- 23 Ekim 2016
- 13
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Dokman bidam
-
Bence de 15 gün çok fazla. Bir şey yapacağını sanmam yani en azından ayrı kaldınız diye. Yine de evliyken eşini bırakma bu kadar uzun zaman. O da gelse olmuyor muYeni bi aylık evliyiz annemleri özledim onlara getirdi evdeyken konuştuk ne kadar kalmak istersin dedi bende 15 gün dedim olmaz dedi başta sonra çok istediğim için kıramadım beni kabul eti..
Arkadaşımla konuşuyorduk bu kadar uzun yanlız bırakma şeytana uyar falan dedi ne yapıcam ben şimdi erken dönsem annem üzülür 3 gün oldu eşimi çok özledim ve aklım onda ne yapıcam ben
Birlikte geldik bi gün kaldı ertesi günü döndü çalışıyor çünkü.Bence de 15 gün çok fazla. Bir şey yapacağını sanmam yani en azından ayrı kaldınız diye. Yine de evliyken eşini bırakma bu kadar uzun zaman. O da gelse olmuyor mu
Çok kötü hissederdim sanırım şuan da öyleyimAh be canim daha yeni evlisin tadini cikarsana boyle giderse alisamazsin evlilige. Ayrica 15gun nedir yani
Bu yaptigini o yapsa ne hissederdin?
cok ozur dilerim kusura bakmada annenlerden ayrilamionda nie evlendin. artik o senin erin. ilk ailen eşin. aldigin nefes artik . 1 aylik esi birakilmasinida sende gordum bence cok yanlis ve iyi sonuclar dogurmaz . simdiden adamdan uzaklasmaya baslamissin canm . erkegin hep ensesinde olucanYeni bi aylık evliyiz annemleri özledim onlara getirdi evdeyken konuştuk ne kadar kalmak istersin dedi bende 15 gün dedim olmaz dedi başta sonra çok istediğim için kıramadım beni kabul eti..
Arkadaşımla konuşuyorduk bu kadar uzun yanlız bırakma şeytana uyar falan dedi ne yapıcam ben şimdi erken dönsem annem üzülür 3 gün oldu eşimi çok özledim ve aklım onda ne yapıcam ben
Anladım. Yeni evliyken de zor olur ya. Ben de atandigim için bir buçuk ay sonra başka bir şehre gitmek zorunda kalmıştım. Hafta sonları ya o ya ben mutlaka geliyorduk. Ağlayarak gidiyordum her seferinde. O günlerim aklıma geldi.Birlikte geldik bi gün kaldı ertesi günü döndü çalışıyor çünkü.
3gun oldu demissinya. 3-4gun gecsin geri don bence. 1hafta kalmis oluyorsun yeter cok bileÇok kötü hissederdim sanırım şuan da öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?