- Konu Sahibi pirlanta97
-
Evet burdaki bir hafta yanlış teşekkürler indiririmBurda cizelgeyi kullanmiyorum. Normal play storeden indirdim hamilelik takwimi diye .dogru gosteriyo. Tavsiye ederim.
Aileyle ilgili oln bidurummu var. Acaba genelde doktorlar istiyormu bu testi12 haftalıkken harmony test yaptırdık doktor önermişti bebeğin dna sına bakılıyo sakatlık ve benzeri için..cinsiyetide söylüyorlarmış ama 14 haftalık olunca bugün test sonuçlarım geldi %99.9 yanılma varmı dedim garanti dediler dna sına bakılıyo yanılma olmaz dediler
Çok şükür aileden değilde benim yaşım 39 almanyada doktorlar 35 den sonra öneriyiAileyle ilgili oln bidurummu var. Acaba genelde doktorlar istiyormu bu testi
Ucreti ne kadar canim bu testin Almanya'da?Çok şükür aileden değilde benim yaşım 39 almanyada doktorlar 35 den sonra öneriyi
Ucreti ne
269€yaptılar
269€yapıldıUcreti ne kadar canim bu testin Almanya'da?
Bence kişiden kişiye değişiyo akıntıyla alakası yok bende cinsiyeti öğrenince anladımÇok fazla akıntım var benim de oğlum olacak
Hayırlı olsun Allah gönlündekini nasib etsin inşallahKızlar hamileliğimin daha çok başındayım 4+1 ama çok fazla akıntım var hadi hayırlısı bakalım çin takvimide erkek gösteriyor :))
Çin takvimi tutmadı bendeKızlar hamileliğimin daha çok başındayım 4+1 ama çok fazla akıntım var hadi hayırlısı bakalım çin takvimide erkek gösteriyor :))
Bende çin takvimi tutdu ama kızlarımdada tutan otomatik olan değilde normal yaşına bakarsan .Kızlar hamileliğimin daha çok başındayım 4+1 ama çok fazla akıntım var hadi hayırlısı bakalım çin takvimide erkek gösteriyor :))
Aynen öyle hepsi farklı oluyo ama bende yeme içme kızlarımda benzerdi şöyleki et ve turşu hiç canım istemezdi bunda hergün yesem yine isterim bundaki bazı farklar kızlarımda olmadı.Canm her çocuk farklı şeyler yasatiyo birbirine benzemiyo ben 3. Kızıma hamileyim herbiride birbirinden çok farklıydı herkes cinsiyeti farklıdır ondandır dedi.hatta ikinci kızımda sadece karnım cıktı cin takvimi erkek diyordu diğerine göre çok kötü geçiyordu doktor kız dedi inanmadık nasıl etkilendiysekşimdi 3. Kızıma hamileyim bu hepsinden zor geçti akıntı çok olmadı hepsinde normal di
Allahım gönlünüze göre sağlıklı sihatli nasip etsin insallahAynen öyle hepsi farklı oluyo ama bende yeme içme kızlarımda benzerdi şöyleki et ve turşu hiç canım istemezdi bunda hergün yesem yine isterim bundaki bazı farklar kızlarımda olmadı.
Benimde bat geçtikten sonra 3193.0 çıktı acaba Bedir cinsiyet sizce şuan 6 haftalığımBenim 61541 çıkmıştı 4 haftalikken ikiz sandık ama değilmiş . geneld3 erkek bebeklerde yüksek çıkarmış bu oran
O anda bi tahminle anlamistim erkek olacağını.
13 haftada erkeğe benziyO dedi.
15 haftada öğrendik erkek dedi doktor
Benim ilki 39.5 di 4 gün geçince 14 gün geçine 3913.0 çıktı acaba erkek midirCanım yeni doğum yaptım benim oğlum oldu . ama hamileyken hiç akintim falan olmadı kuruydum genelde . kız bebekte akinti'nin daha fazla oldugunu duymuştum ama . şöyle bişey soyleyim genelde erkek bebekte ilk haftalarda kan tahlili'nde hcg değeri haftasından yüksek çıkar. Benim öyle olmuştu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?