- 10 Nisan 2014
- 43.715
- 116.239
- 798
adam 28 yaşında kız da 13 14 şu an ve bir kaç yıldır varmış bu taciz.sizce çocuk tacizi değil mi?Ben size katılıyorum. Konu sahibinin kardeşi kaç yaşında? Belki kendisi bile henuz cocuk olabilir. Toplum olarak bu konuda çok hassasız ama soğukkanlı yaklaşılmalı
28Ben size katılıyorum. Konu sahibinin kardeşi kaç yaşında? Belki kendisi bile henuz cocuk olabilir. Toplum olarak bu konuda çok hassasız ama soğukkanlı yaklaşılmalı
Yuh teyze kızı deyince ve konu sahibi bu kadar üzülünce sandım ki çocuğun da yaşı küçük. Konu sahibi niye üzülüyorsun ya? Benim kazık kadar kardeşim bunu yapsa onu reddederim (ama yapmadım diyordur yüksek ihtimal ve kanıt da yoksa serbest kalır sapık şey sonra da senin karşına dikilir niye bana sırtını döndün diye.) En iyisi sessiz ol.adam 28 yaşında kız da 13 14 şu an ve bir kaç yıldır varmış bu taciz.sizce çocuk tacizi değil mi?
Çok teşekkür ederim böyle güzel yorumları okudukça bi nebze olsun içime su serpiliyor atsan atılmıyor satsan satılmıyor öldürsen olmuyor ne yapayım ben dayanacak gücüm kalmadıHaklısınızkimse kusura bakmasın hiçbişeyi meşrulaştırmak için söylemiyorum ama bu da sizin canınız sonuçta . Atsan atılmaz satsan satılmaz. Komşunun oğlu değil ki. Öyle olsa belki hepimiz çok rahat söylerdik canı cehenneme, reddedin, ne hali varsa görsün dedik. Ama kardeş bu ya Allah ıslah etsin. Temennim inşallah gerçekten pişman olur, cezasını çeker, sizlerden af diler , varsa tedavisi tedavi olur ve bu günleri unutursunuz yürekten asla affedebileceğinizi düşünmüyorum ama ne yazık ki. En başta o çocuk nasıl düzelecek orası ayrı konu. O yaşadığı travmayı nasıl atlatacak bu travmanın hep izi kalacak hayatında .çok zor Allah sizlere de o çocuğa ve ailesine de sabır versin. Sizi yürekten kucaklıyorum yaşananlarda bi payınız yok masumsunuz kendinizi sorumlu hissetmeyin
Haklısınızkimse kusura bakmasın hiçbişeyi meşrulaştırmak için söylemiyorum ama bu da sizin canınız sonuçta . Atsan atılmaz satsan satılmaz. Komşunun oğlu değil ki. Öyle olsa belki hepimiz çok rahat söylerdik canı cehenneme, reddedin, ne hali varsa görsün dedik. Ama kardeş bu ya Allah ıslah etsin. Temennim inşallah gerçekten pişman olur, cezasını çeker, sizlerden af diler , varsa tedavisi tedavi olur ve bu günleri unutursunuz yürekten asla affedebileceğinizi düşünmüyorum ama ne yazık ki. En başta o çocuk nasıl düzelecek orası ayrı konu. O yaşadığı travmayı nasıl atlatacak bu travmanın hep izi kalacak hayatında .çok zor Allah sizlere de o çocuğa ve ailesine de sabır versin. Sizi yürekten kucaklıyorum yaşananlarda bi payınız yok masumsunuz kendinizi sorumlu hissetmeyin
Bir seneyi aşkınKac yildir devam ediyormus? Kendisi de itiraf etmis demistiniz suçunu sanırım örtüşüyor mu yıllar?
Yok yaptığını kabul ediyorYuh teyze kızı deyince ve konu sahibi bu kadar üzülünce sandım ki çocuğun da yaşı küçük. Konu sahibi niye üzülüyorsun ya? Benim kazık kadar kardeşim bunu yapsa onu reddederim (ama yapmadım diyordur yüksek ihtimal ve kanıt da yoksa serbest kalır sapık şey sonra da senin karşına dikilir niye bana sırtını döndün diye.) En iyisi sessiz ol.
