Aklım eşimde kaldı

Sizi cok begeniyorum gercekten bu konudada cok guzel bir yorumda bulunmussunuz tebrik ettim katiliyorum

Bende sevdiğimle evlendim çokta seviyorum ama içinde bulunduğum durumu toparlayamıyorum şuan sadece

Bende sevdiğimle evlendim çokta seviyorum ama içinde bulunduğum durumu toparlayamıyorum şuan sadece
Toparlayamayacak bir sey yok bak bende ailemden hic ayrilmadim ve evlenirsek uzaga tasincaz ama onunla olmak bambaska. Onunla beraber ziyarete gelirim 1gunde olsa onunla kalip donerim. Bende cok duskunum anneme babama ama durum boyle yani

2 bucuk senelik evliyim, her seferinde sadece 1 gece kalabilmek icin dökmedigim dil kalmiyor
15 gün baya bi uzun. Birde daha yeni evliyken. Bilemedim yani seytana uymazda araya sogukluk girebilir.

bende gitmistim bir hafta 10 gun kalirim demistim 3.gun donmek istedim ozleyip ama annem birsey demedi hatta hosuna gitti evini kocani ozledin neguzel mutlusun demekki diye bence sizin annenizde uzulmez yani uzulmemeli:)

O benim dünyam Allah bin defa razı olsun çok iyi biri her zaman beni düşünür ve ona göre hareket eder ben düşüncesizlik ettim

Daha bir aylık evlisiniz. 15 gün çok değilmi? evinize daha alışamamışsınızdır bile.

Yani sizde var bi tuhaflık. Daha 1 ay olmuş evleneli 15 gün evinden uzaklaşmak ne demek. Bence de aklın kalsın esinde yani

Ben 6 7 aylik evliyken 1 hfta zor kaldm annemde ustelik 12 saatlik bi yol mesafemz olmasina ragmen cunku ewlisin canm sorumluluklarin var esinin yemegi çamaşırı onu düşünmek senin gorevin ozlersinde yani e sende 1 aylik evlilikte 15 gun nasil kalmak istiyorsun anlamadm dgrusu seytana uyma isinide cok zorlarsan böyle durumu olur mu olur yani araniza sogukluk girer sen en iyisi 2 gune dön evine

Sanırım sen annenden çekiniyorsun
Tekrar evime dönmek istiyorum demekten.
Aslında sen akıl etmesen bile annen etmeliydi
Kızım 15 gün çok kocanı yanlız bırakma diye.
Tuhaf.

Arkadaşım, herkes zaten yazmış bide ben yazıp iyice bunaltmayim ama hepsine katılıyorum :) durum bu

Çözüm e odaklanirsak eğer, belki yarın dönmek abes gelir ama bir hafta kal bence eşine söylemedim evine evde karşıla eşini süper bir sürpriz olur , açıklarsin onu çok özlediğini vs vs

Bide şunu demeden gecemicem , sen özlüyorsun anlıyorum da annene karşı sanki gidersen suçluluk hissedeceksin gibi doğru mu,yani bana öyle geldi. Annen alınacak,sende kalmak istiyorsun ama annenin isteği ve esin arasında sıkışıp kalacaksın

Bence dönersen annen icin de iyi olur yoksa seni sık sık bu 15 20 günlük kalmalara bekleyecek gitmediğinde daha da sikinti olacak

Herkes bu düzene alışır belki dönerek kendini annene karşı suçlu hissedeceksin ama emin ol eşinle bişeyler hep eksik gidecek

İstediği kadar iyi olsun rayina oturmayan bişeyler olacak çok tazesiniz , sımsıcak bir yuva onun böyle boynunu bükme bak biz evli ve kadın olduğumuz halde tepki gösterdik emin ol cevresi en basiti arkadaşları bile şaşırır he çok mu önemli hayır ama bir de eşini dusun

Don sen dön

Sizin şuan hep birlikte olmanız gerekirken 15 günlüğüne ailenizin yanına gitmeniz gerçekten çok fazla. Aynısını eşiniz yapsa demediğiniz kalmazdı , bir an önce evinize dönün . Anneniz de bu konuda düşüncesizlik yapıyor , evlendirmeseydi o zaman kızını .

Evine dön. En güzel günlerin bu senin eşinle birlikte keyfini çıkar.
Annenede durumu açıkla eminim ki anlayışla karşılar ki sana burda 15 gün ne işin var yeni evlisin demesi gerekirdi. Garipmis.

Bende 16 aydır evliyim ama gurbette olduğum için ailemi göremiyorum. Ah ah .
Buarada daha 1 aylık evliyken 15 gün kalmanız biraz fazla olmuş canım. En azından 2 3 gün kalıp geri eşine dönseydin.
İlk aylar birbirinize alışma süreniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…