Akıl verir misiniz

Sürekli gitmeyin siz de. Eşinize karışmayın bu konuda kesinlikle çünkü annesi sonuçta ama siz mecbur değilsiniz gitmeye. Arada giderseniz sıkıntı olmaz ki. Eşiniz sizi zorluyor mu?

Sürekli gitmeyin siz de. Eşinize karışmayın bu konuda kesinlikle çünkü annesi sonuçta ama siz mecbur değilsiniz gitmeye. Arada giderseniz sıkıntı olmaz ki. Eşiniz sizi zorluyor mu?
Benı arıyor aksama annemlere gıdelım bayadır gitmiyoruz der. Tek gıtsem yanlıs anlasılır der. Şöyle annesı eşimi arar aksam gelın der, esım benı arar bana sorar. Tek göndermem alıssın ama. Bir ömür ıkımız mı gıtcez

Ya gıdınce benı anasıyla tek bırakır, kendı kardesıyle gecer ayrı bir yere öyle takılır

Napayım sımdı ben. Eşimle kavga ıstemıyorum
Eşinle kavga edersen boşa edersin zaten.Kv açıkça anne bizim artik ayrı bir yuvamız var oğlum artik senin evinden çıktı böyle sürekli size gelip gidersek ne evliliğe ne birbirimize alışırız ben de orayı yuvam olarak göremem sizin zamanınızda böyle olmuş olabilir ama 30 sene geçmiş hiç kimsenin kv ile böyle sık gidip geldiğini görmüyorum deyin yumuşak bir üslupla yok anlamıyorsa diğer asama

Kadının kötü bir niyeti yok , yazık da bence. Yatalak kayınvalidesine bakıyor sanırım sıkılıyor o da. Size kötü davranmıyor ise arada gitseniz gönlü hoş olur. Ama sürekli de mecbur değilsiniz tabii. Ben olsam her hafta olmasa da ayda iki üç kere giderim en fazla tabii eğer değer veriyor ve beni üzmüyorsa. Niyeti farklı olursa asla gitmem. Sonuçta biz de yaşlanacaz isteriz biz de evlatlarımiz gelsin bizi görmeye.

Ya kuzum ben size hep gelın derım musaıt olunca gelın der ama eşimi hergun arar şunu bunu yaptım gelın der. Eşimde bana der hadı anama gıdelım. Ulen tek gıt tek ya.

Tamamda kendı anneme yazık degıl mı. Hep onun anasına gıdıyoruz. Ben bir hafta ona bir hafta kendi anneme gidelim diyorum. Haftada bır onun annesıne gidersek benım anneme haksızlık oluyor. Kardeşim kavga etmeyelim diye cagırmıyo

Onlara göre olur mu öyle şey gıdıp geleceksin saatlerce oturacaksın. Zihniyet bu.

Eğer kpss dolayı yoğunluk varsa ve haftada bir gününüz tek boşsa o zaman bence de bir hafta oraya bir hafta annenize. Eğer eşiniz bunu kabul etmiyorsa siz de etmeyin.

Eğer kpss dolayı yoğunluk varsa ve haftada bir gününüz tek boşsa o zaman bence de bir hafta oraya bir hafta annenize. Eğer eşiniz bunu kabul etmiyorsa siz de etmeyin.
Ben cumartesi pazar ıse gıdıyorum. 5gun ders calısıyorum normalde. O yuzden haftada 2gun dısarı cıkmak bana lüks suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…