- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Esine çıkaracaksın ama riskli durumKıme cıkarcam kaynanaya mı peki. Bana gel demiyor kaynana. Eşime ıkınız gelın hadı sunu yaptım dıyor
Hep aynı evde siniz der o zaman kv. Gelın bırsey olmaz der. Sizin nasıl duzeldı peki. Sadece cumaları ızınlı. Ama her Persembe yada cuma bekler. Bazen cuma kahvaltıya beklerguzel bi dille daha yeni evlyiz seninle tek vakit gecirmke istiyorum özlüyorum falan deseniz bizdede vardi buna benzer sorunlar cok sukur gecti kv yede gerekirse anne bi haftasonumuz var bazen birlikte olmak istiyoruz deyin
Bilmiyorum sonunda o olcak ya. Oturmaktan sıkılıyorum kadın bılıyo ama uzerıme gelıyoDonu kilotu fırlattt ehhhh yettiniz be diyip koştur yanlarında. Delirdi desinler belki kurtulursun
Iste sorun su ki bensız gıtmıyor yanlıs anlar dıyor. Tek gondercem alıssınEsiniz annesine gidip bolca hasret giderebilir sizde hurmeten birkac haftada bir gidin..fazlasi sart degil
Eşim kendını aılesine gıtmek zorunda hissediyor. Bende öyle. Gıdınce o kardesıyle oturuyo ben anasıyla. Ama ben ıse de gıdıyorum sınav da var. Kadın anlamıyorHaftada bir gitmek çok değil aslında. Ama siz de kendi annenize gitseniz haksızlık ediyor gibi hissetmezsiniz. Zamanla oturacaktır her şey. Farklı aile, farklı aile yapıları illa ki normal. Beklentilerin farklı olması. İki tarafta birbirine alışa alışa zamanla siz onun o sizin istediğinizi yapacak hale gelecek.
Bu sorunu şöyle çözdüm kendi adıma, yemek vs yedikten sonra hadi bir yürüyelim annenlere de uğrayalım dedim. Akşam yemeği evde yoksa bu akşam yemek yiyelim oradan da şuraya gidelim ayarlar mısın dedim. Yeri geldi geç çıktık ama o verdiği sözü tutmadığı için mutsuz oldu şimdi erkenden ayarlamaya çalışıyor. Zamanla tanıdıkça ortamına göre hareket ettikçe olacak. Siz anneme gidelim dediğinizde gitmem kendin git diyorsa mevzu ayrı.
Bende kendı annemı kardesımi özluyorum. Ama onlarda sık gıtmıyorum. 2gun ise git, bır gun kaynanaya gıt. Ya gıdınce ben annesıyle oturuyorum li. Aileme gıdelım dese de kardesının yanından ayrılmazacaba eşinizin ailesiyle kendi ebeveynlerinizle kuramadığınız kadar sıcak bir bağ kurmaktan mı korkuyorsunuz? size gösterdikleri sevgi ve şefkat sizde infial mı uyandırıyor? ailelerinizin sizlere yaklaşımlarındaki farkları karşılaştırdığınızda, eşinizin kendi ailesiyle ne kadar yakın, huzurlu ve mutlu olduğunu gördüğünüzde derin bir rahatsızlık mı hissediyorsunuz? kendinizi bu yeni ailenin bir parçası olarak görememenizin gerçek nedeni nedir? sadece yaranıza tuz basılıyor gibi mi hissediyorsunuz da bu duygunun ne olduğunu anlayamayıp yanlarında sıkıldığınızı sanıyorsunuz yoksa eşinize, sizin sahip olmadığınız türden bir ailesi olduğu için ve siz kendi aileniz için öyle bir ihtiyaç duymazken, sizle evli olmasına rağmen, hala kendi anasını, babasını, kardeşlerini seviyor, özlüyor, sık sık görmek istiyor diye güceniyor musunuz?
duyguları iyi analiz etmek gerekir ki çare bulunabilsin. hislerinizi rasyonalize etmeye çalışmayın. kendinize dürüst olun. duyguların yanlışı doğrusu yok ama anlaşılmamış duygular hiç istenmeyen sonuçları getiren davranışlara sebep olur.
