Uğraşmayın boşuna anlatamazsınız. Onun hedefinde eylemi gerçekleştiren kişi önemli. Rehabilite edip topluma kazandıracak pedofilileri. Çünkü tedavi edilebileceğine inanıyor. Böyle bir düşüncedeki birine ne desek anlamazKonu sahibinin erkek kardeşi pedofili. Kız şuan 14 yaşında ve artık patlayıp ailesine açılmış taciz yıllar süren bir taciz çok eskiye dayanıyor konu sahibinin abisi 28 yaşında bir pedofili, kaç sayfadır yazıyoruz kavramları oturtabildiniz mi şimdi?
Cahil olan bizizDaha az önce pedofilinin tanımını tekrar okudum.Bazilari açıp okusa iyi olur.Haa bu arada böyleleri de varmış.Pedofiliyi savunanlar.Demek bizim ülkemizde de var.
Şikayet ettim sizi . Kimseye hakaret edemezsiniz. Yeter artıkÖyle bir sey demiyor konu sahibi. Taciz 1 yili askindir sürüyor diyor. Pedofili olduğunu düşünmüyorum bu yuzden ama arastirilmasi lazim, bu sen oyle diyosun diye olan bisey degil car car bi susun artik cahil cühela ekibi.
Niye engellemiyorsun ve ugrasiyorsun. Bosuna sinirini bozuyorsun. Göz ardi et secenegini bu gibi durumlar icin koydular muhtemelen. Bosversene ya gordum uzuldum kendini paralamana.Hayir laftan anlamayan beyinsizler var ben bizim ülkede cidden pedofiliyi savunan bir tek insan görmedim.
Dönüp dönüp konuya geliyor bir de. Hiç mi dur durağı olmaz bir insanınŞikayet ettim sizi . Kimseye hakaret edemezsiniz. Yeter artık
Salınacak zaten cezasını çektikten sonra. Ben o vakit için konuşuyorum. Bu adam sucsuz cezasini çekmesin mi diyorum. Bana kalsa hic salmam ömür boyu klinikte tutarım. Diyorum. Ama cikacak mecburen birileri takibini yapmalı. Devlet nereye kadar yapabilir bunu. Illaki aileden birilerine düşecek bu görev de ne yazik ki. Magdur kiz icin ne diyeyim mecbur bir ton terapi almalı gerekirse ilac yardimi kafasindan atmak için baska ugrasilar bulmali kendini gelistirmeye hayatini kurtarmaya odaklanmali. Ben mesela dayim tarafindan elle tacize uğradığımda 17 yasindaydim. 16 yasimda ilk cinsel birlikteligimi güle oynaya canim istedigi için benden 6 yas buyuk 22 yasindaki sevgilimle yaşamıştım. Simdi burdaki karistirilan tanimlara göre sevgilim de dayım da pedofili olmali. Halbuki dayım ensest ve istismarci. Kavramlari oturtmadan nasil care arayabiliriz ki. Simdi mesela o magduriyetimde ben once anneme söyledim onun huyu ya o dedi ben lisedeyken de benimle uyumak isteyip arkadan sariliyodu dedi. Bunu duyan babam güldü. Ben şok oluyorum bunlar rahat. Teyzemle konustum bir gun bana da yapio sapik o ya özellikle benim yanimda soyun iste nolcak yabanci miyim diyo dedi. Annem de teyzem de hic benim gibi travma yasamamislar. Ben yillarca bunu düşündüm kizdim ofkelendim hepsine icten ice. Zihin çok garip bisey ya bi probleme ne kadar cok sorunlu gözüyle bakarsan o kadar büyüyor kafanda. Taciz sorun degil diye demiorum bu sefer de oyle anlamayin. Kendine acimanin bir siniri olmali. Kendine acimayi da cok abartmamak lazim magdursan. Ben siddet de gördüm falanca yerim de kirildi tacize de ugradim bu yasima kadar tonlarca sey yasadim. Bi yerden sonra jokerin dedigi gibi seni öldürmeyen şey seni değiştiriyor. O degisime odaklanmasi lazim magdur kişinin. Çünkü travmalar genelde seni olmak istemedigin birine dönüştürmeye megillidir. Kendini düzgün bi cizgide stabil tutmaya odaklanman lazim. Terapiler ilaclar hepsi bunun icin zaten. Huzurlu kala kala huzurlu kalmayi ogreniyorsun. Bu iflah olmaz delileri elersek tum herkes icin gecerli suclular dahil. Normal adam suc isler mi zaten. Her suclunun tedavi olmasi gerekir. Sirf kapatmayla akillanmazlar bunu demek istiyorum. Daha beter kafayo kirip cikiolar.
