Akıl verir misiniz

Virüs var bu kadar sık gidip gelmese kimse keşke. Mecburiyetten işe, markete vs gidiyoruz ama ana baba da olsa oturmaya gitmemek lazım bu kadar sık
Öyle de gelın bırsey olmaz dıyorlar. Ayrıca babaannesi var 90 yasında gunah kadını dusunseler bali onların derdi çene

Öyle de gelın bırsey olmaz dıyorlar. Ayrıca babaannesi var 90 yasında gunah kadını dusunseler bali onların derdi çene
Ya bir de 90 yaşında babaanne mi var evde yazık günah hiç mi düşünmüyorlar. Korona olsa kadına bir şey olsa hiç mi vicdan azabı duymayacaklar. Gerçi günahını almayayım ama bu durum kvnin işine mi geliyor acaba

Bısey dıyım mı. Kv normalde melek gıbı gelirdi. Kvınden sıkılmış ıyıce. Gecen kadını tersleyip durdu. Sok oldum

Umrunda mı tabıkı degıl. Ben yaklasmıyorum ve öpmuyorum nolur nolmaz. Bazen gerçekten korona olayımbenı cagırmadım dıyorum cok cıddıyım

Umrunda mı tabıkı degıl. Ben yaklasmıyorum ve öpmuyorum nolur nolmaz. Bazen gerçekten korona olayımbenı cagırmadım dıyorum cok cıddıyım
Allah korusun demeyin öyle. Siz tavrınızı belli edin, her çağırdığında gitmeyin. Eşiniz de biraz gözünü açsın artık. İkidebir çağıracaksa evlenmeseydin annenle yaşasaydın deyin.

Allah korusun demeyin öyle. Siz tavrınızı belli edin, her çağırdığında gitmeyin. Eşiniz de biraz gözünü açsın artık. İkidebir çağıracaksa evlenmeseydin annenle yaşasaydın deyin.
Öyle ya. Dıycem sonunda bu ne bebek mi bu. Sımdı tek gıttı bakalım ne zaman gelcek. Ve benımde basım agrıyo yatcam uyucaö

Ya ben artık kal arada dıycem o derece. Bu ne ya. Bekarken odadan cıkmazdı.

Eşinizle konuşun, izin günleri sadece sizin gününüz olsun, kimseye uğramayın.
Onun dışında arada beraber gidin, arada da kendisi uğrasın.
Uzun uzun oturmaktansa daha sık gidip az oturmayı tercih ederim.

Eşinizle konuşun, izin günleri sadece sizin gününüz olsun, kimseye uğramayın.
Onun dışında arada beraber gidin, arada da kendisi uğrasın.
Uzun uzun oturmaktansa daha sık gidip az oturmayı tercih ederim.
Bırakmıyor annesı. Eşim haftaıcı gidersek 1 de kalkarız gece dıyor. Ki 1 e kadar başım çatlar mıgren var bende. Evet cumaları bıze kalmalı. Bunu konuscam yani. Tüm gün onlarla olmuyor. Hem ders calıscam hem ev ısı var. Banada zaman lazım

Öyle ya cıddı sekılde kafama taktım. Artık ne zaman gıdelım dıycek dıye tetıkteyım. Anlamıyorum ben onlarla mı evlendim onla mı
Canım kesinlikle eşinle tatlı dille konuş onu yönlendircek olan sensin akıllı kadınlar öyle yapar ayrıca bunu yapmazsan eşinle Aran açılır annesi yüzünden hayır demeyi bil kaynanadada tavrını koy ki bir çizgin olduğunu bilsin kavganı baştan yap sonra bi bakmışsın kukla olmuşsun ellerinde

