- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi Dokman bidam
-
Sizi cok begeniyorum gercekten bu konudada cok guzel bir yorumda bulunmussunuz tebrik ettim katiliyorumÇok yanlış yapmışsınız .daha siz bir aylık evlisiniz.1 gün bile kalmaya gerek yoktu bence.zaten 10 yıllık da evli olsanız eşlerin ailesine eşini bırakıp kalmaya gitmesi çok uygun değil bana gore.tabi yine de eş gelemez ziyarete gidilip birkaç gun kalınabilir de yeni evliyken çok yanlış.ama en büyük yanlış ailenizde .nasıl kabul ettiler ki.kizim olmaz daha yeni evlendin evine alış demeleri gerekirdi.arkadasin da çok yanlış akıl vermiş burda tek sorun aldatma ihtimali mi yani.oyle bir tipse gitmeden de aldatır merak etme.onu aklına getirme de bence çok uzatmadan geri dön.ailen de buna kirilirsa ayıp eder
Toparlayamayacak bir sey yok bak bende ailemden hic ayrilmadim ve evlenirsek uzaga tasincaz ama onunla olmak bambaska. Onunla beraber ziyarete gelirim 1gunde olsa onunla kalip donerim. Bende cok duskunum anneme babama ama durum boyle yaniBende sevdiğimle evlendim çokta seviyorum ama içinde bulunduğum durumu toparlayamıyorum şuan sadece
Neden toparlayamıyorsun ki kocamı özledim de git. Bir arkadaşın dediği gibi ailen kabul etmemeliydi bu kadar çok.Bende sevdiğimle evlendim çokta seviyorum ama içinde bulunduğum durumu toparlayamıyorum şuan sadece
Bende sevdiğimle evlendim çokta seviyorum ama içinde bulunduğum durumu toparlayamıyorum şuan sadece
O benim dünyam Allah bin defa razı olsun çok iyi biri her zaman beni düşünür ve ona göre hareket eder ben düşüncesizlik ettimherkes ana kuzusu merak etme esinede helal olsun yollamis seni halinden anlayip ama sen bu tatil isini 1 haftada bitir hem aileni gormus ol hemde esine onu ozledigini ve oyuzden geri gittigini belirt tesekkur et her kula nasip olmuyo maalesef boyle koca
hatani düzelt ozaman sende onu ne kadar onemsedigini belli etO benim dünyam Allah bin defa razı olsun çok iyi biri her zaman beni düşünür ve ona göre hareket eder ben düşüncesizlik ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?