Kendi durumunu aklayıp psikolojik olarak rahatlama sağlayacak ama olmaz. 16 yaşındaki kız rızam dışında beraber oldu adam dese adam ceza alıyor yahuu. Her kız isteyerek 16 yaşında cinselliğe mi başlasın? Kendi yaşasın karışmayız ama her ergenlikte gence empoze edemez bu durumuAy ne anlatıyorsunuz ya.. lütfen gidip mağdura anlatın bunları.
Bu arada evet 16 yaşındaki sevgiliniz de dayınız da pedofili.
Kendi durumunu aklayıp psikolojik olarak rahatlama sağlayacak ama olmaz. 16 yaşındaki kız rızam dışında beraber oldu adam dese adam ceza alıyor yahuu. Her kız isteyerek 16 yaşında cinselliğe mi başlasın? Kendi yaşasın karışmayız ama her ergenlikte gence empoze edemez bu durumu
Lutfen kendini suclu hissetme baskasinin günahını ayıbını üstlenme.Sana burda bunlari yazmak iyi gelmiyorsa lütfen yazma biz elimizden geldiğince destek olmaya calisiyoruz ama ayrinti yazmak zorunda değilsin kendini zorlama gercekten yasadiginiz durum cok zor korkunç bisi ama bundan ne siz ne aileniz sorumlu değil kendinizi hasta edeceksiniz beyninizde sürekli olayi canlandirmayin.Bugunlerde gececk insallah cezasini cekip akillanir Rabbim yardımciniz olsunArkadaşlar bugün sabah polise verdiği ifadeyi okudum kardeş bozuntusunun karakoldan bir tanıdığımdan rica ettim.olay pedofili mi değil mi tartışmalarını rica ediyorum bi kenara bırakın bu konuda ki net düşüncemi zaten yazdıklarımdan tutumumdan anlamışsınızdır. annemler teyzemlerle çok yakın oturuyor aynı sitede aralarında bir bina var sadece ve çok sık gidip geliriz onların çocuklar ve biz kardeş gibi büyüdük o yüzden kardeşim hergün onların evine girsede kimse şüphe duymuyor her bulduğu fırsatta kızı taciz ediyor ilk başta kız bunu abisi olarak gördüğü için elini omzuna atmış Buda ordan bi cesaret alıp bi gün az biyerine öbür gün başka biyerine bi çok kez bunu yapmış kızın sesi çıkmayınca bu şerefsiz kızında gönlü var sanıp her seferinde arttırmış kızıın sesinin çıkmama sebebi başta anlamamış nerden bilsin kız onüç yaşında Sonradan idrak etmiş karşı gelmiş ama bu durmamış tabi alışmış bi kere ifadesinde şu yazıyor ekmek yemek gibi su içmek gibi bi alışkanlık edimdim onu sürekli yapmak istedim yaptım demiş.bir diğer soru da kendinden küçük başka çocuklara ilgi duydun mu duyuyormusun eğer öyle ise iş başka bir boyut alır denilmiş verdiği cevap hayatımda ilk kez bu kıza karşı böyle bişey duydum başka hiç bir çocuğa karşı böyle bir hissiyatının olmadığını söylemiş kaldı ki evde biri 9 biri 11 yaşında ablamın kızları var ve çok düşkünlerdi dayılarına çok zaman annemlerde kalırlar ablamın kızları ha diceksiniz belki onlarada yaptı nerden bileceksin.yapmamış bizde araştırdık ablam kızları aldı belki bana söyleyemezler diye psikoloğa götürdü psikolog böyle bir şeye maruz kalmadıklarını söylemiş ablama. Bunun ki bir anlık hevesle başladı ve devamı geldi bunu pedofili hastası olduğundan değil bence bile isteye yaptı alışmış bi kere pislik hoşuna gittikçe daha da arttırmış İşte olay bu kızlar pedofili hastası olmaması yaptığı şeyin pedofili olduğu gerçeğini de değiştirmiyor ne yazıkki neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.bunları size yazarken bile elim ayağım titriyor varın neler yaşadığımızı siz düşünün
Bazisi bende de engelli ama devamli alintiladiklari için sayfada kim neye ne yazmış anlamiorum sarı sarı oralar ustune basiorum anlamak için konuyu derken, gene okumus bulunuyorum :) bazi kisiler burayi mesken edinmiş burda yatip kalkio birbirlerine uzaktan çak falan yapio sirf burda degil her konuda boyle hep ayni isimleri gormekten ben biktim onlar sirf kendi gibilerin yorumlarini okumaktan bıkmadı.samantha ayrica burada yaptigin tartismalar literaturde bir degisiklik yapmayacak. Kim ne dusunurse dusunsun,cok mu onemli bu kadar ciddiye aliyorsun her seferinde ve kavga ediyorsun? Kendine hakim olamadigin zamanlarda, bu insanin benim icin degeri var mi diye dusun. Tanimiyorsun, etmiyorsun kimseyi, ben de dahil. Simdi senle diyalog kuramazsam, beni anlayamadigini dusunursem seni de engellerim. Bosuna insanlara hakaret ediyorsun, tartisiyorsun, ciddiye aliyorsun kavgalari. Bak hepsi bende engelli, ne diye ugrasacagim. Sakin..
