- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
- #1.081
Evet idamdan ziyade aslında olay olmadan teşebbüs aşamasında yakalandiklarinda yüksek cezalar verilmeli.Bir ara online bir oyun üzerinden çocuklara ulaşmaya çalışan sapıklarla diyaloglar yayınlandı eksisözlükte.
Çocuk gibi davranıp, karşıdakileri konuşturdular.
Bunu sen ben gibi sıradan vatandaş yapabiliyor,
Yapsınlar, tespit etsinler, 10 yaşındaki çocuğa
Annen evde mi, diyen manyagı.
Alsınlar evinden, 12 yaşındaki çocuktan fotoğraf isteyeni.
Ben bu tedavi meselesine sıcak bakamıyorum maalesef. İnanmıyorum çünkü böyle bir manyağın değişeceğine.
Mesela aklıma düştü geçenlerde bilmem hatırlar mısınız. 4 aylık bir bebeği annesi babasınin bir anlık boşluğundan faydalanıp pusetinden kaçırmışlardi. Doruk bebek.
Sonra mobesselerden falan bulup ertesi gün evlerine baskın yaptıklarında kaçıranlara biri bebeği 4. Kat tuvalet penceresinden apartman boşluğuna atıyor. Allahın lutfu işte en alt katta oturan kartonlarini yiğmis oraya ve çocuk basit yaralar ile kurtuldu. Bakın çocuk kaçırma var ve çocuğu 4. Kattan atma var. Çocugün yaşaması mucize. Neyse geçen arattırdım ne kadar ceza almışlar diye 2-2.5 yıl cezaları var. Muhtemelen yargılama aşamasında 3-5 ay yattılar çıktılar.
Şimdi bu insanlar ne yapacaktı o cocugu ne maksatla kaçırdılar. Muhtemelen satacakti. Çünkü 1 yaşlı baba iki bekar kızı bu işi yapanlar. Bu adamlar bu kadarcik ceza ile bir daha bu işten vazgeçerler mi? Mevcut sistem bok çukuru resmen. Böyle ödül gibi ceza mı olur.