- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Temizlikte neler kullanıyorsunuz peki.27yasindayim tek yaşıyorum ve temizlik takintim gittikçe artiyor
Ve hiç bir organik şey kimyasal kadar temiz yapmıyor bence .
Markette olan her şeyiTemizlikte neler kullanıyorsunuz peki.
Evet bence de kimyasallar lekeleri uprastırmadan cıkarıyor ama en azından organik ya da az kimyasal olanları tercih edin, cildinize ve ciğerlerinize yazık değil miMarkette olan her şeyiçamaşır suyu , cif , yağ sokucu , kireç sökücü , camsil . Şimdilik bunlar geldi aklıma
Doğrudur yazık ama max 80 90 yıl yaşayacağız, tertemiz görünmesi daha önemli gibi geliyorEvet bence de kimyasallar lekeleri uprastırmadan cıkarıyor ama en azından organik ya da az kimyasal olanları tercih edin, cildinize ve ciğerlerinize yazık değil mi
Green clean falan fena değil ya sanki. Bilemedim simdi kıyas yapmak lazım birebir. Moms greens güzel bu aralar onu deniyorum. Böyle konusuyorum da benim evimde de var kimyasallar. Hatta gecen gün fotosunu cektim, sanırım bende de var temizlik takıntısı =((Doğrudur yazık ama max 80 90 yıl yaşayacağız, tertemiz görünmesi daha önemli gibi geliyor
Marketteki organikler bile kimyasallar kadar iyi değil kaç defa denedim
Standart ben aslında ama acaba şunu demeye başladım bu tarz bir temizlik acaba bana ekonomik olarak bir fırsat sunar mı ama böyle temizleyince daha çok temizleniyor sankiMarkette olan her şeyiçamaşır suyu , cif , yağ sokucu , kireç sökücü , camsil . Şimdilik bunlar geldi aklıma
Birde bu var ciddi bir zarar söz konusuEvet bence de kimyasallar lekeleri uprastırmadan cıkarıyor ama en azından organik ya da az kimyasal olanları tercih edin, cildinize ve ciğerlerinize yazık değil mi
Son 5 senedir yalnız yaşıyorum ve ben yalnız yaşamaya başlayınca temizlik yapmaya da başladım annelerde haftada 5 gün yardımcı abla geliyordu/geliyor .Green clean falan fena değil ya sanki. Bilemedim simdi kıyas yapmak lazım birebir. Moms greens güzel bu aralar onu deniyorum. Böyle konusuyorum da benim evimde de var kimyasallar. Hatta gecen gün fotosunu cektim, sanırım bende de var temizlik takıntısı =((
Bilgi için teşekkürler h daha önce duymadım evde yapılan bulaşık deterjanı ve sabun cevizi falan araştırayım birSimdi ben biraz ekonomik ve dogal yollardan bahsedebilirim, hatta bir de kitap önereyim =)
Kitabın adı zehirsiz ev. Çeşitli receteler var içinde ekonomik, deneyebileceğiniz.
Karbonat, limon tuzu, beyaz sirke, Arap sabunu (benim tercihim değil ama ekonomik) aklıma ilk gelenler. Sıvı sabununuzu bile kendiniz yapabilirsiniz. İyi sabun yapmayı bilen köylüler var onlardan temin ederseniz. (daha cok Hatay, Antep gbi illerde) rendeleyin sıcak su karısımı Bi gece bekletiliyor Die aklımda (uzun süredir yapmıyorum, tarifi vardır İnternette) çamasırlar içinde sabun cevizi kullanmıştım daha önce memnun kaldım. Sürdürülebilir Bi ürün mesela o. Onu da arastırın derim.
O temizlik takıntısını bana da bulaştırsnız az birazGreen clean falan fena değil ya sanki. Bilemedim simdi kıyas yapmak lazım birebir. Moms greens güzel bu aralar onu deniyorum. Böyle konusuyorum da benim evimde de var kimyasallar. Hatta gecen gün fotosunu cektim, sanırım bende de var temizlik takıntısı =((
Peki tedavi olmayı düşünüyor musunuzSon 5 senedir yalnız yaşıyorum ve ben yalnız yaşamaya başlayınca temizlik yapmaya da başladım annelerde haftada 5 gün yardımcı abla geliyordu/geliyor .
Eskiden yoktu ama şimdi ne yapsam da bi türlü tertemiz olmuyor gibi hissediyorum. Bunu da sonradan öğrenmeme bağlıyorum. Her an tertemiz olmalı takıntısı oluşuyor
Dediginiz markaları denedim ama beni tatmin edemediler direkt kimyasal gibi degil bariz fark var
Maddi olarak soyluyorsaniz bence markette satilanlarlada evde yapılanlarda kimyasallardan pahalıya geliyor .Standart ben aslında ama acaba şunu demeye başladım bu tarz bir temizlik acaba bana ekonomik olarak bir fırsat sunar mı ama böyle temizleyince daha çok temizleniyor sanki
HayırPeki tedavi olmayı düşünüyor musunuz
Ya temizliğe, düzene alısınca insan sanki kopamıyor. Yani hep öle kalsın istiyor ne biliyim değişik bir his. Ben doktora bile gidebilirim böle devam ederse.O temizlik takıntısını bana da bulaştırsnız az biraz
Cünkü kendinizi böle daha mutlu hissediyorsunuz değil miHayırçünkü tedavilik bir şey yok
Benim düşü ncem şu aslında sadece kendim yapar ve kullanırsan acaba ekonomik olur mu ama şu var daha çok uğraştıracaksa temizlik için o da zor. Çünkü benim temizlik için çok uzun zamanlarım yok. Mesela bir şey sorsam lavaboları ne kadar sürede temizliyorsunuzMaddi olarak soyluyorsaniz bence markette satilanlarlada evde yapılanlarda kimyasallardan pahalıya geliyor .
Siz bunu bir iş gibi yapmayı düşünürseniz sosyal medya da sabun dişi satan bir şey gormedim az var yani , bence arastirilabilinir. Ama size karı ne olur bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?