- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.995
- 448
- 35
- Konu Sahibi Dokman bidam
-
Ne yapsam bilemedim bi türlüAnladım. Yeni evliyken de zor olur ya. Ben de atandigim için bir buçuk ay sonra başka bir şehre gitmek zorunda kalmıştım. Hafta sonları ya o ya ben mutlaka geliyorduk. Ağlayarak gidiyordum her seferinde. O günlerim aklıma geldi.
Bence çok durma dayanamazsın zaten. Anneler de anlayışla karşılar daha Yeni evlisin çünküNe yapsam bilemedim bi türlü
Ben 6 senelik evliyim 15 gün için 15 kere düşünürüm. Hem çok özlerim hem de yalnız sıkılır diye üzülürüm ve zaten yalnız sıkılır diye beni bırakmaz.Yeni bi aylık evliyiz annemleri özledim onlara getirdi evdeyken konuştuk ne kadar kalmak istersin dedi bende 15 gün dedim olmaz dedi başta sonra çok istediğim için kıramadım beni kabul eti..
Arkadaşımla konuşuyorduk bu kadar uzun yanlız bırakma şeytana uyar falan dedi ne yapıcam ben şimdi erken dönsem annem üzülür 3 gün oldu eşimi çok özledim ve aklım onda ne yapıcam ben
İlk defa bu kadar ayrıldım onlardan buradayken eşimi eşimin yanında da onları çok özlüyorum. Anakuzusuyum biraz malesefailesinden hic ayrilmamis daha once belliki bende evlendigimde 1 sene kendime gelemedim hergun agliyordum esimden gizli. uyuyamiyordum geceleri zamanla oturacak merak etme 1 saatligine gitsen evini ozleyeceksin ama 15 gun cok canim esin bisey yapacagindan degil evine alisman icin daha cok zorlanirsin bu sekilde
ay vallahi kafami vurucam duvarlara hala ne yapicam die sorguluosun . toplan yatin git evine yap sicak yemeklerini suslen bekle esini ..Ne yapsam bilemedim bi türlü
herkes ana kuzusu merak etme esinede helal olsun yollamis seni halinden anlayip ama sen bu tatil isini 1 haftada bitir hem aileni gormus ol hemde esine onu ozledigini ve oyuzden geri gittigini belirt tesekkur et her kula nasip olmuyo maalesef boyle kocaİlk defa bu kadar ayrıldım onlardan buradayken eşimi eşimin yanında da onları çok özlüyorum. Anakuzusuyum biraz malesef
kesinlikle katiliorum tamamen bi cocukluk ergenlik davranisi bu .Şeytanı filan geçtim. 1 aylık evlilikte 15 gun anneye gitmek hic normal bir durum degil. Bu kadar mizmiz olmayin gercekten yada biraz büyüyünde evlenin.
Farklı bir bakış açısı ve keskin cümler saygı duyuyorum ama evli Bile sayılmazsınız ve kaos ne demek ya..Anne üzülüyor ve siz özlüyorsunuz diye 15 gün eşinizden ayrı kalıyorsunuz hemde daha 1 aylık evliyken.
Evlenmenin temelinde, artık size ait ve sizin sorumluluğunuzda bir yuvanız olduğunun bilincinde değilsiniz bence. Ve bunun sonunda da, "abartılı davrandım" demek yerine "eşim şeytana mı uyar" tereddütü yaşıyorsunuz. Tam bir kaos!
Evlenmekte mi acele ettiniz ne oldu bilmem ama, evlenmiş de sayılmıyorsunuz şu durumda...
Çok yanlış yapmışsınız .daha siz bir aylık evlisiniz.1 gün bile kalmaya gerek yoktu bence.zaten 10 yıllık da evli olsanız eşlerin ailesine eşini bırakıp kalmaya gitmesi çok uygun değil bana gore.tabi yine de eş gelemez ziyarete gidilip birkaç gun kalınabilir de yeni evliyken çok yanlış.ama en büyük yanlış ailenizde .nasıl kabul ettiler ki.kizim olmaz daha yeni evlendin evine alış demeleri gerekirdi.arkadasin da çok yanlış akıl vermiş burda tek sorun aldatma ihtimali mi yani.oyle bir tipse gitmeden de aldatır merak etme.onu aklına getirme de bence çok uzatmadan geri dön.ailen de buna kirilirsa ayıp eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?