gitmemek lazım bu kadar sık
Ya bir de 90 yaşında babaanne mi var evdeÖyle de gelın bırsey olmaz dıyorlar. Ayrıca babaannesi var 90 yasında gunah kadını dusunseler bali onların derdi çene
Bısey dıyım mı. Kv normalde melek gıbı gelirdi. Kvınden sıkılmış ıyıce. Gecen kadını tersleyip durdu. Sok oldumYa bir de 90 yaşında babaanne mi var evdeyazık günah hiç mi düşünmüyorlar. Korona olsa kadına bir şey olsa hiç mi vicdan azabı duymayacaklar. Gerçi günahını almayayım ama bu durum kvnin işine mi geliyor acaba
Umrunda mı tabıkı degıl. Ben yaklasmıyorum ve öpmuyorum nolur nolmaz. Bazen gerçekten korona olayımbenı cagırmadım dıyorum cok cıddıyımYa bir de 90 yaşında babaanne mi var evdeyazık günah hiç mi düşünmüyorlar. Korona olsa kadına bir şey olsa hiç mi vicdan azabı duymayacaklar. Gerçi günahını almayayım ama bu durum kvnin işine mi geliyor acaba
Allah korusun demeyin öyle. Siz tavrınızı belli edin, her çağırdığında gitmeyin. Eşiniz de biraz gözünü açsın artık. İkidebir çağıracaksa evlenmeseydin annenle yaşasaydın deyin.Umrunda mı tabıkı degıl. Ben yaklasmıyorum ve öpmuyorum nolur nolmaz. Bazen gerçekten korona olayımbenı cagırmadım dıyorum cok cıddıyım
Öyle ya. Dıycem sonunda bu ne bebek mi bu. Sımdı tek gıttı bakalım ne zaman gelcek. Ve benımde basım agrıyo yatcam uyucaöAllah korusun demeyin öyle. Siz tavrınızı belli edin, her çağırdığında gitmeyin. Eşiniz de biraz gözünü açsın artık. İkidebir çağıracaksa evlenmeseydin annenle yaşasaydın deyin.
Ya ben artık kal arada dıycem o derece. Bu ne ya. Bekarken odadan cıkmazdı.Allah korusun demeyin öyle. Siz tavrınızı belli edin, her çağırdığında gitmeyin. Eşiniz de biraz gözünü açsın artık. İkidebir çağıracaksa evlenmeseydin annenle yaşasaydın deyin.
Bırakmıyor annesı. Eşim haftaıcı gidersek 1 de kalkarız gece dıyor. Ki 1 e kadar başım çatlar mıgren var bende. Evet cumaları bıze kalmalı. Bunu konuscam yani. Tüm gün onlarla olmuyor. Hem ders calıscam hem ev ısı var. Banada zaman lazımEşinizle konuşun, izin günleri sadece sizin gününüz olsun, kimseye uğramayın.
Onun dışında arada beraber gidin, arada da kendisi uğrasın.
Uzun uzun oturmaktansa daha sık gidip az oturmayı tercih ederim.
Canım kesinlikle eşinle tatlı dille konuş onu yönlendircek olan sensin akıllı kadınlar öyle yaparÖyle ya cıddı sekılde kafama taktım. Artık ne zaman gıdelım dıycek dıye tetıkteyım. Anlamıyorum ben onlarla mı evlendim onla mı
Öyle tabıkı. Suan 2haftada bire dusurmeye calısıyorum gıdıp gelmeyıCanım kesinlikle eşinle tatlı dille konuş onu yönlendircek olan sensin akıllı kadınlar öyle yaparayrıca bunu yapmazsan eşinle Aran açılır annesi yüzünden hayır demeyi bil kaynanadada tavrını koy ki bir çizgin olduğunu bilsin kavganı baştan yap sonra bi bakmışsın kukla olmuşsun ellerinde
Bizdede ben kaynvldemler bizim şehirde yaşarken sürekli gitmek isterdim haftanın 3 veya 4 günü oradaydık, eğlenirim ne bilim severimde güzel geçerdi vakit o zamanlar, eşimde evde dinlenmek istiyorum sürekli gitmek istiyorsun bugün gitmesek olurmu felan derdi, daha o zamanlar kayonvaldiem çok sevdiğim yemek olursa çağırrırdı genelde ben giderdim, ama şimdiki aklım olsa gitmezdim arama mesafe koyardım haftada bir gün yetermişÖyle tabıkı. Esım sadece cumaları ızınlı. Ama annesı de cuma kahvaltıya falan cagırır. 2 hafta önce gıttık. Gene cagırır haftaya. Yanı her hafta gitmemizi beklıyor. Hep hazırlık yapıyor gıdelım dıye
