Akıl verir misiniz

Kesinlikle katılıyorum. Bazı şeylere ayak direnmenin alemi yok eğer ki bir kötülük yapmıyorlarsa.
Kötülük demişken bunlar kayın aile, bir şekilde laf edecek yerler buluyorlar. Ama eşilerimize bu şekilde gel git noktasında sorun çıkarmayınca bak gör ailen ne dediydi rahar söyleyebiliyoruz

Melek gibi kadın bızı dibinde ıstıyor. Ee dedım 1 hafta evdeyım yapı olarak daralıyorum ve esıme hadı kalkalım dıye baskı yapıyorym
İster melek olsun ister kelek, ısrar emrivaki ve çocuğa düşkünlük bu eşinizde biraz anne ben tek değilim öyle her hadi şunu yaptım gelin diye çağırdığında gelemeyebiliriz bizimde kendimize göre hayatımız planımız var dese daha yoluna girer o diyemiyosa sen de ama öyle ama böyle belki kırılır belki gücenir ama saygı duyar zamanla ya da alışır onlar böyle der herkesin kendi hayatı var

Sorun şu ki bana gelın deniyor. Benı az arar. Ama esımı hergun arar gelın beklıyorum hazırlık yaptım der. Esım de bana der

Evet çok doğru tespit.. Yarın öbür gün birşeye kırılıp bunu dile getirsek falan eşler bile "sen zaten benim annemi babamı istemiyorsun, onları sevmiyorsun tabi ki böyle konuşursun" şeklinde cevap verebiliyor.. Yani dengeleri iyi kurmak gerekiyor düşüncesindeyim.. Onlar da anne baba sonuçta.. Kayın olunca illa ki kendi anne babamız gibi olmuyor ama idare etmek lazım işte..Fenalık bir kötülük görmüyorsak gönül yapmanın kimseye zarar getireceğini düşünmüyorum.. Ama tabi ki herkesin kendi düşüncesi, kendi hayatı farklıdır...

Sorun şu ki bana gelın deniyor. Benı az arar. Ama esımı hergun arar gelın beklıyorum hazırlık yaptım der. Esım de bana der
o zaman ya sen arıcaksın anne x i aramışsın (eşinin adı) akşama çağırmışsın o da beni aradı sordu annem davet ediyo ama bi planımız var mu dedi ,bizim işimiz var gelemicez diceksin, ya da eşin dicek annesine eşime sormam lazım bi planımız işimiz var mı gelirsek haber veririm dicek bu kadar, o zaman anlar belki seni arar 3 arar 2 sini reddeder birini kabul edersin böyle böyle de alışır ama sende kendi dediklerini yap ve yaptır alıştır eşini

Off dımı. Ya ertesı gun gıttık onlara ya. Bırakmıyorlar. Ama babası ısrar etmez annesı eder
Valla sabrin varsa ters psikoloji yap diyecegim. Topla 3 5 kiyafetini kitaplarini git kayinvalidene "evde yalnizim bir kosede ders calisayim burada aksam oglun da gelir" de. Sen oradan cikma ozel hayatiniz kalmayinca bak nasil esin kosa kosa eve donuyor. Ya surada birkac yila sen belki kayinvalidenden cikmak istemeyeceksin ama 1 aylik evli de boyle bunaltilmaz sinir oldugum o.

Tamamda işimiz olmuyo. Ne ısınız var dıye sorar annesı hem

Bana çok abartıyorsunuz gibi geldi.. daha bir aylık evlisiniz? Toplam kaç kere gittiniz? Neden izin gününü komple orda geçiriyorsunuz onu hiç anlamadım.
gündüz birlikte takılın, keyfinizi yapın akşam yemeğe gidin dönün.. hazır yemek de yapıyormuş, bence haftada bir akşam yemeğine gidilir ne bar bunda..

Biz daha ne diyelim sana herseyi söyledik hepsine olmaz diyorsun, Allah yardımcın olsun bu eşle işin zor. Eşin hala evlendiğinizin farkında değil, koskoca adam hergün annemde annem diyor. Kayınvalide evde eşi çocuğu varken hala oğlundan yumuşatıcı istiyor. Ilerde insallah eşimle kavga ettik kayinaile yüzünden diye konu açmazsın.
Burda söylenenleri uygulamaya çalış, ama bence sende hayır duyamıyorsun insanlara.

Tamamda işimiz olmuyo. Ne ısınız var dıye sorar annesı hem
Arkadaşım anne de onu sormayıversin yani siz yeni evli değil misiniz karı koca olarak ne çabuk doydunuz birbirinize anneside sorarsa eşinizde doymadım karıma daha cicimayındayım ben desin aaa bu ne lafa lafla cevap verin herkesin ağzı var

Ben ınsallah atanıcam ve gıdınce esımı yanıma cekmeye calıscam. Eger gerı buraya gelirsem merkeze uzak yer seccem

Aslında dıyorum ve dıycem cunku doldum iyice ben. Esım markette calısıyor. Paşam sızın orda ne kadar alsana dıyor. Evımız 2 dolmus mesafe bu arada

Kayinvalidesi her hafta cagiriyormus. Sorun yok bunda ama iste tum izin gunlerini de parselliyormus disarda ne yapacaksiniz gezdiginize sayin diye. Bu arada 3 haftadir kendi ailesi gormemis konu sahibi ama esi ve kayinvalidesine kalsa surekli onlarda olacaklarmis. Tabi ki konu sahibinin gitmek istemiyorum feryatlari da umursanmiyormus.

Öyle ya. Dıycem ama yenı evlıyız zman gecırelım az dıycez. Daha 1 ay oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…