Akıl verir misiniz

guzel bi dille daha yeni evlyiz seninle tek vakit gecirmke istiyorum özlüyorum falan deseniz bizdede vardi buna benzer sorunlar cok sukur gecti kv yede gerekirse anne bi haftasonumuz var bazen birlikte olmak istiyoruz deyin
Hep aynı evde siniz der o zaman kv. Gelın bırsey olmaz der. Sizin nasıl duzeldı peki. Sadece cumaları ızınlı. Ama her Persembe yada cuma bekler. Bazen cuma kahvaltıya bekler

acaba eşinizin ailesiyle kendi ebeveynlerinizle kuramadığınız kadar sıcak bir bağ kurmaktan mı korkuyorsunuz? size gösterdikleri sevgi ve şefkat sizde infial mı uyandırıyor? ailelerinizin sizlere yaklaşımlarındaki farkları karşılaştırdığınızda, eşinizin kendi ailesiyle ne kadar yakın, huzurlu ve mutlu olduğunu gördüğünüzde derin bir rahatsızlık mı hissediyorsunuz? kendinizi bu yeni ailenin bir parçası olarak görememenizin gerçek nedeni nedir? sadece yaranıza tuz basılıyor gibi mi hissediyorsunuz da bu duygunun ne olduğunu anlayamayıp yanlarında sıkıldığınızı sanıyorsunuz yoksa eşinize, sizin sahip olmadığınız türden bir ailesi olduğu için ve siz kendi aileniz için öyle bir ihtiyaç duymazken, sizle evli olmasına rağmen, hala kendi anasını, babasını, kardeşlerini seviyor, özlüyor, sık sık görmek istiyor diye güceniyor musunuz?
duyguları iyi analiz etmek gerekir ki çare bulunabilsin. hislerinizi rasyonalize etmeye çalışmayın. kendinize dürüst olun. duyguların yanlışı doğrusu yok ama anlaşılmamış duygular hiç istenmeyen sonuçları getiren davranışlara sebep olur.

Eşim kendını aılesine gıtmek zorunda hissediyor. Bende öyle. Gıdınce o kardesıyle oturuyo ben anasıyla. Ama ben ıse de gıdıyorum sınav da var. Kadın anlamıyor

Bende kendı annemı kardesımi özluyorum. Ama onlarda sık gıtmıyorum. 2gun ise git, bır gun kaynanaya gıt. Ya gıdınce ben annesıyle oturuyorum li. Aileme gıdelım dese de kardesının yanından ayrılmaz

Ben her hafta gidince sıkılıyorum.

Eşim kendını aılesine gıtmek zorunda hissediyor. Bende öyle. Gıdınce o kardesıyle oturuyo ben anasıyla. Ama ben ıse de gıdıyorum sınav da var. Kadın anlamıyor

Kadın değil adam anlayacak. Hemen anlamıyorlar ama. Aşkım kısa bi ziyaret edelim ama gerçekten yetiştiremiyorum dediğiniz zaman yetişmediğini görecektir de.

Iste sorun su ki bensız gıtmıyor yanlıs anlar dıyor. Tek gondercem alıssın
Bakin burada yasak ama ben cogu olaya dini yonden bakar degerlendiririm..esiniz annesine saygi hurmet etmek zorunda haftada bir ziyaret etsin halini hatrini sorsun..ama sizin mazeretiniz var madem guzel dille tekrar belirtin..sizin gelin olarak bir mecburiyetiniz yok..tabii asgari saygi sevgi her zaman olmali ama her hafta ziyaret sart degil

Ben saygı gosterıyorum. Ama kendı anneme bu kadar gıtmıyorum ben. Tek gidecek artık bana baskı yapmasın cok doldum

Iste sorun su ki tek gıtmıyor. Gıdınce kardesıyle oturuyo. Annesıyle Ben oturuyom
Gitmemek için geçerli sebepleriniz var aslında hep tek tarafın istekleri olmaz yeni evlisiniz şu ip olayı var ya baştan tavrınızı koyun istemediğiniz hiç bir şeyi zorla yapmayın. Bir de aklıma şu geldi giderken KPSS kitaplarıyla gidin eşiniz kardeşiyle vakit geçirirken sizde geçin bir odaya mutfak olur boş diğer bir oda olur ders çalışın

Kadın değil adam anlayacak. Hemen anlamıyorlar ama. Aşkım kısa bi ziyaret edelim ama gerçekten yetiştiremiyorum dediğiniz zaman yetişmediğini görecektir de.
Yok artık sayfam bahaneleri. 2 haftada bır gıdıcem. Tek gıtsın. Insallah yaza da ıse gırcem ayda bire dusurum

Gitsin yumuşatıcıyı versin dönsün, sizde kendi ailenizle görüşmede baskı yapın hadi hadi gidelim diye haftada 1 gün ona 1 gün ona gidin bakalım eşiniz de bunalmıcak mı , söyleyin eşinize eve gidince kardeşinle çekiliyosun bi kenara ben napıcam sıkılıyorum alışık değilim diyin

Ama ayıp olmaz mı öyle. Gıdınce ben annesıyle oturuyorum. O kardesıyle ayrı bir yere gecıyor. Aslında sebebim var ıste bos degılım.

Sonra sonra sesin çıkmaya başlar şimdi yeni evlisin alttan alayım kimse kırılmasın diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…