Ben her hafta gidince sıkılıyorum.acaba eşinizin ailesiyle kendi ebeveynlerinizle kuramadığınız kadar sıcak bir bağ kurmaktan mı korkuyorsunuz? size gösterdikleri sevgi ve şefkat sizde infial mı uyandırıyor? ailelerinizin sizlere yaklaşımlarındaki farkları karşılaştırdığınızda, eşinizin kendi ailesiyle ne kadar yakın, huzurlu ve mutlu olduğunu gördüğünüzde derin bir rahatsızlık mı hissediyorsunuz? kendinizi bu yeni ailenin bir parçası olarak görememenizin gerçek nedeni nedir? sadece yaranıza tuz basılıyor gibi mi hissediyorsunuz da bu duygunun ne olduğunu anlayamayıp yanlarında sıkıldığınızı sanıyorsunuz yoksa eşinize, sizin sahip olmadığınız türden bir ailesi olduğu için ve siz kendi aileniz için öyle bir ihtiyaç duymazken, sizle evli olmasına rağmen, hala kendi anasını, babasını, kardeşlerini seviyor, özlüyor, sık sık görmek istiyor diye güceniyor musunuz?
duyguları iyi analiz etmek gerekir ki çare bulunabilsin. hislerinizi rasyonalize etmeye çalışmayın. kendinize dürüst olun. duyguların yanlışı doğrusu yok ama anlaşılmamış duygular hiç istenmeyen sonuçları getiren davranışlara sebep olur.
Eşim kendını aılesine gıtmek zorunda hissediyor. Bende öyle. Gıdınce o kardesıyle oturuyo ben anasıyla. Ama ben ıse de gıdıyorum sınav da var. Kadın anlamıyor
Bakin burada yasak ama ben cogu olaya dini yonden bakar degerlendiririm..esiniz annesine saygi hurmet etmek zorunda haftada bir ziyaret etsin halini hatrini sorsun..ama sizin mazeretiniz var madem guzel dille tekrar belirtin..sizin gelin olarak bir mecburiyetiniz yok..tabii asgari saygi sevgi her zaman olmali ama her hafta ziyaret sart degilIste sorun su ki bensız gıtmıyor yanlıs anlar dıyor. Tek gondercem alıssın
Hayır çözemedim hala bu durumu ondan actımİyi de insanlar daha sana ne desin.
Diğer konunda da demişlerdi.
Farklı ne duymayı bekliyorsun mesela ?
Aynı konuyu farklı başlıklarla açınca ne oluyor ki ?
Oneriler mi değişiyor ?
Off ıste kısa gıdelım deyınce bırakmıyorlar ve gece dönüyoruzKadın değil adam anlayacak. Hemen anlamıyorlar ama. Aşkım kısa bi ziyaret edelim ama gerçekten yetiştiremiyorum dediğiniz zaman yetişmediğini görecektir de.
Ben saygı gosterıyorum. Ama kendı anneme bu kadar gıtmıyorum ben. Tek gidecek artık bana baskı yapmasın cok doldumBakin burada yasak ama ben cogu olaya dini yonden bakar degerlendiririm..esiniz annesine saygi hurmet etmek zorunda haftada bir ziyaret etsin halini hatrini sorsun..ama sizin mazeretiniz var madem guzel dille tekrar belirtin..sizin gelin olarak bir mecburiyetiniz yok..tabii asgari saygi sevgi her zaman olmali ama her hafta ziyaret sart degil
Gitmemek için geçerli sebepleriniz var aslında hep tek tarafın istekleri olmaz yeni evlisiniz şu ip olayı var ya baştan tavrınızı koyun istemediğiniz hiç bir şeyi zorla yapmayın. Bir de aklıma şu geldi giderken KPSS kitaplarıyla gidin eşiniz kardeşiyle vakit geçirirken sizde geçin bir odaya mutfak olur boş diğer bir oda olur ders çalışınIste sorun su ki tek gıtmıyor. Gıdınce kardesıyle oturuyo. Annesıyle Ben oturuyom
Yok artık sayfam bahaneleri. 2 haftada bır gıdıcem. Tek gıtsın. Insallah yaza da ıse gırcem ayda bire dusurumKadın değil adam anlayacak. Hemen anlamıyorlar ama. Aşkım kısa bi ziyaret edelim ama gerçekten yetiştiremiyorum dediğiniz zaman yetişmediğini görecektir de.
Kısa ve özHayır çözemedim hala bu durumu ondan actım
Gitsin yumuşatıcıyı versin dönsün, sizde kendi ailenizle görüşmede baskı yapın hadi hadi gidelim diye haftada 1 gün ona 1 gün ona gidin bakalım eşiniz de bunalmıcak mı , söyleyin eşinize eve gidince kardeşinle çekiliyosun bi kenara ben napıcam sıkılıyorum alışık değilim diyinBen cumartesi pazar çalışıyorum. Daha 1 aydır evliyim. Eşimle aram iyi.Bu arada kpss çalışıyorum. Ev işi temizlik falan oluyor. Şimdi daha önce konu açtım evet ama yani nasıl davranayım bilmiyorum.
