Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Rehabilite de edilsin mi? Topluma kazandırılıp milletin çoluk çocuğunun içine salınsın mı bu sapık? Şu sapığa kafa yorduğunuz kadar mağdura da yorsaydınız niyetinizi daha iyi görebilirdim.
Salınacak zaten cezasını çektikten sonra. Ben o vakit için konuşuyorum. Bu adam sucsuz cezasini çekmesin mi diyorum. Bana kalsa hic salmam ömür boyu klinikte tutarım. Diyorum. Ama cikacak mecburen birileri takibini yapmalı. Devlet nereye kadar yapabilir bunu. Illaki aileden birilerine düşecek bu görev de ne yazik ki. Magdur kiz icin ne diyeyim mecbur bir ton terapi almalı gerekirse ilac yardimi kafasindan atmak için baska ugrasilar bulmali kendini gelistirmeye hayatini kurtarmaya odaklanmali. Ben mesela dayim tarafindan elle tacize uğradığımda 17 yasindaydim. 16 yasimda ilk cinsel birlikteligimi güle oynaya canim istedigi için benden 6 yas buyuk 22 yasindaki sevgilimle yaşamıştım. Simdi burdaki karistirilan tanimlara göre sevgilim de dayım da pedofili olmali. Halbuki dayım ensest ve istismarci. Kavramlari oturtmadan nasil care arayabiliriz ki. Simdi mesela o magduriyetimde ben once anneme söyledim onun huyu ya o dedi ben lisedeyken de benimle uyumak isteyip arkadan sariliyodu dedi. Bunu duyan babam güldü. Ben şok oluyorum bunlar rahat. Teyzemle konustum bir gun bana da yapio sapik o ya özellikle benim yanimda soyun iste nolcak yabanci miyim diyo dedi. Annem de teyzem de hic benim gibi travma yasamamislar. Ben yillarca bunu düşündüm kizdim ofkelendim hepsine icten ice. Zihin çok garip bisey ya bi probleme ne kadar cok sorunlu gözüyle bakarsan o kadar büyüyor kafanda. Taciz sorun degil diye demiorum bu sefer de oyle anlamayin. Kendine acimanin bir siniri olmali. Kendine acimayi da cok abartmamak lazim magdursan. Ben siddet de gördüm falanca yerim de kirildi tacize de ugradim bu yasima kadar tonlarca sey yasadim. Bi yerden sonra jokerin dedigi gibi seni öldürmeyen şey seni değiştiriyor. O degisime odaklanmasi lazim magdur kişinin. Çünkü travmalar genelde seni olmak istemedigin birine dönüştürmeye megillidir. Kendini düzgün bi cizgide stabil tutmaya odaklanman lazim. Terapiler ilaclar hepsi bunun icin zaten. Huzurlu kala kala huzurlu kalmayi ogreniyorsun. Bu iflah olmaz delileri elersek tum herkes icin gecerli suclular dahil. Normal adam suc isler mi zaten. Her suclunun tedavi olmasi gerekir. Sirf kapatmayla akillanmazlar bunu demek istiyorum. Daha beter kafayo kirip cikiolar.

Tam olarak duygularıma tercüman oldunuz teşekkür ederim hemde ne utanç biliyor musunuz

Tam olarak duygularıma tercüman oldunuz teşekkür ederim hemde ne utanç biliyor musunuz
Her acı gibi bu da hafifleyecek. Simdi bana yazmasi kolay geliyor. Yaşayan sizsiniz. Aslinda ailecek sizin de psikologa gitmeniz gerek. Bir an önce iyileşirsiniz umarim. Kardesiniz icin de bir sey dileyemiyorum.

Konu sahibinin erkek kardeşi pedofili. Kız şuan 14 yaşında ve artık patlayıp ailesine açılmış taciz yıllar süren bir taciz çok eskiye dayanıyor konu sahibinin abisi 28 yaşında bir pedofili, kaç sayfadır yazıyoruz kavramları oturtabildiniz mi şimdi?

Nedense aklima ilk gelen soru kiz kac yaşında oldu.. yasina gore karaktersizligi kuculup buyumeyecek ama ne bileyim insallah cok kucuk degildirde travması da okadar buyuk olmaz. Kusura bakmayin ama o kardesinizinde allah belaaini versin
kızın şuanki yaşı 14, taciz maalesef yıllar öncesinden başlamış yani daha da küçükmüş çocuk

Öyle bir sey demiyor konu sahibi. Taciz 1 yili askindir sürüyor diyor. Pedofili olduğunu düşünmüyorum bu yuzden ama arastirilmasi lazim, bu sen oyle diyosun diye olan bisey degil car car bi susun artik cahil cühela ekibi.

Daha az önce pedofilinin tanımını tekrar okudum.Bazilari açıp okusa iyi olur.Haa bu arada böyleleri de varmış.Pedofiliyi savunanlar.Demek bizim ülkemizde de var.
Hayir laftan anlamayan beyinsizler var ben bizim ülkede cidden pedofiliyi savunan bir tek insan görmedim.

Öyle bir sey demiyor konu sahibi. Taciz 1 yili askindir sürüyor diyor. Pedofili olduğunu düşünmüyorum bu yuzden ama arastirilmasi lazim, bu sen oyle diyosun diye olan bisey degil car car bi susun artik cahil cühela ekibi.
Bir yılı aşkın bile olsa 11-12-13 oluyor bu yaşta taciz pedofilidir? Pedofilinin tanımına netten bi bakar mısınız ve yaş aralığına? 14 yaş ve altı 14 YAŞ DAHİL denmiş yabancı kaynaklarda. Neyi inkar ediyorsunuz siz şuan? Çocuk yaşta tacize uğradınız da travmanız mı var? Zeka geriliği de var sanırım bi miktar. Kesinlikle anormalsiniz

Daha az önce pedofilinin tanımını tekrar okudum.Bazilari açıp okusa iyi olur.Haa bu arada böyleleri de varmış.Pedofiliyi savunanlar.Demek bizim ülkemizde de var.
Marjinal görünmeye çalışan bir zavallı. Kaale aldığıma köpek gibi pişmanım şuan

Kuzum buna benzer bı yorum yüzünden iki gün banlandim.Ama üye aynen devam.

13 yaşında bu çocuk. Ortaokula giden bir çocuk bu?? Daha neyi tartışıyorsunuz, bırakın Allah aşkına. Ortada travma yaşayan bir çocuk var. Onun adına yeter, uzatmayın

Erzurum'u bilirim.
Şimdiden kolay gelsin demek istiyorum.
Gelenek göreneklerine ölümüne bağlı bir şehirdir.
Eleştiri değil bu yanlış anlaşılmasın.
Başka sehire taşınanaz misiniz ?
Orada maalesef zor olur.

Suc bireyseldir evet ama bizim ülkemizde aile iliskilerini ve toplumsal yapıyı ele alirsak ,bu sucu tüm ailenin bizzat cekecegini tahmin etmek hic zor degil.Kardesiniz cok büyük hata yapmis konu sahibi ,malesef cezasini bir ömür hem kendi cekecek ,hem size cektirecek.Bu surecte anne,babanizin saglik durumu ve psikolojileri icin elinizden geleni yapin.Kendinizi kapip koyuvermeyin.Hayat bu yaşamam dedigini yaşatiyor insana.Malesef mücadele etmek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…