- 26 Ekim 2016
- 101
- 36
- 13
- Konu Sahibi Dokman bidam
-
Canım bu da normal değil bence. . Niye annende kalmak için dil dökmen gerekiyor ki?2 bucuk senelik evliyim, her seferinde sadece 1 gece kalabilmek icin dökmedigim dil kalmiyor
15 gün baya bi uzun. Birde daha yeni evliyken. Bilemedim yani seytana uymazda araya sogukluk girebilir.
herkes gibi ben de abes buldum.Yeni bi aylık evliyiz annemleri özledim onlara getirdi evdeyken konuştuk ne kadar kalmak istersin dedi bende 15 gün dedim olmaz dedi başta sonra çok istediğim için kıramadım beni kabul eti..
Arkadaşımla konuşuyorduk bu kadar uzun yanlız bırakma şeytana uyar falan dedi ne yapıcam ben şimdi erken dönsem annem üzülür 3 gün oldu eşimi çok özledim ve aklım onda ne yapıcam ben
15 gün az değil mi ya 1 aylık evlisin 3 ay kalsaydın bence (!)Yeni bi aylık evliyiz annemleri özledim onlara getirdi evdeyken konuştuk ne kadar kalmak istersin dedi bende 15 gün dedim olmaz dedi başta sonra çok istediğim için kıramadım beni kabul eti..
Arkadaşımla konuşuyorduk bu kadar uzun yanlız bırakma şeytana uyar falan dedi ne yapıcam ben şimdi erken dönsem annem üzülür 3 gün oldu eşimi çok özledim ve aklım onda ne yapıcam ben
Tesekkur ederimSizi cok begeniyorum gercekten bu konudada cok guzel bir yorumda bulunmussunuz tebrik ettim katiliyorum
Tesekkur ederim aklin yolu bir isteSizi cok begeniyorum gercekten bu konudada cok guzel bir yorumda bulunmussunuz tebrik ettim katiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?