Bana kalırsa ensest egilimleri var kardeşinizin. Kiz küçük ayri konu rezalet bi durum maalesef, ama yemek yeme gibi su icme gibi bi aliskanlik edindim cumlesindeki alt metin ve bunun bi akrabaya olmasi. Baska çocuklara bi his beslemedim diyor niye özellikle bu cocuga takmis çünkü kolay ulaşılabilir (yuz buldugu ve akraba oldugu icin) ve ayni zamanda yasakli olmasi cazip gelmis. Umarim diger kuzenlerinize gercekten taciz olmamistir gerci ortaya cikardi yaslari geregi psikolog seansinda. Sapik bi beyni oldugu her halükarda aşikar. Araştırılacaktir daha.Arkadaşlar bugün sabah polise verdiği ifadeyi okudum kardeş bozuntusunun karakoldan bir tanıdığımdan rica ettim.olay pedofili mi değil mi tartışmalarını rica ediyorum bi kenara bırakın bu konuda ki net düşüncemi zaten yazdıklarımdan tutumumdan anlamışsınızdır. annemler teyzemlerle çok yakın oturuyor aynı sitede aralarında bir bina var sadece ve çok sık gidip geliriz onların çocuklar ve biz kardeş gibi büyüdük o yüzden kardeşim hergün onların evine girsede kimse şüphe duymuyor her bulduğu fırsatta kızı taciz ediyor ilk başta kız bunu abisi olarak gördüğü için elini omzuna atmış Buda ordan bi cesaret alıp bi gün az biyerine öbür gün başka biyerine bi çok kez bunu yapmış kızın sesi çıkmayınca bu şerefsiz kızında gönlü var sanıp her seferinde arttırmış kızıın sesinin çıkmama sebebi başta anlamamış nerden bilsin kız onüç yaşında Sonradan idrak etmiş karşı gelmiş ama bu durmamış tabi alışmış bi kere ifadesinde şu yazıyor ekmek yemek gibi su içmek gibi bi alışkanlık edimdim onu sürekli yapmak istedim yaptım demiş.bir diğer soru da kendinden küçük başka çocuklara ilgi duydun mu duyuyormusun eğer öyle ise iş başka bir boyut alır denilmiş verdiği cevap hayatımda ilk kez bu kıza karşı böyle bişey duydum başka hiç bir çocuğa karşı böyle bir hissiyatının olmadığını söylemiş kaldı ki evde biri 9 biri 11 yaşında ablamın kızları var ve çok düşkünlerdi dayılarına çok zaman annemlerde kalırlar ablamın kızları ha diceksiniz belki onlarada yaptı nerden bileceksin.yapmamış bizde araştırdık ablam kızları aldı belki bana söyleyemezler diye psikoloğa götürdü psikolog böyle bir şeye maruz kalmadıklarını söylemiş ablama. Bunun ki bir anlık hevesle başladı ve devamı geldi bunu pedofili hastası olduğundan değil bence bile isteye yaptı alışmış bi kere pislik hoşuna gittikçe daha da arttırmış İşte olay bu kızlar pedofili hastası olmaması yaptığı şeyin pedofili olduğu gerçeğini de değiştirmiyor ne yazıkki neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.bunları size yazarken bile elim ayağım titriyor varın neler yaşadığımızı siz düşünün
Bana kalırsa ensest egilimleri var kardeşinizin. Kiz küçük ayri konu rezalet bi durum maalesef, ama yemek yeme gibi su icme gibi bi aliskanlik edindim cumlesindeki alt metin ve bunun bi akrabaya olmasi. Baska çocuklara bi his beslemedim diyor niye özellikle bu cocuga takmis çünkü kolay ulaşılabilir (yuz buldugu ve akraba oldugu icin) ve ayni zamanda yasakli olmasi cazip gelmis. Umarim diger kuzenlerinize gercekten taciz olmamistir gerci ortaya cikardi yaslari geregi psikolog seansinda. Sapik bi beyni oldugu her halükarda aşikar. Araştırılacaktir daha. Umarım akıllanır bir daha böyle bir şeye kalkışmaz ne deyim keşke elimden bişey gelse ama gelmiyor mahvoldum günlerdir bir lokma ekmek yerden boğazımda kalıyor
