Aklım eşimde kaldı

Ne yapsam bilemedim bi türlü

Anne üzülüyor ve siz özlüyorsunuz diye 15 gün eşinizden ayrı kalıyorsunuz hemde daha 1 aylık evliyken.

Evlenmenin temelinde, artık size ait ve sizin sorumluluğunuzda bir yuvanız olduğunun bilincinde değilsiniz bence. Ve bunun sonunda da, "abartılı davrandım" demek yerine "eşim şeytana mı uyar" tereddütü yaşıyorsunuz. Tam bir kaos!

Evlenmekte mi acele ettiniz ne oldu bilmem ama, evlenmiş de sayılmıyorsunuz şu durumda...

ailesinden hic ayrilmamis daha once belliki bende evlendigimde 1 sene kendime gelemedim hergun agliyordum esimden gizli. uyuyamiyordum geceleri zamanla oturacak merak etme 1 saatligine gitsen evini ozleyeceksin ama 15 gun cok canim esin bisey yapacagindan degil evine alisman icin daha cok zorlanirsin bu sekilde

Ben 6 senelik evliyim 15 gün için 15 kere düşünürüm. Hem çok özlerim hem de yalnız sıkılır diye üzülürüm ve zaten yalnız sıkılır diye beni bırakmaz.
Bi kere beni annemlere getirdi daha bu sene,anneme çok düşkünüm kalmak vakit geçirmek isterim ama eşim gidecekken gözlerim doldu o da dayanamadı gitmedi kaldı bizle
Çok erken daha sizin için. Daha 1 aylık ya

İlk defa bu kadar ayrıldım onlardan buradayken eşimi eşimin yanında da onları çok özlüyorum. Anakuzusuyum biraz malesef

1aylık evliyiz eşim beni bırakıp 15 gün annesine gitti deseydiniz alacağınız cevaplar,eşin tam bir ana kuzusu,evliliğin sorumluluğunu kaldıramaz,kayın validen fiştekliyor dikkat et yuvanı dağıtır,biter bu evlilik daha neler neler.
1 aylık ayrılık için 3 gün yeter de artardı anne özlemini gidermeye.hadi sen gençsin,toysun .annen de mi toy .

Ne yapsam bilemedim bi türlü
ay vallahi kafami vurucam duvarlara hala ne yapicam die sorguluosun . toplan yatin git evine yap sicak yemeklerini suslen bekle esini ..
ben 6 senelik evliyim . ne evimi birakir gider ailemde kalirim nede esimi evde birakirim aslaaa . ben birakanlarin sonunu burda cooookkk gordumm malesefki . adam bi an bosluga dusebilio malesefki . anlik tamamen .

İlk defa bu kadar ayrıldım onlardan buradayken eşimi eşimin yanında da onları çok özlüyorum. Anakuzusuyum biraz malesef
herkes ana kuzusu merak etme esinede helal olsun yollamis seni halinden anlayip ama sen bu tatil isini 1 haftada bitir hem aileni gormus ol hemde esine onu ozledigini ve oyuzden geri gittigini belirt tesekkur et her kula nasip olmuyo maalesef boyle koca

Çok yanlış yapmışsınız .daha siz bir aylık evlisiniz.1 gün bile kalmaya gerek yoktu bence.zaten 10 yıllık da evli olsanız eşlerin ailesine eşini bırakıp kalmaya gitmesi çok uygun değil bana gore.tabi yine de eş gelemez ziyarete gidilip birkaç gun kalınabilir de yeni evliyken çok yanlış.ama en büyük yanlış ailenizde .nasıl kabul ettiler ki.kizim olmaz daha yeni evlendin evine alış demeleri gerekirdi.arkadasin da çok yanlış akıl vermiş burda tek sorun aldatma ihtimali mi yani.oyle bir tipse gitmeden de aldatır merak etme.onu aklına getirme de bence çok uzatmadan geri dön.ailen de buna kirilirsa ayıp eder

Farklı bir bakış açısı ve keskin cümler saygı duyuyorum ama evli Bile sayılmazsınız ve kaos ne demek ya..
Her şey daha çok yemi ve alışma süreci var zaten böyle gelip kalmalarla alışamayacağımıda farkındayım yinede fikir beyan ettiğiniz için teşekkürler.

Peki anneniz hiç mi 'kızım manyadın mı ne yapıyorsun sen?' demedi size. Gidersem üzülecek demişsiniz de o zaman evlendirmeseymiş sizi. Şu an kocanızla birbirinizi tanımanız, soluksuz fingirdeşmeniz falan lazım.

1 aylık evlilik 15 gün.
Ben güveni falan geçtim de evlilik oturmaz o da gider sen boğulursun bu net .
Ayrıca annen demiyor mu kızım senin evin var hadi 1 w günü anladım kocan ne yer içer kv ne der . Benim annem direk kavga mı ettiniz diye sorar ne kadar da yokdesem de inanmaz . Sence de garip değil mi .
Azcık empati .... pls

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…