- Konu Sahibi Love_your_life
-
Süre derken Bi sabah Bi aksam temizliyorum benBenim düşü ncem şu aslında sadece kendim yapar ve kullanırsan acaba ekonomik olur mu ama şu var daha çok uğraştıracaksa temizlik için o da zor. Çünkü benim temizlik için çok uzun zamanlarım yok. Mesela bir şey sorsam lavaboları ne kadar sürede temizliyorsunuz
Evet yaşasın temizlikCünkü kendinizi böle daha mutlu hissediyorsunuz değil mi
Herseyi ütülemek istiyor musunuz peki benim gbi. Sadece merakımdan soruyorum aslında.Hayırçünkü tedavilik bir şey yok
Ya benim aralarında 20 ay olan bebeklerim olacağı için hep düzenli olsun takıntım pek olmaz ama benim için tezgah toplu olsa lavaboları temiz yerler tozsuz olsa ve evin temiz koksa dışarıdan gelince yetecekYa temizliğe, düzene alısınca insan sanki kopamıyor. Yani hep öle kalsın istiyor ne biliyim değişik bir his. Ben doktora bile gidebilirim böle devam ederse.
YaaaSüre derken Bi sabah Bi aksam temizliyorum ben
Simdi evde bebeklee varsa durum farklı.Onlar cok ilgi istiyorlar yani ben o konuda yorum yapamam, bilgim dısında.Ya benim aralarında 20 ay olan bebeklerim olacağı için hep düzenli olsun takıntım pek olmaz ama benim için tezgah toplu olsa lavaboları temiz yerler tozsuz olsa ve evin temiz koksa dışarıdan gelince yetecek
Yani bence ben normal değilim. Kendi evimi kuruyorum su aralar enerjimi o yönde de kullanıyor olanilirim. Yoruluyorum da cok o yüzden kıstasın ben olamam. Br de herkesin tarzı farklı ki.Yaaao baya fazla derece mi normal mi bu ya ben mi anormal kaldım acaba şimdi
Ben hafta da 2 ya da 3 kere .Benim düşü ncem şu aslında sadece kendim yapar ve kullanırsan acaba ekonomik olur mu ama şu var daha çok uğraştıracaksa temizlik için o da zor. Çünkü benim temizlik için çok uzun zamanlarım yok. Mesela bir şey sorsam lavaboları ne kadar sürede temizliyorsunuz
1. Geçen gün marketten süt aldım bilindik bir marka 1 litresi 5,25 tl sizce maddi olarak düşündüğümüzde güvendiğimiz bir yerden süt alsak kaynatsak şişelesek taze tüketsek daha mı iyi olur daha ucuz ama sağlıklı mı?
Kimyasal da karbonat sirke de kullanıyorum. Cif çok kullanırım. Ama kireç çözücü almıyorum artık. Beyaz sirke, tuz, karbonat güzel bir kireç çözücü2. Şu inst. Bazı bayanlar var ev temizliği vs atıyorlar mesela sürekli beyaz sirke kullanan beyaz sabun karbonat kullanan bayanlar var şimdi öyle bir temizlik sizce daha mı sağlıklı olur daha mı ekonomik olur
Çocuğum yok ama buna da cevap vereyim kusur kalmasın. Kirlendikçe, tozlandıkça, dağıldıkça...3. Evi haftada kaç kez temizliyorsunuz. Özellikle birkaç çocuğu olan bayanlar rutin en çok neyi yaparsınız?
Yok ütüye geçiş yok henüz ama bir koyversem oda gelir.Herseyi ütülemek istiyor musunuz peki benim gbi. Sadece merakımdan soruyorum aslında.
Herseyi yıkayıp ütülemeye bayıldım. Özellikle bunlar yeni iseYok ütüye geçiş yok henüz ama bir koyversem oda gelir.
Utu her şeyi daha güzel gösteriyor ya
Herseyi yıkayıp ütülemeye bayıldım. Özellikle bunlar yeni iseallahım bence ben doktorluk Bi vakayım. O da Bi baslayınca sarıyor.
Doğru yani yaşamlar farklı o da var mesela ben şuan 3 hafta sonra doğum yapacak birisiyimYani bence ben normal değilim. Kendi evimi kuruyorum su aralar enerjimi o yönde de kullanıyor olanilirim. Yoruluyorum da cok o yüzden kıstasın ben olamam. Br de herkesin tarzı farklı ki.
Hımm anladım bizim en çok kirlenen yerler oralarda çünkü kızım sürekli el yıkamadaBen hafta da 2 ya da 3 kere .
Gün içinde evde olmadigim için ve tek yaşadığım için en az kirlenen yerler onlar .
Ama her gün eşşek gibi çalışmama rağmen keşke her gün halıya bir süpürge vurabilsem diyorum
Az önceki yanlış oldu. Özür dilerim. emojiyi koyunca yazı silindi. Nasıl sıkılmıyorsunuz ben ütülemeyeyim diye gömlek pantolonu ona göre seçiyorum. Temizlik takıntımın önündeki tek engel üşengeçliğim yazmıştım.Herseyi yıkayıp ütülemeye bayıldım. Özellikle bunlar yeni iseallahım bence ben doktorluk Bi vakayım. O da Bi baslayınca sarıyor.
Yani sizin durumunuz cok farklı zaten. Kıyas kabul edemeyiz ki. Bizim evimizde kanser hastamız var. Kemoterapi alıyor ekstra dikkat ediyoruz biraz da o beni etkiledi sanırım.Doğru yani yaşamlar farklı o da var mesela ben şuan 3 hafta sonra doğum yapacak birisiyim18 aylık bebek var evde derken sadece temiz olsa yeterli ile yetiniyorum
Teşekkür ederim. Peki bu beyaz sirke karbonat baya çıkarıyor mu? Ne kadar sürede tahmini temizlik sizin için yinede mesela kaç günde bir gibi. Bizim burada tanıdığım birisi var bu inek sütü vs işi yapıyor. Tatlı yapmaya kızımın içmesi için kendim için yoğurt için alsam mı diyprum gerçi yoğurt için alıyorum ama sürekli içmeye olur mu bilemedimGünlük süt/mandıra sütü denilen şeyleri içemiyorum. Zaten süt de çok sevmem. İçmek istediğimde ya da içmem gerektiğinde kutu süt alıyorum. Bilindik herhangi bir marka.
Kimyasal da karbonat sirke de kullanıyorum. Cif çok kullanırım. Ama kireç çözücü almıyorum artık. Beyaz sirke, tuz, karbonat güzel bir kireç çözücü
Çocuğum yok ama buna da cevap vereyim kusur kalmasın. Kirlendikçe, tozlandıkça, dağıldıkça...
Gelmeye başladı gibi size ütü düzeniYok ütüye geçiş yok henüz ama bir koyversem oda gelir.
Utu her şeyi daha güzel gösteriyor ya
Üşengeçlik bence de bu çok önemli bir noktaAz önceki yanlış oldu. Özür dilerim. emojiyi koyunca yazı silindi. Nasıl sıkılmıyorsunuz ben ütülemeyeyim diye gömlek pantolonu ona göre seçiyorum. Temizlik takıntımın önündeki tek engel üşengeçliğim yazmıştım.bu arkadaşı koyarken silindi
Öncelikle geçmiş olsun. Bu da çok önemli tabi hijyen çok daha önemliYani sizin durumunuz cok farklı zaten. Kıyas kabul edemeyiz ki. Bizim evimizde kanser hastamız var. Kemoterapi alıyor ekstra dikkat ediyoruz biraz da o beni etkiledi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?