Aklım eşimde kaldı

ben 1 gece uyuyamam esımden ayrııı

Yahu bir aylık evli adam 15 günde şeytana uyacaksa zaten kendisi şeytandır, başında beklemeye değmez. Rahat rahat kal annenin yanında. Sadakat dediğin başında beklemeyle olacak şey değil, onun adı zaten sadakat değil.

Bir aylık evlilikte annemde 15gün kalmak istesem annem beni zorla geri gönderir, eminim..
Aklın bence de eşinde kalsın ama şeytana uyar diye değil, '1 aylık kocamı evde bıraktım' diye.

Ayrıca hemen öyle şeytana uyar filan diye güvensizliklere başlama, bu kadar güvensizlik zarar verir, uyma arkadaşına, bariz saçmalamış

Yeni evliyken henüz 15 gün kalmak co k uzun geldi bana.. sonuçta ailemizin evi istediğiniz kadar kalırsınız ama henüz yeni iken fazla geldi.. aynı evde birbirinize çalışın sen evliliğe alış tadını çıkar sonra kalan daha iyiymis

Bence eşinizin aklı sizde kalmalı. Daha bir aylık evliyken 15 gün ailesinin yanıan giden kadın beni sevmiyor diye düşünürdüm ben olsam. Biz totalde dört senedir beraber 2,5 senelik de evliyiz ben eşimden o kadar ayrı kalamam özlerim.

Yanlis yapmissin daha 1 ayda noldu bi kadar ozledin arti 15 gun cok abarti esinden ayri kalmak icin annen seni anlar hak verir don sen evine esine soyle ozledim duramadim gel al beni de
8 senelik evliyim daha 3 gun bile kalmamisimdir arti uzak daha olsalar..
Senin artik sorunluluklarin var kurmus oldugun bi aile var her ozlemede gidip kalmak olurmu canim benim

Canım bu da normal değil bence. . Niye annende kalmak için dil dökmen gerekiyor ki?
Annemle yarim saat mesafede ayri sehirlerde oturuyoruz. Ona göre gidip gelinir günlük. Kendince aciklamasi bu tabi isin asli farkli, kendi annesinden cekiniyor baya bi geri kafalida kv, yok evlenince kiz tarafinin birbiriyle cok isi olmazmis, koca evde yalniz birakilmazmis falan filan. Hele birde gece yatili kaldiklarimi duysa ohoo bunlarin evlilikleri yürümüyo sanar o denli yani.

Annede 15 güm kalma nedir ya. Hem de bir aylıkevliyken. Arada 10 saat yol mu var?

Arkadasin zirvalamis. Adam sapik degil herhalde senle evlenmeden once nasi yasiyosa oyle yasar. Sevgiliyken birlikte yasamayan herkesin herkesi aldatmasi lazim o zaman. Ailen cok uzakta herhalde ondan 15 gun dedin. Ama tabi ozluyosan kalk git. Senet imzalamadin ya hayat senin hayatin. Esine de sana surpriz yapmak icin 15 gun dedim bak hemen geldim dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…