Aklım eşimde kaldı

Yok adami bos birakma yok gözü kayacak su bu değil bu mevzu.. yoksa evlenmeden ne yapıyordu bu adam???

Güvendiginiz insanlarla evlenin.
Güvenmeden evlenmeyin.

Ancak pek cok arkadasin dediği gibi neyin kalmasi o kadar...
Yasamadan bilemem elbette ancak uzun kalinacak donemlerde birlikte kalinirsa kalinir yoksa esinizle ziyaretinizi yapıp donersiniz.

Hani 3-5 gün tamam da..

evlilikle ilgili ne tuhaf düşüncen var. şeytana uyar mı ne demek. onu daha yeni evliyken bıraktım demek yerine ne düşünüyorsun???

Allahım ne cahil insanlar.. benim eltim aynı şehirde yarım saat uzaklıkta ayda bikaç gün illa gider kalır..

Esim olmadan 1 gun dahi kalmadim, cooook ciddi bir saglik sorunu olup da esim de tum sartlari zorlamasina ragmen gelemedigi surece de asla gitmem.

Daha bi ay once annenlerdeydin hep daha bi ayliksin 15 gun ne kadar cok sacmalamissin yani arkadasin haklida sen yeni evlisin esinle suan gununu gun etmen lazm yanlis yapiyosun esin sana gel annemlerde 15 gun kalalim dese emin ol uc gun durmazdin bi hafta durma bile don

Şeytana uyacak bir insan sizin yanınızdada uyar, ruhunuz duymaz.Güven şart, ilk aylarda böyle düşünürseniz bu evlilik zor geçer.Gurbette olanlar ne yapsın, yurtdışındayım yılda bir görüyorum ailemi.

aldatıcaksa siz evdeykende yapar bunu.hastalık haricinde eşimi bırakıp gitmem kalmaya.

15 gun yalniz kalirsa hemen eve kadin atarmis? sanki memlekette butun erkekler her gun sevisiyor, sevismezse ölür hastaligina yakalanmadiysa bisey olmaz.
Ama evliliginiz boyunca boyle 15 gun orda 1 ay orda yasarsaniz duzeninizi oturtamazsiniz. 1 hafta ideal.

Garip olmuş. Sen gitmek isteyebilirsin ama annen otur oturduğun yerde demeliydi.

Eşlerin birbirinden bukadar fazla ayrı kalmasını normal bulmuyorum .
Aldatır şeytana uyar Vs diye değil.. eğer zaten karaktersizse bunu sen varken de yapar . bu konuda için rahat etsin bence..

Benimde ailem uzakta ve eşimin işi gereği çok sık gidemiyorum . gitmek istesem ısrar etsem benimde eşim kırmaz ama istemez .

Ben eşim olmadan uyuyamam güvensizlikten değil huzurlu hissediyorum mutlu hissediyorum ailem evim benim..

4 yıla giricem evlilikte 1 gün eşim olmadan ailemde kalmadim teklifte etmedim. eşim ben yanına gitmeden uyuyamaz bile,, tv keyfi yapamam geç saatlere kadar.
Ben yanına gitmez isem döner durur ve kavga cikartir . uyuyamıyorum erkenden gelmiyorsun sabah işe giderken senin yüzünden geç kalıyorum diye:)

Ayrıca 1 aylık evlilik te niçin annenlere gittiniz koştura koştura? anneniz demedimi kızım evine alış daha çok yeni evlisin diye?

Annem benı geri gönderirdi eminim ilk ay
kalmaya gitsem üstelik 15 gün bide...

Benim eşime ilk ay böyle birşey yapsam çok üzülür ve kırılırdi eminim.
Eşiniz annesine kalmaya gitse eminim dünyayı yıkardiniz .

Bacım 3-5gün kaldıysan topla valizini haydi yuvana senin bi kocan var sorumlulujların var artık evlisin hem 1ay evde 15gün annede nedir ya. Annen nasıl izin verdi ona şaştım. Aldatıcak olan gündüz işe diye çıkıp karıya kıza yine gider ama en başından sen kocanı yalnız bırakırsan olmaz evliliğin zedelenir aöyliyim

Allahım ne cahil insanlar.. benim eltim aynı şehirde yarım saat uzaklıkta ayda bikaç gün illa gider kalır..
Degisiklik olur ciftlerede ara sira gerekiyor bencede. Bizim gelinimizde öyle cok gider kalir 1 hafta falan gelirkende kardeslerini getirir :)) Herkes kendi bilir.
Bu pazar annemler izinden gelicek mesela gidip kalicam Esimde evde temizlik yapacakmis Anne baskisi olmasa cok insancillar aslinda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…