Yapmanız gereken bu adamı reddetmek, boşa üzüntü yapmayın, ahlaksızlar cezasını bulmalı. Bu sizin değil onun utancı, çıkarın hayatınızdan, kan bağı var diye ahlaksızlığına göz yummayın yeter
Amin Allah razı olsun hepinizden dünya yıkılsa altında kalsam üzerimde ki yük bu kadar ağır olmazdı beni ancak yaşayan anlargünlerdir bu konuyu okuyorum.
içim garip , bu sayfayı kapatıp çıktığımda bile aklımdasınız. Çok zor bir durum ne denir nasıl yapılır bilemediğim için kaç gündür hiç yazmadım.
Benim de bir erkek kardeşim var 18 yaşında, o böyle bir şey yapsa ne yapardım diye de düşündüm empati yapabilmek adına... İnsanın boğazı düğümleniyor.
Hatayı o yapmış sizlik bir şey yok diyemeyeceğim. Gerçek hayatta işler böyle değil çünkü...
Evet suç sizin değil ama maalesef cezasını tüm aile olarak çekeceksiniz. Özellikle dışarı çıktığı zaman.
Allah sabır versin sizlere cidden bir şey diyemiyorum.
Küçük kız için hele...
En son dayanamamış söylemiş , demek ki ne kadar korktu, kötü hissetti ...
Umarım hepiniz en kısa zamanda iyileşirsiniz.
tam olarak anlamak , hissetmek gerçekten çok zor belki de imkansız ama ne kadar çaresiz hissettiğinizi ben buradan hissedebiliyorum.Amin Allah razı olsun hepinizden dünya yıkılsa altında kalsam üzerimde ki yük bu kadar ağır olmazdı beni ancak yaşayan anlar
Amin Allah razı olsun hepinizden dünya yıkılsa altında kalsam üzerimde ki yük bu kadar ağır olmazdı beni ancak yaşayan anlar
Zaman bu sefer ilaç olacak mı bize gerçekten evladıma bakacak gücüm yok be yandan kendimi hasta etmekten korkuyorum bi yandan duruma öfkeleniyorum Allahım sen kimseyi böyle çaresiz bırakma rabbimtam olarak anlamak , hissetmek gerçekten çok zor belki de imkansız ama ne kadar çaresiz hissettiğinizi ben buradan hissedebiliyorum.
Her şey zamanla olacak sanırım. Nasıl olacak onu bilemiyorum ama en az hasarla atlatırsınız umarım.
Kardeşinize hiç yapılacak yorum yok. Elle tutulur yanı yok.
Bize karşıda çok tepkililer babama özellikle sanki biz yaptırdık bizim suçumuz günahımız yok ama mecburen ortak olduk bu duruma maruz kaldıkkonu sahibi sizin olaya objektif bakan birisiniz kardeşiniz diye korumuyorsunuz oncelikle helal olsun .kardeşiniz ses çıkarmayınca hoşuna gidiyor sandım diyecek kadar alçak biri aklınca rizasi vardiya getirmeye calisiyor.
teyze ve esinin kardeşiniz haricinde size karsi tepskisi nasil? yani anne babaniz ve size karsi tepkili olabilirler ki çok haklilar. o kizin yerinde kim olsa bana bunu yapan adamin annesinden babasindan kardesinden gelecek teselliyi bile istemez ailede oyledir muhtemelen . belki olaylar yatisinca sadece biz sana yapilan kotulugu farkedemedik ozur dileriz diyebilirsiniz. nacizane tavsiyem aileniz o sitedeki evden taşınsın .
hem kız o adamın ailesini görmek istemez , sizden nefret etse bile kapida bacada gorunce selamlasilacak .komsular haberlerinizi getirecek .hemde oteki komsular olayi duyunca selami sabahi kesecek en iyisi kisa zamanda aileniz ordan tasinsin. Allah yardımcınız olsun .
yani tepkili olmalari cok dogal en iyisi ailenizin o siteden tasinmasi .Bize karşıda çok tepkililer babama özellikle sanki biz yaptırdık bizim suçumuz günahımız yok ama mecburen ortak olduk bu duruma maruz kaldık
Allah belasını versin onun, öldüyse de mezarında ters dönsünBeni taniyan uyeler annem ve kardesimle buyudugumu ve maddi manevi zorluklari astigimi bilir.. ilk okuldayken yan siniftaki ogretmen sifatli o mahlugu hatirliyorum.. sisman biyikli bebek surat bsydi.
Ne zmn basladi hatirlamiyorum, ama deprem gecirdik hepimiz altust olduk okullar acildi bir gun gelip yine sarildi artik ne kdr canima tak ettiyse bi bagirdim yeter artik hoslanmiyorum dokunmayin bana diye. Hosuma gidiyorsun demisti 34 yasindayim su an bile icim urperiyor hatirliyorum hoslanmayin ben hoslanmiyorum dokunmayin bana dedim.
Anneme anlatmak aklima gelmedi belki kendi derdimizden belki anlayamadigimdan .
Bir daha da dokunmadi
Ama yillarca aklimda tek soru kaldi..
Calisma hayati boyunca kac cocuga ne yapti... anneme soylesem biraz engel olurmuydum... okulum cok iyiydi ogretmenleri severdim nasil anlasilmadi..
