- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Eşim temizlikten kaçsın dersen adam sizden uzaklaşır bir annesine gider iki annesine sonrada arkadaşlar etkinliklere katılır aranız tamamen soğur.ayrica sende çalışan bireysin ev işini eşinle beraber yap herşeyi tek üstlenme evde. Çocuk meselesine gelince eğer yaparsınız eşiniz zaten bakıcı istemez çünkü maliyeti fazla ama evlilik oturana kadar yapma.Mesela cumaları pazar var. Artık ben temızlıgi cumaya bırakcam. En azından evde ısım olur. Ki ev pis hayatta esım duramaz
Esım korkuyor ama anası bırsey olmaz diyor. 2vesait ama arabayla gıdıyoruz ya ondan rahatlar2 vesaitle zor oluyor, geleceğimiz zaman ararız deyin. Corona var yahu bahane edin iste. Eşin markette çalışıyormuş onlarca insanla karşılaşıyor hic korkmuyormu annesine bulastirmaktan
Ben ıstemıyorum annesının bakmasını. Bu sefer evı oraya tasıycaz. Hergun cocugu almaya git gel. Annesı bırakmıycak evıme gıdeyım. Ben atanınca yaparım belkı. Şuan cıddıyım bı 5sene ıstemıyorum. Baska sehır de yasamak istiyorum. Ben 2gun gidiyorum ya ıse ondan esım cok yoruluyor yuklenmıyorum pek. Cumaya bırakcam temızlıgi ama. Ben cuma gezelim dıye herseyı temizledim. Cuma anasına gıdıyoz gene. Ve bir gun ızın gunu muz var. Gecem hafta anasına kahvaltıya gıttık cumaEşim temizlikten kaçsın dersen adam sizden uzaklaşır bir annesine gider iki annesine sonrada arkadaşlar etkinliklere katılır aranız tamamen soğur.ayrica sende çalışan bireysin ev işini eşinle beraber yap herşeyi tek üstlenme evde. Çocuk meselesine gelince eğer yaparsınız eşiniz zaten bakıcı istemez çünkü maliyeti fazla ama evlilik oturana kadar yapma.
SagolunGeçmiş olsun
Vala sen işi bilmiyorsunEsım korkuyor ama anası bırsey olmaz diyor. 2vesait ama arabayla gıdıyoruz ya ondan rahatlar
Eşin bu seferde tek gider sende evde bekleyen olursunBen ıstemıyorum annesının bakmasını. Bu sefer evı oraya tasıycaz. Hergun cocugu almaya git gel. Annesı bırakmıycak evıme gıdeyım. Ben atanınca yaparım belkı. Şuan cıddıyım bı 5sene ıstemıyorum. Baska sehır de yasamak istiyorum. Ben 2gun gidiyorum ya ıse ondan esım cok yoruluyor yuklenmıyorum pek. Cumaya bırakcam temızlıgi ama. Ben cuma gezelim dıye herseyı temizledim. Cuma anasına gıdıyoz gene. Ve bir gun ızın gunu muz var. Gecem hafta anasına kahvaltıya gıttık cuma
Gıtsın sorun degıl ama gıdınce hemen 1 saate gelıyor o daEşin bu seferde tek gider sende evde bekleyen olursun
Ayy ınsallah. Bu sehırden gıdecegım ve donuste tayini o kadar uzak bir yer ıstıycem ki. Sehrın dıger ucunaVala sen işi bilmiyorsunesine diyeceksin ki, anneni seviyorsan yanina gitmezsin, bak ben ailemin yanina gitmiyorum, onlar sağ olsun ben görüntülü konuşurum vs vs. Damardan gireceksin. Zaten sonra sınava yoğunlaşır kayinvalideye gitmezsin, sonrada atama çalışma derken ohooo alıştırırsın sık görüşmemeye
Ya gecen dedım kargo bekliyordum gelemedim ben dedım. Ya ben hergun gelın ısterım musaıt olunca gelın dedı. Ama esıme Baskı yapıyo hadı gelın dıye. Kandilde kendım duydum. Gelmıyonuz mu dediTavrinizi koyup sinriinizi çizmedikçe böyle daha 1000 konu daha acarsniz bunun da ilk muhattabı kv yapabiliyorsanız düzgün bir dille yogun calistiginizi her istedigi zaman gelemeyeceginizi anlatin
