Akıntı ile Akıntıya göre cinsiyet belirleme

pirlanta97

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
752
868
303
Almanya
Slm kızlar bana 3 oğlu olan biti kesin konuşarak,ilişkiden sonra eğer hamile kalındıysa erkek bebekte ilk hafta kuruluk kızda kadının akıntısının ilk haftalar çok olduğu söyledi. Tecrübeli bayanlar sizce doğruluğu varmı.sizdede böyle bir durum oldumu cinsiyeti ne oldu.

Canım yeni doğum yaptım benim oğlum oldu . ama hamileyken hiç akintim falan olmadı kuruydum genelde . kız bebekte akinti'nin daha fazla oldugunu duymuştum ama . şöyle bişey soyleyim genelde erkek bebekte ilk haftalarda kan tahlili'nde hcg değeri haftasından yüksek çıkar. Benim öyle olmuştu .

Canım yeni doğum yaptım benim oğlum oldu . ama hamileyken hiç akintim falan olmadı kuruydum genelde . kız bebekte akinti'nin daha fazla oldugunu duymuştum ama . şöyle bişey soyleyim genelde erkek bebekte ilk haftalarda kan tahlili'nde hcg değeri haftasından yüksek çıkar. Benim öyle olmuştu .
Peki ilk hamile olduğunuzu kaçıncı haftada öğrendiniz.yani hamile olduğunuzu öğrendiğinde öncesi akıntın yinede varmıydı.

Ben zaten yumurtlama gününe göre hamile kaldım. İlk iki haftada öğrendim evdeki testle. 4 hafta sonrada tahlil yaptırdım ve yuksek çıktı. Hamilelikten öncede kuruydum akintim çok yoktu hamile olunca iyice kurudum. Ama sanmıyorum akinti genelde enfeksiyona bağlı birşey diye düşünüyorum.

Ben zaten yumurtlama gününe göre hamile kaldım. İlk iki haftada öğrendim evdeki testle. 4 hafta sonrada tahlil yaptırdım ve yuksek çıktı. Hamilelikten öncede kuruydum akintim çok yoktu hamile olunca iyice kurudum. Ama sanmıyorum akinti genelde enfeksiyona bağlı birşey diye düşünüyorum.
Anladım şimdi teşekkürler cevapladığın için

Akintininbhic bir ilgisi yokbdiye dusunyorum. Yum zamanim gectikten sonra yogun akintim oldu. Hamile oldugmu igrendim halada akintim devam ediyo. Bebegmin cinsiyeti erkekmis allahin izniyle. Akintinin hamilelige bagli oldugnu dusunyorum.

ilk haftalarda hcg yüksek çıkar derken canım nasıl yani?

Akintininbhic bir ilgisi yokbdiye dusunyorum. Yum zamanim gectikten sonra yogun akintim oldu. Hamile oldugmu igrendim halada akintim devam ediyo. Bebegmin cinsiyeti erkekmis allahin izniyle. Akintinin hamilelige bagli oldugnu dusunyorum.
3 oğlu olan bayan dediki ilişkiden hemen sonraki 3 gün kuruysan erkek akıntın varsa kız.ama sadece o ilk üç gün geçerliymiş.sonra zaten kişiye göre değişirmiş akıntı.

ilk haftalarda hcg yüksek çıkar derken canım nasıl yani?
Benim 61541 çıkmıştı 4 haftalikken ikiz sandık ama değilmiş . geneld3 erkek bebeklerde yüksek çıkarmış bu oran
O anda bi tahminle anlamistim erkek olacağını.
13 haftada erkeğe benziyO dedi.
15 haftada öğrendik erkek dedi doktor

Back
X