İşte gıdınce kalkamıyoruz. Hadı çay kahve yemek tatlı derken saatler gecıyorBizdede ben kaynvldemler bizim şehirde yaşarken sürekli gitmek isterdim haftanın 3 veya 4 günü oradaydık, eğlenirim ne bilim severimde güzel geçerdi vakit o zamanlar, eşimde evde dinlenmek istiyorum sürekli gitmek istiyorsun bugün gitmesek olurmu felan derdi, daha o zamanlar kayonvaldiem çok sevdiğim yemek olursa çağırrırdı genelde ben giderdim, ama şimdiki aklım olsa gitmezdim arama mesafe koyardım haftada bir gün yetermişbuda benim şaçma hikayem sende bir gün git mesala mesafenide koru ama yoksa işin cıvkı çıkıyor
Bugün annenlere gıdelım dedı eşim. Ben bugun ısteyım. Dedım yorgunum carsamba gıdelım dedim. Hem kardesım ızınlı. Dün kendı anasına yumusatıcı falan götürdü. Oturdu 1 saat yemek falan yememıs orda. Öyle arada tek gitmeye alıstırcam. Bu hafta gıdelım demesin yenı gıttık kendın de gıttın abartma cok özluyosan gıt kal dıycemIllaki bi gün patlar sürekli bahane uydurursan. Sen ailemi sevmiyorsun diye başlar kavga edersiniz.
Bence daha evliliğin başındayken al karşına eşini konus. "Onlar senin ailen istediğin her zaman görebilirsin ama ben her zaman gelemem ki, heryere illa birlikte gidilmeli diye birsey yok" diye düşüncelerini söyle
Izınlı gununde aileye gıtmek ıstemıycem ve net olcam. Ama kv kahvaltıya falan cagırır.Ders calıscam falan derim ve ev temızlgını bırakcam eşimin ızın gununde birlikte yapalım. Kendı hak etti.Siz izinli gününüzde bir hafta kendi annenize diğer hafta kayınvalideye gitseniz. Pazarlık ederek söylemeyin bunu ama. Arada ev işleriyle ilgilenmem gerek sen git diyebilirsiniz. KPSS çalışmam gerek diyerek eşinize gelemeyeceğinizi söyleyebilirsiniz. Bazende beraber gidersiniz.
Haklısınız. Ama bu konu kafama cok takıldı. Artık panik halindeyim. Acaba gene eşim arayıp hadı gıdelım dıycek mı diye korku oldu. Ya 2gunum full ıste. 5gun evdeyım ama yanı kaca bölüneyım
lsıınız
Tamamda altta guncelleme yaptım okurmusunuz.hayır deyınce trıbe gırıyo yaPaniği bırak. Ben de çok panik yaptım. Kavga etmedik ama biz evlendiğimizde 11. Senemizi kutluyorduk öncesinde de yakın arkadaştık. Bir şeyleri aşmış daha doğrusu rahatsız olduğumuz şeyleri çekinmeden söyleyebiliyorduk. Ki o zamanlar 5 gün tam mesai çalışıyordum ben de. Siz iki gün çalışıyorsunuz. Gitmek istemeyebilirsiniz gayet normal ama inat etmeden çözün. Kriz yokken kriz çıkarırsanız aleyhinize döner.
Yeri geldi iş çıkışı da gittim. Ama eşim yaptığım fedakarlığı gördü, sonrasında evde canım yatmak istiyor diye bile işimiz var gelemeyiz dedi
Yanı sürekli ya onlar gelcek ya bız. Böyle mı geccek bir ömür. Hayır bıızm evde ne var ben bunu anlamıyorum. Ev ıste evPaniği bırak. Ben de çok panik yaptım. Kavga etmedik ama biz evlendiğimizde 11. Senemizi kutluyorduk öncesinde de yakın arkadaştık. Bir şeyleri aşmış daha doğrusu rahatsız olduğumuz şeyleri çekinmeden söyleyebiliyorduk. Ki o zamanlar 5 gün tam mesai çalışıyordum ben de. Siz iki gün çalışıyorsunuz. Gitmek istemeyebilirsiniz gayet normal ama inat etmeden çözün. Kriz yokken kriz çıkarırsanız aleyhinize döner.
Yeri geldi iş çıkışı da gittim. Ama eşim yaptığım fedakarlığı gördü, sonrasında evde canım yatmak istiyor diye bile işimiz var gelemeyiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?