- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.994
- 548
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
Tespitlerine katiliyorum. Kayboldugu günden bu yana her bir gelişme bi oncekiyle çelişkili, mantik dışı. Nerde oldugu bilinmeyen bir yavru var baba ısrarla kızım bu koyde değil kaçırıp götürdüler onu diyor. Bu yorumu yapabiliyosan bildigi biseyler olmali insanin. Arama ekiplerinide suphelerin üzerine yonlendirirsin ama o da yok. Sadece yorum benim kizim kaçırıldı. Nasil eminsin? Hicbir gelisme yokken söylüyor bunu. Belki cocuk yolunu kaybetti bi yerde düştü kaldi.
Baba tefecilikle ugrasiyor alacak verecek davası cok olur bu adamlarin. Kaçıran medyum bir kadın cikiyor hemde baska bi sehirden gelen biri. O çocuk köyden hic cikmamis. Disardan biri gelse koye mi bırakır geri ölmüş bedenini. Zaten her yer didikleniyor.
Açlıktan ölmüş olabilecegine de ihtimal veremiyorum minicik bi yavru biraz susasin hemen aglar.. Vermedikce daha cok ağlar susturamazsin. Gunlerce açlığa sessiz katlanmasi mumkun degil küçüğümun. Köyden de cikmamis arama kurtarma gece gündüz arıyor cocugu saklayan ses cikarmasina musade mi eder. Mantik cercevesinde oturtamiyorum bunlari ya
Off leylam neler yaşadın senle Allah biliyor bir de katillerin. Ruhun melek yerin cennet oldu şimdi. Rabbim sana dunyada tadamadigin tum güzellikleri cennet köşelerinde tattirsin kuzum...
Acliktan ölme öyle 5-10 günde olmuyor benim bildigim kadari ile. Aklima ölüm oruclari geliyor. Onlar bile aylarca yasiyor. Üstelik dedigin gibi bu sekilde kiz dahada ses cikarirdi.
Bencede bu isin icinde cok büyük bir is var. Konu cok derin olabilir ve o medyum olayida göz boyama olabilir. Kadin bir iki yil yatar, hatta kim bilir para karsilikligi ile.
Cünkü aile diyelim biliyor ve köyün aranilmasini istemiyor. Polis ve jandarma ne zamandan beri bu konuda bir aileden emir alir oldu? Niye yinede bir arama olmadi? Bundan dolayi bile birseyler var diyorum fakat asla ögretemeyecegi bence.