Ayrica kazık kadar adamın topluma kazandirilacak hiçbir şeyi kalmamış kazığa oturtmak lazim bunları
Taciz değil cinsel istismardan yargilanacak zira tacizi kanun sadece söz ve bakış olarak kabul ediyor. En az 8 yıl alır... Allah yardımcınız olsun.Yok yaptığını kabul ediyor
Ileri gitmezse de travma büyüktür. Ben sizin ne niyetle sordugunuzu anladim. Amaciniz aciyi küçük gormek degil. Bu detaylari sormamaliyiz.Bekaret falan gelmedi aklima bile sadece kizin daha az maruz kalmis olmasini umarak sordum. Ne kadar ileri giderse travma o kadar buyuk olur
Şu an tutuklu mu kardesiniz, sorgu mu devam ediyor yoksa?Yok yaptığını kabul ediyor
yayın yasağı kararı aldırmışlar o konuya bir de.kıza olanları öğrenmeyelim daha fazla diye köy engellemiş.sözün bittiği yerIleri gitmezse de travma büyüktür. Ben sizin ne niyetle sordugunuzu anladim. Amaciniz aciyi küçük gormek degil. Bu detaylari sormamaliyiz.
Didem arslanim programında bütün köy tarafindan tecavuze ugradigini soyleyen genç kız olayını biliyorsunuzdur. Köyden bir kadin dha mikrofonuna konusmus.
O kiz köyümüzün erkeklerine iftira atiyor diye. Imza toplayip dava mi ne alacaklarmış.
Yani bu toplumun bir kesimi boyle ne yazik ki. Magdurdan yana olmuyorlar. Adamlar cikip bir sey soylemiyor, kadin kalkmis kocasini oglunu savunuyor onlar bir sey yapmadi diye.
Eminim ki ispat edilse bile kuyruk sallamistira donecek onlarin gozunde bu konu.
Koruduklari kocalarinin koynuna giriyor bir de o kadınlar. Yazik gercekten midem bulanıyor. Zavallı kizin gozleri gözümün önünden gitmiyor.yayın yasağı kararı aldırmışlar o konuya bir de.kıza olanları öğrenmeyelim daha fazla diye köy engellemiş.sözün bittiği yer
TutuklandıŞu an tutuklu mu kardesiniz, sorgu mu devam ediyor yoksa?
ne hissediyorsun peki?bugüne dek sevdiğin bir aile üyesiydi kardeşindi canındı.ziyaretine gidebilecek misiniz cezaevinde mesela?Tutuklandı
Daha ne yaşadığımı kabullenemezken bu sorunun cevabını veremiyorum size şuan için asla görmek dahi istemiyorum ama ilerde ne olur bilemiyorum umarım bu olanlardan ders çıkarıp akıllanır ne diyebilirim ki telefisi yok biliyorum yaptığının affı yok çok ağır çok acıne hissediyorsun peki?bugüne dek sevdiğin bir aile üyesiydi kardeşindi canındı.ziyaretine gidebilecek misiniz cezaevinde mesela?
Nasil üzülüyorsun diye size yuklenen olmus da ben uzulmenizi anlayabiliyorum. Bu ah kardesim vah kardesim diyerek degil. Hayal kırıklığı, kızgınlık, şaşkınlık gibi duygular besliyorsunuz, şok ve utanç icindesiniz. Bu konuda zerre kadar sucunuz yokken utaniyorsunuz. Bir an once kalbinize ferahlik gelmesini diliyorum.Tutuklandı
Yok canim koca adam 28 yasindaymis 10 yildan fazla yemesinin imkani yok iyi hal indirimi falan alır bi de. 35lerine kalmaz çıkar disari. Mesele ondan sonrasi. Ailesi komple sirt çevirirse, daha beter suclara girişiyor genelde hapisten cikan kisiler, ben ondan mutevellit tedavi sartiyla takip edilsin diyorum. Suçunu kabul ettigi icin de pisman olacagini düşünüyorum. Yoksa yaptığının elle tutulur bir yani yok.Ben size katılıyorum. Konu sahibinin kardeşi kaç yaşında? Belki kendisi bile henuz cocuk olabilir. Toplum olarak bu konuda çok hassasız ama soğukkanlı yaklaşılmalı
Rehabilite de edilsin mi? Topluma kazandırılıp milletin çoluk çocuğunun içine salınsın mı bu sapık? Şu sapığa kafa yorduğunuz kadar mağdura da yorsaydınız niyetinizi daha iyi görebilirdim.Yok canim koca adam 28 yasindaymis 10 yildan fazla yemesinin imkani yok iyi hal indirimi falan alır bi de. 35lerine kalmaz çıkar disari. Mesele ondan sonrasi. Ailesi komple sirt çevirirse, daha beter suclara girişiyor genelde hapisten cikan kisiler, ben ondan mutevellit tedavi sartiyla takip edilsin diyorum. Suçunu kabul ettigi icin de pisman olacagini düşünüyorum. Yoksa yaptığının elle tutulur bir yani yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?