- 28 Ağustos 2018
- 2.376
- 2.922
- 53
- Konu Sahibi pirlanta97
-
Neye faydası varki bu eğsersizimAkıntı ile cinsiyet alakası yok. Kiminde kuruluk olur erkek olur, kiminde çok akıntı olur kız olur, aynı şekilde tersi de olur.
Bu kadınların salgıladığı miktara bağlıdır. Tabi bunda başta hormonlar olmak üzere, yiyecek ve içecekler de etki gösteriyor. Bir de daha erken iken Kegel -Egzersize başlanırsa faydası çok olacaktır.
Doğumdan sonra kimi kadınlar tabiri caizse altına kaçırıyor, bunu engelliyor, genital bölgeyi sıkılaştırıyorNeye faydası varki bu eğsersizim
Bu tez doğruSlm kızlar bana 3 oğlu olan biti kesin konuşarak,ilişkiden sonra eğer hamile kalındıysa erkek bebekte ilk hafta kuruluk kızda kadının akıntısının ilk haftalar çok olduğu söyledi. Tecrübeli bayanlar sizce doğruluğu varmı.sizdede böyle bir durum oldumu cinsiyeti ne oldu.
Peki senin vücudunda ne gibi değişiklik var mesela kalça genişlemesi veya diğer kızlarındaki yediklerin bunla aynımı. Ben benimkinin cinsiyetini çok merak ediyorum ama burda geç söylüyorlarEvet bende okumustum eski mesaclarda erkek gurubunda yazmis. Ama alakasi yokmus.
Canik kusura bakma gec yazabildim. Intrnet yoktu evde giremedim ..Peki senin vücudunda ne gibi değişiklik var mesela kalça genişlemesi veya diğer kızlarındaki yediklerin bunla aynımı. Ben benimkinin cinsiyetini çok merak ediyorum ama burda geç söylüyorlar
Amin inşallahCanik kusura bakma gec yazabildim. Intrnet yoktu evde giremedim ..
Cnm bu hamileligimde miyde bulantilarim cok kotuydi halada hafif var kilo verdim zaten kilo verince kalcada genisleme falan olmadi. Kizlardada yoktu.
Yediklerim ayni hemen hemen ama bunda tatli cekti canim. Kizlarda hic tatli yememistim. Belirti olarak pek fark yok desem dogru olur cnm. 7 haftalikken kalp atisi 123 idi ozaman erkekmi galiba demistim.
Dilerim rabbim sana we tum isteyenlere saglikli sihhatli oglan bebek nasip eder.
Kalp atisiyla alakasi olabilirmi ilkdefa duydum ay sonu gidicem bende nasilsizemi soyluyor dojtor.Canik kusura bakma gec yazabildim. Intrnet yoktu evde giremedim ..
Cnm bu hamileligimde miyde bulantilarim cok kotuydi halada hafif var kilo verdim zaten kilo verince kalcada genisleme falan olmadi. Kizlardada yoktu.
Yediklerim ayni hemen hemen ama bunda tatli cekti canim. Kizlarda hic tatli yememistim. Belirti olarak pek fark yok desem dogru olur cnm. 7 haftalikken kalp atisi 123 idi ozaman erkekmi galiba demistim.
Dilerim rabbim sana we tum isteyenlere saglikli sihhatli oglan bebek nasip eder.
Tutan cok bilmiyorum nekadar dogru. Evt doktor soyluyo.Kalp atisiyla alakasi olabilirmi ilkdefa duydum ay sonu gidicem bende nasilsizemi soyluyor dojtor.
Aayyyy ne guzel haber. Cokk sevindim 3 kiziniz vardi sanirim. Rabbim sag salim kucagniza almayida nasip etsin insl. Kac haftalik oldunuz?Bende bugün cinsiyetini öğrendim evet gerçekten akıntıyla alakası yok .Oğlum olucak inşallah
12 haftalıkken harmony test yaptırdık doktor önermişti bebeğin dna sına bakılıyo sakatlık ve benzeri için..cinsiyetide söylüyorlarmış ama 14 haftalık olunca bugün test sonuçlarım geldi %99.9 yanılma varmı dedim garanti dediler dna sına bakılıyo yanılma olmaz dedilerAayyyy ne guzel haber. Cokk sevindim 3 kiziniz vardi sanirim. Rabbim sag salim kucagniza almayida nasip etsin insl. Kac haftalik oldunuz?
Burdaki çizelge sendedemi bir hafta öndemi normalde ben bugün 14 haftalık oldum ama burda 15 gösteriyo.Aayyyy ne guzel haber. Cokk sevindim 3 kiziniz vardi sanirim. Rabbim sag salim kucagniza almayida nasip etsin insl. Kac haftalik oldunuz?
Evet bende o testin dogrulugu 99 diye duymustum. Cok sevindim sizin adiniza.12 haftalıkken harmony test yaptırdık doktor önermişti bebeğin dna sına bakılıyo sakatlık ve benzeri için..cinsiyetide söylüyorlarmış ama 14 haftalık olunca bugün test sonuçlarım geldi %99.9 yanılma varmı dedim garanti dediler dna sına bakılıyo yanılma olmaz dediler
Burda cizelgeyi kullanmiyorum. Normal play storeden indirdim hamilelik takwimi diye .dogru gosteriyo. Tavsiye ederim.Burdaki çizelge sendedemi bir hafta öndemi normalde ben bugün 14 haftalık oldum ama burda 15 gösteriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?