Öyle tabıkı. Suan 2haftada bire dusurmeye calısıyorum gıdıp gelmeyı

Bizdede ben kaynvldemler bizim şehirde yaşarken sürekli gitmek isterdim haftanın 3 veya 4 günü oradaydık, eğlenirim ne bilim severimde güzel geçerdi vakit o zamanlar, eşimde evde dinlenmek istiyorum sürekli gitmek istiyorsun bugün gitmesek olurmu felan derdi, daha o zamanlar kayonvaldiem çok sevdiğim yemek olursa çağırrırdı genelde ben giderdim, ama şimdiki aklım olsa gitmezdim arama mesafe koyardım haftada bir gün yetermişbuda benim şaçma hikayem sende bir gün git mesala mesafenide koru ama yoksa işin cıvkı çıkıyor

İşte gıdınce kalkamıyoruz. Hadı çay kahve yemek tatlı derken saatler gecıyorbu yuzden haftaıcı ve 2 saat yeter. Kesinlikle mesafeden yanayım.

Bu
Bugün annenlere gıdelım dedı eşim. Ben bugun ısteyım. Dedım yorgunum carsamba gıdelım dedim. Hem kardesım ızınlı. Dün kendı anasına yumusatıcı falan götürdü. Oturdu 1 saat yemek falan yememıs orda. Öyle arada tek gitmeye alıstırcam. Bu hafta gıdelım demesin yenı gıttık kendın de gıttın abartma cok özluyosan gıt kal dıycem

Izınlı gununde aileye gıtmek ıstemıycem ve net olcam. Ama kv kahvaltıya falan cagırır.Ders calıscam falan derim ve ev temızlgını bırakcam eşimin ızın gununde birlikte yapalım. Kendı hak etti.

Paniği bırak. Ben de çok panik yaptım. Kavga etmedik ama biz evlendiğimizde 11. Senemizi kutluyorduk öncesinde de yakın arkadaştık. Bir şeyleri aşmış daha doğrusu rahatsız olduğumuz şeyleri çekinmeden söyleyebiliyorduk. Ki o zamanlar 5 gün tam mesai çalışıyordum ben de. Siz iki gün çalışıyorsunuz. Gitmek istemeyebilirsiniz gayet normal ama inat etmeden çözün. Kriz yokken kriz çıkarırsanız aleyhinize döner.
Yeri geldi iş çıkışı da gittim. Ama eşim yaptığım fedakarlığı gördü, sonrasında evde canım yatmak istiyor diye bile işimiz var gelemeyiz dedi

GÜNCELLEME. AZ ÖNCE EŞİMLE KONUŞTUK. DÜN ANNESINE GITTİ.ANNEMLER GELMEK ISTIYOR BANA SÖYLEYEMİYOR. BIRGUN DAYIMLARLA CAGIRALIM DEDİ. 3 HAFTA ÖNCE FALAN GELDILER AYIRCA. BEN DEDIM YA BENİM KARDESIM YENI EVLIYIZ DIYE GELMEK ISTEMIYOR DEDİM. DAYINLARLA AYRI AYRI GELSINLER DEDIM. HEM 90 YASINDA BABAANNE VAR. KORONA HERKES YAKLASMA KORONA VAR DIYODU. ŞİMDİ BU NE KADINI KIMSE DUUSNMUYOR DEDİM.İYİ GELMESİNLER FALAN TRIBE GIRDI. YAHU NE EVMIS. ULEN YERLESTIRIRKEN KAC KEZ GELDILER VE GÖRDÜLER. GELIP NAPCAKLAR. BU HAFTA DEGIL HAFTAYA CAGIRCAM. GELSINLER. ANNESININ VERDIGI BUZLUKTA KEK VAR KOYCAM ÖNLERİNE YESİNLER. ÖZEL BIRSEY YAPMIYCAM. ÇAYA GELSINLER. EV ISTE BU NE YA

Tamamda altta guncelleme yaptım okurmusunuz.hayır deyınce trıbe gırıyo ya

Yanı sürekli ya onlar gelcek ya bız. Böyle mı geccek bir ömür. Hayır bıızm evde ne var ben bunu anlamıyorum. Ev ıste ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…