Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Ben size katılıyorum. Konu sahibinin kardeşi kaç yaşında? Belki kendisi bile henuz cocuk olabilir. Toplum olarak bu konuda çok hassasız ama soğukkanlı yaklaşılmalı
adam 28 yaşında kız da 13 14 şu an ve bir kaç yıldır varmış bu taciz.sizce çocuk tacizi değil mi?

adam 28 yaşında kız da 13 14 şu an ve bir kaç yıldır varmış bu taciz.sizce çocuk tacizi değil mi?
Yuh teyze kızı deyince ve konu sahibi bu kadar üzülünce sandım ki çocuğun da yaşı küçük. Konu sahibi niye üzülüyorsun ya? Benim kazık kadar kardeşim bunu yapsa onu reddederim (ama yapmadım diyordur yüksek ihtimal ve kanıt da yoksa serbest kalır sapık şey sonra da senin karşına dikilir niye bana sırtını döndün diye.) En iyisi sessiz ol.
Ayrica kazık kadar adamın topluma kazandirilacak hiçbir şeyi kalmamış kazığa oturtmak lazim bunları

Çok teşekkür ederim böyle güzel yorumları okudukça bi nebze olsun içime su serpiliyor atsan atılmıyor satsan satılmıyor öldürsen olmuyor ne yapayım ben dayanacak gücüm kalmadı

Yok yaptığını kabul ediyor

Bekaret falan gelmedi aklima bile sadece kizin daha az maruz kalmis olmasini umarak sordum. Ne kadar ileri giderse travma o kadar buyuk olur
Ileri gitmezse de travma büyüktür. Ben sizin ne niyetle sordugunuzu anladim. Amaciniz aciyi küçük gormek degil. Bu detaylari sormamaliyiz.

Didem arslanim programında bütün köy tarafindan tecavuze ugradigini soyleyen genç kız olayını biliyorsunuzdur. Köyden bir kadin dha mikrofonuna konusmus.

O kiz köyümüzün erkeklerine iftira atiyor diye. Imza toplayip dava mi ne alacaklarmış.

Yani bu toplumun bir kesimi boyle ne yazik ki. Magdurdan yana olmuyorlar. Adamlar cikip bir sey soylemiyor, kadin kalkmis kocasini oglunu savunuyor onlar bir sey yapmadi diye.

Eminim ki ispat edilse bile kuyruk sallamistira donecek onlarin gozunde bu konu.

yayın yasağı kararı aldırmışlar o konuya bir de.kıza olanları öğrenmeyelim daha fazla diye köy engellemiş.sözün bittiği yer

yayın yasağı kararı aldırmışlar o konuya bir de.kıza olanları öğrenmeyelim daha fazla diye köy engellemiş.sözün bittiği yer
Koruduklari kocalarinin koynuna giriyor bir de o kadınlar. Yazik gercekten midem bulanıyor. Zavallı kizin gozleri gözümün önünden gitmiyor.

ne hissediyorsun peki?bugüne dek sevdiğin bir aile üyesiydi kardeşindi canındı.ziyaretine gidebilecek misiniz cezaevinde mesela?
Daha ne yaşadığımı kabullenemezken bu sorunun cevabını veremiyorum size şuan için asla görmek dahi istemiyorum ama ilerde ne olur bilemiyorum umarım bu olanlardan ders çıkarıp akıllanır ne diyebilirim ki telefisi yok biliyorum yaptığının affı yok çok ağır çok acı

Nasil üzülüyorsun diye size yuklenen olmus da ben uzulmenizi anlayabiliyorum. Bu ah kardesim vah kardesim diyerek degil. Hayal kırıklığı, kızgınlık, şaşkınlık gibi duygular besliyorsunuz, şok ve utanç icindesiniz. Bu konuda zerre kadar sucunuz yokken utaniyorsunuz. Bir an once kalbinize ferahlik gelmesini diliyorum.

İnsanlar neler yaşıyor, hemcinslerime o kadar uzuluyorum ki, disariya cikiyorum koskoca adamlar bakislariyla taciz ediyor. Hicbir sey yapmasa bile bakislariyla rahatsiz ediyor bu bile insanin ruhunu incitmeye yeter. Bu ulkede kadinlar neden degersiz bi varlik gibi goruluyo anlamis degilim ve bunlarin duzelmesi icin de hicbir yetkili bir sey yapmiyor. Hele cocuklara yapilan bu siddet canimi daha cok yakiyor.

Borcu olsa öder kurtulursunuz,kaza yapsa başımıza geldi bir bela dersiniz,hırsızlık yapsa bile hadi bir nebze derim ama bu çok ağır olmuş. İnsanlar hata yaparlar elbet bu çok farklı .Sizlik bir durum yok,yaşı da küçük değil kazık kadar adam.Eğer karşı taraf haklı ise( bazen iftira da olabiliyor,belli olmaz) içeride yatsın.Hem daha hayırlı olur,daha büyük bir şeye kalkışmaz.Ben de iki sene önce bir akrabamın oğlunun çocuklarıma ( bir kız bir erkek)tuhaf hareketlerini sezdim,beş dakika bile yalnız bırakmadım.Hatta tümden ayağımı çektim .

Ben size katılıyorum. Konu sahibinin kardeşi kaç yaşında? Belki kendisi bile henuz cocuk olabilir. Toplum olarak bu konuda çok hassasız ama soğukkanlı yaklaşılmalı
Yok canim koca adam 28 yasindaymis 10 yildan fazla yemesinin imkani yok iyi hal indirimi falan alır bi de. 35lerine kalmaz çıkar disari. Mesele ondan sonrasi. Ailesi komple sirt çevirirse, daha beter suclara girişiyor genelde hapisten cikan kisiler, ben ondan mutevellit tedavi sartiyla takip edilsin diyorum. Suçunu kabul ettigi icin de pisman olacagini düşünüyorum. Yoksa yaptığının elle tutulur bir yani yok.

Rehabilite de edilsin mi? Topluma kazandırılıp milletin çoluk çocuğunun içine salınsın mı bu sapık? Şu sapığa kafa yorduğunuz kadar mağdura da yorsaydınız niyetinizi daha iyi görebilirdim.

Çok acı. Üzüldüm sizin için ve tabi tacize uğrayan kız için. Eminim çok zordur bir yandan can ciğer güvendiğiniz biri sizi yıkıma uğratmış bir yandan da başkasının ayıbını üzerinizde hissediyorsunuz . Gönlünüze ferahlık dilerim . Başka söylenecek bir şey bulamıyorum sizi rahatlakmak adına, kim olsa sizin gibi hissederdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…