Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

günlerdir bu konuyu okuyorum.

içim garip , bu sayfayı kapatıp çıktığımda bile aklımdasınız. Çok zor bir durum ne denir nasıl yapılır bilemediğim için kaç gündür hiç yazmadım.

Benim de bir erkek kardeşim var 18 yaşında, o böyle bir şey yapsa ne yapardım diye de düşündüm empati yapabilmek adına... İnsanın boğazı düğümleniyor.
Hatayı o yapmış sizlik bir şey yok diyemeyeceğim. Gerçek hayatta işler böyle değil çünkü...
Evet suç sizin değil ama maalesef cezasını tüm aile olarak çekeceksiniz. Özellikle dışarı çıktığı zaman.

Allah sabır versin sizlere cidden bir şey diyemiyorum.
Küçük kız için hele...
En son dayanamamış söylemiş , demek ki ne kadar korktu, kötü hissetti ...
Umarım hepiniz en kısa zamanda iyileşirsiniz.

Aynen öyle. Allah büyük konusturmasin, ama söz konusu benim cocugum olsa yok olmasi icin elimdeki bütün imkanlari kullanirdim

Amin Allah razı olsun hepinizden dünya yıkılsa altında kalsam üzerimde ki yük bu kadar ağır olmazdı beni ancak yaşayan anlar

Amin Allah razı olsun hepinizden dünya yıkılsa altında kalsam üzerimde ki yük bu kadar ağır olmazdı beni ancak yaşayan anlar
tam olarak anlamak , hissetmek gerçekten çok zor belki de imkansız ama ne kadar çaresiz hissettiğinizi ben buradan hissedebiliyorum.

Her şey zamanla olacak sanırım. Nasıl olacak onu bilemiyorum ama en az hasarla atlatırsınız umarım.
Kardeşinize hiç yapılacak yorum yok. Elle tutulur yanı yok.

Zaten hep sizin gibi sucsuzlar da öyle serefsizlerin kahrini cekmiyor mu. Sizi teselli edecek herhangi bir söz bile aklima gelmiyor. Allah sabirlar versin

Zaman bu sefer ilaç olacak mı bize gerçekten evladıma bakacak gücüm yok be yandan kendimi hasta etmekten korkuyorum bi yandan duruma öfkeleniyorum Allahım sen kimseyi böyle çaresiz bırakma rabbim

konu sahibi sizin olaya objektif bakan birisiniz kardeşiniz diye korumuyorsunuz oncelikle helal olsun .kardeşiniz ses çıkarmayınca hoşuna gidiyor sandım diyecek kadar alçak biri aklınca rizasi vardiya getirmeye calisiyor.

teyze ve esinin kardeşiniz haricinde size karsi tepskisi nasil? yani anne babaniz ve size karsi tepkili olabilirler ki çok haklilar. o kizin yerinde kim olsa bana bunu yapan adamin annesinden babasindan kardesinden gelecek teselliyi bile istemez ailede oyledir muhtemelen . belki olaylar yatisinca sadece biz sana yapilan kotulugu farkedemedik ozur dileriz diyebilirsiniz. nacizane tavsiyem aileniz o sitedeki evden taşınsın .
hem kız o adamın ailesini görmek istemez , sizden nefret etse bile kapida bacada gorunce selamlasilacak .komsular haberlerinizi getirecek .hemde oteki komsular olayi duyunca selami sabahi kesecek en iyisi kisa zamanda aileniz ordan tasinsin. Allah yardımcınız olsun .

Bize karşıda çok tepkililer babama özellikle sanki biz yaptırdık bizim suçumuz günahımız yok ama mecburen ortak olduk bu duruma maruz kaldık

Aklım almıyor burada yazılanları adam sapık yahu, yok mağdur 15 yaşındaysa pedofili olmaz, yok oğlancılık, yok cinsel istismar, sapığın önüne gelecek sıfatın ne önemi var. Yok sapıklar, katiller geçmişte benzer şeyler yaşamıştırlar falan. Bana ne sapığın geçmişte neler yaşadığından. Niye onlarla empati yapacakmışım? Birde acıyalım onlara oldu olacak.

Adam küçük yaşta bir kıza, rızası olmadan sistematik şekilde istemediği şeyleri yapmış yıllarca. 16 yaşında isteyerek biriyle birlikte olmayı bile böylesi bir konuya bağlanmış ya pesss.

Burada nikahlı eşiyle istemediği halde eşinin kendisini birlikteliğe zorlamasını tecavüz olarak gören yada anal seks istemesini boşanma sebebi olarak nitelendiren bir sürü kadın var. Şimdi böyle bir durumda nasıl suçluyu savunurcasına yazıyorlar, anlamıyorum.

Kızın rızası yok, şahıs zorlamış, zorla yapmış hemde yıllarca. Pedofili yada değil ( ki bence pedofili ) bu tacizi yada yapılan sapıklığı değiştirir mi? Aynı kişi 20 yaşındaki bir kıza yapsaydı bunları o zaman, kızın yaşı büyük bu taciz-sapıklık değildir mi diyeceklerdi?