. Umarım akıllanır bir daha böyle bir şeye kalkışmaz ne deyim keşke elimden bişey gelse ama gelmiyor mahvoldum günlerdir bir lokma ekmek yerden boğazımda kalıyorBana kalırsa ensest egilimleri var kardeşinizin. Kiz küçük ayri konu rezalet bi durum maalesef, ama yemek yeme gibi su icme gibi bi aliskanlik edindim cumlesindeki alt metin ve bunun bi akrabaya olmasi. Baska çocuklara bi his beslemedim diyor niye özellikle bu cocuga takmis çünkü kolay ulaşılabilir (yuz buldugu ve akraba oldugu icin) ve ayni zamanda yasakli olmasi cazip gelmis. Umarim diger kuzenlerinize gercekten taciz olmamistir gerci ortaya cikardi yaslari geregi psikolog seansinda. Sapik bi beyni oldugu her halükarda aşikar. Araştırılacaktir daha.
Dört günde 3 kilo verdim hayatta kalmak için ağzıma bir iki lokma alabiliyorum oda suyla zorla yutuyorum biliyorum suç bizim suçumuz değil ama can bizim canımız kanatıyor öldürmüyor ama sürünmekten beter ediyor bu acıLutfen kendini suclu hissetme baskasinin günahını ayıbını üstlenme.Sana burda bunlari yazmak iyi gelmiyorsa lütfen yazma biz elimizden geldiğince destek olmaya calisiyoruz ama ayrinti yazmak zorunda değilsin kendini zorlama gercekten yasadiginiz durum cok zor korkunç bisi ama bundan ne siz ne aileniz sorumlu değil kendinizi hasta edeceksiniz beyninizde sürekli olayi canlandirmayin.Bugunlerde gececk insallah cezasini cekip akillanir Rabbim yardımciniz olsun
Kesinlikle öyle diğer teyzelerim Bile bizle görüşmeyi kesecek hiç bir akrabanın yüzüne bakamayız artık bitti 10 yıl geçse de 20 yıl geçse de bu değişmeyecekKızla birlikte ailesinin de belki yardım alması gerekecek. Çünkü tüm akrabalık ilişkileriniz yerle bir olmuş durumda. Olayı kendi icinde kahrola kahrola kapatsaniz dahi insanlar aynı sitede oturan yakın akrabalarin neden görüşmediğini merak edecekler sizleri darlayacaklar. Şuan üzüntüden belki bunlari düşünmek aklınıza bile gelmemiştir ama ne yapacaksınız,kendi ailenizle tekrar konuştunuz mu bu durumu
Öyle bir sey demiyor konu sahibi. Taciz 1 yili askindir sürüyor diyor. Pedofili olduğunu düşünmüyorum bu yuzden ama arastirilmasi lazim, bu sen oyle diyosun diye olan bisey degil car car bi susun artik cahil cühela ekibi.
Hem ensest hem pedofili işte. Neyi tartışıyorsunuz cidden anlamıyorum. Üstüne de millete hakaret ediyorsunuz.Bana kalırsa ensest egilimleri var kardeşinizin. Kiz küçük ayri konu rezalet bi durum maalesef, ama yemek yeme gibi su icme gibi bi aliskanlik edindim cumlesindeki alt metin ve bunun bi akrabaya olmasi. Baska çocuklara bi his beslemedim diyor niye özellikle bu cocuga takmis çünkü kolay ulaşılabilir (yuz buldugu ve akraba oldugu icin) ve ayni zamanda yasakli olmasi cazip gelmis. Umarim diger kuzenlerinize gercekten taciz olmamistir gerci ortaya cikardi yaslari geregi psikolog seansinda. Sapik bi beyni oldugu her halükarda aşikar. Araştırılacaktir daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?