Akıntı ile Akıntıya göre cinsiyet belirleme

Aileyle ilgili oln bidurummu var. Acaba genelde doktorlar istiyormu bu testi

Kızlar hamileliğimin daha çok başındayım 4+1 ama çok fazla akıntım var hadi hayırlısı bakalım çin takvimide erkek gösteriyor :))

Canm her çocuk farklı şeyler yasatiyo birbirine benzemiyo ben 3. Kızıma hamileyim herbiride birbirinden çok farklıydı herkes cinsiyeti farklıdır ondandır dedi.hatta ikinci kızımda sadece karnım cıktı cin takvimi erkek diyordu diğerine göre çok kötü geçiyordu doktor kız dedi inanmadık nasıl etkilendiysekşimdi 3. Kızıma hamileyim bu hepsinden zor geçti akıntı çok olmadı hepsinde normal di

Aynen öyle hepsi farklı oluyo ama bende yeme içme kızlarımda benzerdi şöyleki et ve turşu hiç canım istemezdi bunda hergün yesem yine isterim bundaki bazı farklar kızlarımda olmadı.

Bende 6 haftalik hamileyim yeni ogrendim cok akintim var ogljm olsun cok istiyorum bir tane kizim var inş benimde oğlum olur

Benimde bat geçtikten sonra 3193.0 çıktı acaba Bedir cinsiyet sizce şuan 6 haftalığım

Benim ilki 39.5 di 4 gün geçince 14 gün geçine 3913.0 çıktı acaba erkek midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…