Eşimin annesi iyi kadın ama haftada bir mutlaka gidelim saatlerce oturalım istiyor. Dün eşimin izin günüydü. Annemlere ugrayalım dedi. Tamam dedim.Bu arada eşim kardeşiyle mutfaga geçer ben annesi babaannesıyle otururum, sıkılınca yanlarına kaçarım. Ben 1haftadır evdeyim ve aşırı sıkıldım evde. Eşime dedim hadi dolaşalım az. Annesi oturun yok balık pişirelim şunu yapalım.Gezdiklerine say gezmiyver dedi. Bende 1haftadır çıkmıyorum daraldım evde dedim.Kendi hep evde bir yere çıkmıyor.Dün eşime sizin ordan bana yumusatıcı al dedi. Eşim almıs. Persembe götürelim anneme dedi eşim. Yumusatıcısı kalmamış dedi.Bende tek gitsin eşim diyorum. Bir hafta tek gitsin, bir hafta benle gitsin diyorum. Annesi hep bize haber vermeden hazırlık yapıyo, bana birsey demiyo ama eşime hadı gelın dıyor. Eşimde bana diyor. Ya ben napacagım. Kendı anneme 2 3 haftadır gıtmıyorum. Eşime gıdelım dıye baskı yapmıyorum ben. Ama sürekli annesı gıdelım istiyor. Aşırı sıkıldım bu durumdan. Gelmeyince ya ben şunları yaptım gelmedınız. Gitsek bırakmıyor. Eşimde kardesıyle takılıyor.Bana bır yol gösterin. Eşimde senı sıkmak istemiyorum dıyor. Ama bır yandan annesı cocuga baskı yapıyor. Kapatcam telefonu kpssyı bahane yapıp napayım akıl verın bana.
Ama ayıp olmaz mı öyle. Gıdınce ben annesıyle oturuyorum. O kardesıyle ayrı bir yere gecıyor. Aslında sebebim var ıste bos degılım.Gitmemek için geçerli sebepleriniz bar aslında hep tek tarafın istekleri olmaz yeni evlisiniz şu ip olayı var ya baştan tavrınızı koyun istemediğiniz hiç bir şeyi zorla yapmayın. Bir de aklıma şu geldi giderken KPSS kitaplarıyla gidin eşiniz kardeşiyle vakit geçirirken sizde geçin bir odaya mutfak olur boş diğer bir oda olur ders çalışın
Sonra sonra sesin çıkmaya başlar şimdi yeni evlisin alttan alayım kimse kırılmasın diyorsun.Ben cumartesi pazar çalışıyorum. Daha 1 aydır evliyim. Eşimle aram iyi.Bu arada kpss çalışıyorum. Ev işi temizlik falan oluyor. Şimdi daha önce konu açtım evet ama yani nasıl davranayım bilmiyorum.
Eşimin annesi iyi kadın ama haftada bir mutlaka gidelim saatlerce oturalım istiyor. Dün eşimin izin günüydü. Annemlere ugrayalım dedi. Tamam dedim.Bu arada eşim kardeşiyle mutfaga geçer ben annesi babaannesıyle otururum, sıkılınca yanlarına kaçarım. Ben 1haftadır evdeyim ve aşırı sıkıldım evde. Eşime dedim hadi dolaşalım az. Annesi oturun yok balık pişirelim şunu yapalım.Gezdiklerine say gezmiyver dedi. Bende 1haftadır çıkmıyorum daraldım evde dedim.Kendi hep evde bir yere çıkmıyor.Dün eşime sizin ordan bana yumusatıcı al dedi. Eşim almıs. Persembe götürelim anneme dedi eşim. Yumusatıcısı kalmamış dedi.Bende tek gitsin eşim diyorum. Bir hafta tek gitsin, bir hafta benle gitsin diyorum. Annesi hep bize haber vermeden hazırlık yapıyo, bana birsey demiyo ama eşime hadı gelın dıyor. Eşimde bana diyor. Ya ben napacagım. Kendı anneme 2 3 haftadır gıtmıyorum. Eşime gıdelım dıye baskı yapmıyorum ben. Ama sürekli annesı gıdelım istiyor. Aşırı sıkıldım bu durumdan. Gelmeyince ya ben şunları yaptım gelmedınız. Gitsek bırakmıyor. Eşimde kardesıyle takılıyor.Bana bır yol gösterin. Eşimde senı sıkmak istemiyorum dıyor. Ama bır yandan annesı cocuga baskı yapıyor. Kapatcam telefonu kpssyı bahane yapıp napayım akıl verın bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?