- Konu Sahibi Dokman bidam
-
Hayata bazı seçimler uykusuz bırakır insanı pişmanlık fayda edermi
Her şeyin bi geri dönüş yolu var mı
Allahım ne cahil insanlar.. benim eltim aynı şehirde yarım saat uzaklıkta ayda bikaç gün illa gider kalır..Annemle yarim saat mesafede ayri sehirlerde oturuyoruz. Ona göre gidip gelinir günlük. Kendince aciklamasi bu tabi isin asli farkli, kendi annesinden cekiniyor baya bi geri kafalida kv, yok evlenince kiz tarafinin birbiriyle cok isi olmazmis, koca evde yalniz birakilmazmis falan filan. Hele birde gece yatili kaldiklarimi duysa ohoo bunlarin evlilikleri yürümüyo sanar o denli yani.
Sanirim ilk defa ayriliosunuz. Bence kiymetini bilin ama abartmayin. Yeni evlenmissiniz ne isiniz var orda onbes gun tadini cikarin evliligin. Varsayin bizim gibi gurbettesiniz
aldatıcaksa siz evdeykende yapar bunu.hastalık haricinde eşimi bırakıp gitmem kalmaya.Yeni bi aylık evliyiz annemleri özledim onlara getirdi evdeyken konuştuk ne kadar kalmak istersin dedi bende 15 gün dedim olmaz dedi başta sonra çok istediğim için kıramadım beni kabul eti..
Arkadaşımla konuşuyorduk bu kadar uzun yanlız bırakma şeytana uyar falan dedi ne yapıcam ben şimdi erken dönsem annem üzülür 3 gün oldu eşimi çok özledim ve aklım onda ne yapıcam ben
Degisiklik olur ciftlerede ara sira gerekiyor bencede. Bizim gelinimizde öyle cok gider kalir 1 hafta falan gelirkende kardeslerini getirir :)) Herkes kendi bilir.Allahım ne cahil insanlar.. benim eltim aynı şehirde yarım saat uzaklıkta ayda bikaç gün illa gider kalır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?