Öyle ama kv me 2haftada bır yetmiyor. Haftada en az 1ıstıyor.napcam böyle kafayı yıcem ben cok bunaldım patlıycamÖnceki konunda sana kızmıştım ama bu sefer hak verdim. Baskı yapmak nedir ya. O zaman sende bi hafta benim anneme bi hafta sizinkilere gidelim de. Hatta annen yalnız değil mi senin onu bahane et. İlla her hafta görüşülecek diyr bşey yok kiGün olur hafta da 2-3 görüşülür. Gün olur 2-3 haftada bir. Böyle netleştirmek çok saçma
Ben eşim bana anneme gidelim demesin diye ona anneme gıdelım demıyorum. Ama yanlısmıs gercekten. Ya hep kpss falan bahane etcem. Ve Arada tek gıtsın. Ama esım anasını degıl kardesıni cok özluyo. Hep gıdınce onla taklıyorÖnceki konunda sana kızmıştım ama bu sefer hak verdim. Baskı yapmak nedir ya. O zaman sende bi hafta benim anneme bi hafta sizinkilere gidelim de. Hatta annen yalnız değil mi senin onu bahane et. İlla her hafta görüşülecek diyr bşey yok kiGün olur hafta da 2-3 görüşülür. Gün olur 2-3 haftada bir. Böyle netleştirmek çok saçma
Haklısınız zaten izin gununde bıdaha gıtmem bu sondu. Ama kadın kahvaltıya cagırıyo ızın gununde. Bende gıtmıycem. Cunku tum gun orda gecıyor.. 2haftada bır aksam gayet ıyuProgramı siz yapın. Eşiniz demeden veya kayınvalideniz çağırmadan bugün gidelim deyin. Ama belirlediğiniz gün haftaiçi olsun. Böylelikle saatlerce orada takılmak zorunda kalmazsınız. Eşiniz işten çıkar gidersiniz, akşam da zaten herkesin işi gücü var diye erken kalkarsanız olur biter. Hem haftada bir gitmiş olursunuz hem çok vakit geçirmemiş olursunuz. Haftasonu da size kalır beraber bol bol vakit geçirir gezersiniz. Onun dışındaki günlerde de yine teklif gelirse ders çalışmam lazım, yorgunum, işim var filan deyin. Ama bunlar bahane bulmak olmasın, bahane değil sebep söyleyin. Sizin de yeteri kadar yoğun bir hayatınız olduğu mesajını verin. Yaşliların boş vakti çok olduğundan anlamıyorlar güzellikle anlamalarını sağlayın. Bir de sorunun kesinlikle onlarla ilgili olmadığı mesajını da verin. Onları sevmediğinizi, bu yüzden gitmek istemediğinizi düşünmesinler.
Yapilacak şey basit eşim anlayacak da tavır koyacak diye beklemeYa gecen dedım kargo bekliyordum gelemedim ben dedım. Ya ben hergun gelın ısterım musaıt olunca gelın dedı. Ama esıme Baskı yapıyo hadı gelın dıye. Kandilde kendım duydum. Gelmıyonuz mu dedi
Persembe gıtmek istemedim annesıne. Ama migren tutmustu.eşim her Persembe basın agrıyo dediProgramı siz yapın. Eşiniz demeden veya kayınvalideniz çağırmadan bugün gidelim deyin. Ama belirlediğiniz gün haftaiçi olsun. Böylelikle saatlerce orada takılmak zorunda kalmazsınız. Eşiniz işten çıkar gidersiniz, akşam da zaten herkesin işi gücü var diye erken kalkarsanız olur biter. Hem haftada bir gitmiş olursunuz hem çok vakit geçirmemiş olursunuz. Haftasonu da size kalır beraber bol bol vakit geçirir gezersiniz. Onun dışındaki günlerde de yine teklif gelirse ders çalışmam lazım, yorgunum, işim var filan deyin. Ama bunlar bahane bulmak olmasın, bahane değil sebep söyleyin. Sizin de yeteri kadar yoğun bir hayatınız olduğu mesajını verin. Yaşliların boş vakti çok olduğundan anlamıyorlar güzellikle anlamalarını sağlayın. Bir de sorunun kesinlikle onlarla ilgili olmadığı mesajını da verin. Onları sevmediğinizi, bu yüzden gitmek istemediğinizi düşünmesinler.
Napayım sımdı ben. Eşimle kavga ıstemıyorumYapilacak şey basit eşim anlayacak da tavır koyacak diye bekleme
Pek ıs beklemez ama herseyı ıkımız yaparız. Ben oturmam bos bosKaynanan kendi mi hazırlıyor herseyi
Yemek bulasik
Genç mi yaşı
Senden kendiliğinden haric iş bekliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?