Allah belasını versin onun, öldüyse de mezarında ters dönsün
size ne diyeceğimi bilemiyorum

Haberiniz olsaydı göz yummuş olurdunuz ama sizlik bir durum yok,tamam dehşet verici bir süreç,üzücü yıpratıcı fakat kendiniz yapmış yine hirpalamayin lütfen. Kendiniz de söylüyorsunuz ailenizin size ihtiyacı var. Bundan sonrasi için toparlanıp lütfen hasta olacaksınız, Vallahi ben burda kahroldum size uzulurken

Öyle bir sey demiyor konu sahibi. Taciz 1 yili askindir sürüyor diyor. Pedofili olduğunu düşünmüyorum bu yuzden ama arastirilmasi lazim, bu sen oyle diyosun diye olan bisey degil car car bi susun artik cahil cühela ekibi.
Gerçekten anlamamak için diretiyorsunuz. Kız 14 yaşında 14! Ben ortaokul öğretmeniyim, sekizinci sınıflarım bu yaştalar. Ve hiçbiri yetişkin değil, hepsi ama hepsi çocuk! 29 yaşında bir kadınım ve bu "çocuklarla" yan yana geldiğimizde illa ki farkımız anlaşılıyor. Ki ben oldukça minyon bir kadınım. Benden uzun ve kalıplı öğrencilerim var. Ama çocuk oldukları "gayet" de belli. Görmek istemeyen görmez, orası ayrı mesele. Ama 14 yaşında bir "çocuk" yetişkin bir kadın gibi görünemez.
Ayrıca 1 yılı aşkın süredir diyor, ana dilimiz Türkçe ise bunun 1 yıldan fazla olduğunu anlayabiliriz. Yani 1.5-2 yıl desek en az, çocuğun yaşı 12'lere kadar düşüyor. Şu durumda 12 yaşında bir kıza o gözle bakmış birinden söz ediyorsak, bu şahıs pedofilidir. 12 yaş çocuğu hiç mi görmediniz ya? Nasıl kadın gibi görünebilir? Ki teyze çocukları bunlar, yakınen tanıyor, görüntüsünden önce yaşından haberdar zaten adam. O yüzden sizin yaptığınız, o bir bacağı sakat savunma da çöküyor. Yaşını bile bile yaptıysa ki öyle, zaten baştan çöküyor savunmanız.
Normal bir erkek, istediği kadar bedeni gelişmiş olsun, yaşı 18'den ufak birine meyletmez. Bunun lamı cimi yok. Ediyorsa o adamda bir sıkıntı vardır. Aralarında 14 yaş var, çocuğun doğduğu günü hatırlıyordur adam. Artık kavramları eğip bükmeyi bırakın, kaç gündür görüyorum, sinirlerim oynuyor. Yeter ya, biraz dur noktanız olsun.

Toparlanmam lazım çocuğum için diyorum ama elim kolum beynim uyuşuk sanki uyuşturucu iğne yapmış gibi deli gibiyim ne yaptığımı bilmiyorum ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum ayakta durabilmek için bir iki lokma atıyorum ağzıma su içiyorum kimse benim başıma gelmez demesin ben hiç mi hiç ihtimal vermezdim böyle bişey yaşayacağıma kaderde bu acıyı da çekmek varmış rabbime sığınmaktan başka yapabileceğim hiç bişey yok

Ben çok kötüyüm kızlar dayanacak gücüm kalmadı kimsenin yüzüne bakamıyorum
İnanın o kız çocuğuna üzüldüğüm kadar size de üzüldüm. Öyle bir yük ki, bu şekilde yaşamaya devam etmek zor.

Ben de herkes gibi sizin ve tüm ailenizin başka bir yerde yepyeni bir başlangıç yaparak hayata yeniden tutunacağınıza inanıyorum. Şehir değişeceksiniz. Cep numaranıza kadar da değişin ve kardeşinizle bir daha görüşmeyin.

Ben sizi o kadar iyi anliyorum ki. Benim de bir konum var. Dayi musveddesinin ablama yillarca tacizde bulundugunu ogrendigimde dunyam basima yikildi. Malesef ablam bunu kardeslerinden baska kimseye aciklamadi. Annem bilmiyor, ogrense kahrindan olur. Kimse bilmese de ben utanc duyuyorum boyle alcak bir insanla akraba olmaktan. Rahmetli anneannem icin uzuluyorum, cok sacma biliiyorum ama uzuluyorum iste. Melek gibi kadin boyle bir cocugu haketmedi diye. Anneme uzuluyorum. Durumdan habersiz bu kardesini bu kadar cok sevdigi icin. Evet suc bireysel ama sizi ben cok cok iyi anliyorum. Bu mahlugun kizinin dugunu vardi yakinda, yani kuzenimin. Gitmedim, gitmek istemedim. Bu adami gormek istemiyorum. Ailesinin sucu yok ama onlari da gormek istemiyorum.

Gerçekten çok tuhaf bi aileniz varmış.
Anneniz, teyzeniz, dayınız, babanız hepsi birbirinden ilginç.
Olaylara verdiği tepkiler karşısında ağzım açık kaldı resmen.
Anneme dayım benim taciz ediyor diyeceğim de onun huyu öyle bana da yapıyordu diyecek.
Babam bunu duyup gülecek.
Gerçekten çok ilginç…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…