- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
60 a yakın yası. Aslında kendı kv ile yasıyo. Kvsı yatalak. Ona bakıyor. Evde Asırı sıkılıyoKaynanan kendi mi hazırlıyor herseyi
Yemek bulasik
Genç mi yaşı
Senden kendiliğinden haric iş bekliyor mu
Sürekli gitmeyin siz de. Eşinize karışmayın bu konuda kesinlikle çünkü annesi sonuçta ama siz mecbur değilsiniz gitmeye. Arada giderseniz sıkıntı olmaz ki. Eşiniz sizi zorluyor mu?Ben cumartesi pazar çalışıyorum. Daha 1 aydır evliyim. Eşimle aram iyi.Bu arada kpss çalışıyorum. Ev işi temizlik falan oluyor. Şimdi daha önce konu açtım evet ama yani nasıl davranayım bilmiyorum.
Eşimin annesi iyi kadın ama haftada bir mutlaka gidelim saatlerce oturalım istiyor. Dün eşimin izin günüydü. Annemlere ugrayalım dedi. Tamam dedim.Bu arada eşim kardeşiyle mutfaga geçer ben annesi babaannesıyle otururum, sıkılınca yanlarına kaçarım. Ben 1haftadır evdeyim ve aşırı sıkıldım evde. Eşime dedim hadi dolaşalım az. Annesi oturun yok balık pişirelim şunu yapalım.Gezdiklerine say gezmiyver dedi. Bende 1haftadır çıkmıyorum daraldım evde dedim.Kendi hep evde bir yere çıkmıyor.Dün eşime sizin ordan bana yumusatıcı al dedi. Eşim almıs. Persembe götürelim anneme dedi eşim. Yumusatıcısı kalmamış dedi.Bende tek gitsin eşim diyorum. Bir hafta tek gitsin, bir hafta benle gitsin diyorum. Annesi hep bize haber vermeden hazırlık yapıyo, bana birsey demiyo ama eşime hadı gelın dıyor. Eşimde bana diyor. Ya ben napacagım. Kendı anneme 2 3 haftadır gıtmıyorum. Eşime gıdelım dıye baskı yapmıyorum ben. Ama sürekli annesı gıdelım istiyor. Aşırı sıkıldım bu durumdan. Gelmeyince ya ben şunları yaptım gelmedınız. Gitsek bırakmıyor. Eşimde kardesıyle takılıyor.Bana bır yol gösterin. Eşimde senı sıkmak istemiyorum dıyor. Ama bır yandan annesı cocuga baskı yapıyor. Kapatcam telefonu kpssyı bahane yapıp napayım akıl verın bana.
Benı arıyor aksama annemlere gıdelım bayadır gitmiyoruz der. Tek gıtsem yanlıs anlasılır der. Şöyle annesı eşimi arar aksam gelın der, esım benı arar bana sorar. Tek göndermem alıssın ama. Bir ömür ıkımız mı gıtcezSürekli gitmeyin siz de. Eşinize karışmayın bu konuda kesinlikle çünkü annesi sonuçta ama siz mecbur değilsiniz gitmeye. Arada giderseniz sıkıntı olmaz ki. Eşiniz sizi zorluyor mu?
Ya gıdınce benı anasıyla tek bırakır, kendı kardesıyle gecer ayrı bir yere öyle takılırSürekli gitmeyin siz de. Eşinize karışmayın bu konuda kesinlikle çünkü annesi sonuçta ama siz mecbur değilsiniz gitmeye. Arada giderseniz sıkıntı olmaz ki. Eşiniz sizi zorluyor mu?