Topluma guya kazanilmis o adam kac kisiyi mezara gomdu... hic pisman oldumu...
imkanınız varsa taşının. bu şekilde yaşayamazsınızBize karşıda çok tepkililer babama özellikle sanki biz yaptırdık bizim suçumuz günahımız yok ama mecburen ortak olduk bu duruma maruz kaldık
Gerçekten anlamamak için diretiyorsunuz. Kız 14 yaşında 14! Ben ortaokul öğretmeniyim, sekizinci sınıflarım bu yaştalar. Ve hiçbiri yetişkin değil, hepsi ama hepsi çocuk! 29 yaşında bir kadınım ve bu "çocuklarla" yan yana geldiğimizde illa ki farkımız anlaşılıyor. Ki ben oldukça minyon bir kadınım. Benden uzun ve kalıplı öğrencilerim var. Ama çocuk oldukları "gayet" de belli. Görmek istemeyen görmez, orası ayrı mesele. Ama 14 yaşında bir "çocuk" yetişkin bir kadın gibi görünemez.Öyle bir sey demiyor konu sahibi. Taciz 1 yili askindir sürüyor diyor. Pedofili olduğunu düşünmüyorum bu yuzden ama arastirilmasi lazim, bu sen oyle diyosun diye olan bisey degil car car bi susun artik cahil cühela ekibi.
Toparlanmam lazım çocuğum için diyorum ama elim kolum beynim uyuşuk sanki uyuşturucu iğne yapmış gibi deli gibiyim ne yaptığımı bilmiyorum ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum ayakta durabilmek için bir iki lokma atıyorum ağzıma su içiyorum kimse benim başıma gelmez demesin ben hiç mi hiç ihtimal vermezdim böyle bişey yaşayacağıma kaderde bu acıyı da çekmek varmış rabbime sığınmaktan başka yapabileceğim hiç bişey yokHaberiniz olsaydı göz yummuş olurdunuz ama sizlik bir durum yok,tamam dehşet verici bir süreç,üzücü yıpratıcı fakat kendiniz yapmış yine hirpalamayin lütfen. Kendiniz de söylüyorsunuz ailenizin size ihtiyacı var. Bundan sonrasi için toparlanıp lütfen hasta olacaksınız, Vallahi ben burda kahroldum size uzulurken
İnanın o kız çocuğuna üzüldüğüm kadar size de üzüldüm. Öyle bir yük ki, bu şekilde yaşamaya devam etmek zor.Ben çok kötüyüm kızlar dayanacak gücüm kalmadı kimsenin yüzüne bakamıyorum
Gerçekten çok tuhaf bi aileniz varmış.Salınacak zaten cezasını çektikten sonra. Ben o vakit için konuşuyorum. Bu adam sucsuz cezasini çekmesin mi diyorum. Bana kalsa hic salmam ömür boyu klinikte tutarım. Diyorum. Ama cikacak mecburen birileri takibini yapmalı. Devlet nereye kadar yapabilir bunu. Illaki aileden birilerine düşecek bu görev de ne yazik ki. Magdur kiz icin ne diyeyim mecbur bir ton terapi almalı gerekirse ilac yardimi kafasindan atmak için baska ugrasilar bulmali kendini gelistirmeye hayatini kurtarmaya odaklanmali. Ben mesela dayim tarafindan elle tacize uğradığımda 17 yasindaydim. 16 yasimda ilk cinsel birlikteligimi güle oynaya canim istedigi için benden 6 yas buyuk 22 yasindaki sevgilimle yaşamıştım. Simdi burdaki karistirilan tanimlara göre sevgilim de dayım da pedofili olmali. Halbuki dayım ensest ve istismarci. Kavramlari oturtmadan nasil care arayabiliriz ki. Simdi mesela o magduriyetimde ben once anneme söyledim onun huyu ya o dedi ben lisedeyken de benimle uyumak isteyip arkadan sariliyodu dedi. Bunu duyan babam güldü. Ben şok oluyorum bunlar rahat. Teyzemle konustum bir gun bana da yapio sapik o ya özellikle benim yanimda soyun iste nolcak yabanci miyim diyo dedi. Annem de teyzem de hic benim gibi travma yasamamislar. Ben yillarca bunu düşündüm kizdim ofkelendim hepsine icten ice. Zihin çok garip bisey ya bi probleme ne kadar cok sorunlu gözüyle bakarsan o kadar büyüyor kafanda. Taciz sorun degil diye demiorum bu sefer de oyle anlamayin. Kendine acimanin bir siniri olmali. Kendine acimayi da cok abartmamak lazim magdursan. Ben siddet de gördüm falanca yerim de kirildi tacize de ugradim bu yasima kadar tonlarca sey yasadim. Bi yerden sonra jokerin dedigi gibi seni öldürmeyen şey seni değiştiriyor. O degisime odaklanmasi lazim magdur kişinin. Çünkü travmalar genelde seni olmak istemedigin birine dönüştürmeye megillidir. Kendini düzgün bi cizgide stabil tutmaya odaklanman lazim. Terapiler ilaclar hepsi bunun icin zaten. Huzurlu kala kala huzurlu kalmayi ogreniyorsun. Bu iflah olmaz delileri elersek tum herkes icin gecerli suclular dahil. Normal adam suc isler mi zaten. Her suclunun tedavi olmasi gerekir. Sirf kapatmayla akillanmazlar bunu demek istiyorum. Daha beter kafayo kirip cikiolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?