Eşinle kavga edersen boşa edersin zaten.Kv açıkça anne bizim artik ayrı bir yuvamız var oğlum artik senin evinden çıktı böyle sürekli size gelip gidersek ne evliliğe ne birbirimize alışırız ben de orayı yuvam olarak göremem sizin zamanınızda böyle olmuş olabilir ama 30 sene geçmiş hiç kimsenin kv ile böyle sık gidip geldiğini görmüyorum deyin yumuşak bir üslupla yok anlamıyorsa diğer asamaNapayım sımdı ben. Eşimle kavga ıstemıyorum
Trıp ve kavga cıkacak amaO zaman rest cekeceksin esine gitmiyorum diyeceksin
Kadının kötü bir niyeti yok , yazık da bence. Yatalak kayınvalidesine bakıyor sanırım sıkılıyor o da. Size kötü davranmıyor ise arada gitseniz gönlü hoş olur. Ama sürekli de mecbur değilsiniz tabii. Ben olsam her hafta olmasa da ayda iki üç kere giderim en fazla tabii eğer değer veriyor ve beni üzmüyorsa. Niyeti farklı olursa asla gitmem. Sonuçta biz de yaşlanacaz isteriz biz de evlatlarımiz gelsin bizi görmeye.Benı arıyor aksama annemlere gıdelım bayadır gitmiyoruz der. Tek gıtsem yanlıs anlasılır der. Şöyle annesı eşimi arar aksam gelın der, esım benı arar bana sorar. Tek göndermem alıssın ama. Bir ömür ıkımız mı gıtcez
Ya kuzum ben size hep gelın derım musaıt olunca gelın der ama eşimi hergun arar şunu bunu yaptım gelın der. Eşimde bana der hadı anama gıdelım. Ulen tek gıt tek ya.Eşinle kavga edersen boşa edersin zaten.Kv açıkça anne bizim artik ayrı bir yuvamız var oğlum artik senin evinden çıktı böyle sürekli size gelip gidersek ne evliliğe ne birbirimize alışırız ben de orayı yuvam olarak göremem sizin zamanınızda böyle olmuş olabilir ama 30 sene geçmiş hiç kimsenin kv ile böyle sık gidip geldiğini görmüyorum deyin yumuşak bir üslupla yok anlamıyorsa diğer asama
Tamamda kendı anneme yazık degıl mı. Hep onun anasına gıdıyoruz. Ben bir hafta ona bir hafta kendi anneme gidelim diyorum. Haftada bır onun annesıne gidersek benım anneme haksızlık oluyor. Kardeşim kavga etmeyelim diye cagırmıyoKadının kötü bir niyeti yok , yazık da bence. Yatalak kayınvalidesine bakıyor sanırım sıkılıyor o da. Size kötü davranmıyor ise arada gitseniz gönlü hoş olur. Ama sürekli de mecbur değilsiniz tabii. Ben olsam her hafta olmasa da ayda iki üç kere giderim en fazla tabii eğer değer veriyor ve beni üzmüyorsa. Niyeti farklı olursa asla gitmem. Sonuçta biz de yaşlanacaz isteriz biz de evlatlarımiz gelsin bizi görmeye.
Onlara göre olur mu öyle şey gıdıp geleceksin saatlerce oturacaksın. Zihniyet bu.Eşinle kavga edersen boşa edersin zaten.Kv açıkça anne bizim artik ayrı bir yuvamız var oğlum artik senin evinden çıktı böyle sürekli size gelip gidersek ne evliliğe ne birbirimize alışırız ben de orayı yuvam olarak göremem sizin zamanınızda böyle olmuş olabilir ama 30 sene geçmiş hiç kimsenin kv ile böyle sık gidip geldiğini görmüyorum deyin yumuşak bir üslupla yok anlamıyorsa diğer asama
Eğer kpss dolayı yoğunluk varsa ve haftada bir gününüz tek boşsa o zaman bence de bir hafta oraya bir hafta annenize. Eğer eşiniz bunu kabul etmiyorsa siz de etmeyin.Tamamda kendı anneme yazık degıl mı. Hep onun anasına gıdıyoruz. Ben bir hafta ona bir hafta kendi anneme gidelim diyorum. Haftada bır onun annesıne gidersek benım anneme haksızlık oluyor. Kardeşim kavga etmeyelim diye cagırmıyo
Zafere cicekli yollardan gidilmiyorTrıp ve kavga cıkacak ama
Valla zihniyetlerine bakmayacaksın önemli olan senin zihniyetin tavır koyup hala iyi olmayı bekleme suratımi dusurdum bir daha çagirmazlar diye de beklemeOnlara göre olur mu öyle şey gıdıp geleceksin saatlerce oturacaksın. Zihniyet bu.
Ben cumartesi pazar ıse gıdıyorum. 5gun ders calısıyorum normalde. O yuzden haftada 2gun dısarı cıkmak bana lüks suanEğer kpss dolayı yoğunluk varsa ve haftada bir gününüz tek boşsa o zaman bence de bir hafta oraya bir hafta annenize. Eğer eşiniz bunu kabul etmiyorsa siz de etmeyin.
İşten ben kötü olcam sonra. Aılemı sevmiyorsun falan olcak. Ve annesı adam öldürsede haklıdır. Annesı melektırZafere cicekli yollardan gidilmiyor
Ama baska yolu yokİşten ben kötü olcam sonra. Aılemı sevmiyorsun falan olcak. Ve annesı adam öldürsede haklıdır. Annesı melektır
Ben surat yapmıyorum gıdınce. Ama 2 saat sonra eşime kalkalım demeye baslıyorumValla zihniyetlerine bakmayacaksın önemli olan senin zihniyetin tavır koyup hala iyi olmayı bekleme suratımi dusurdum bir daha çagirmazlar diye de bekleme
Haklısınız yoksa daha kotu olcakAma baska yolu yok
Annesi hep sız ıyı olun yeter der ama cok baskı yapıyorValla zihniyetlerine bakmayacaksın önemli olan senin zihniyetin tavır koyup hala iyi olmayı bekleme suratımi dusurdum bir daha çagirmazlar diye de bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?